Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ Updated 11:40

Δεν μας πήγε καλά η 2η αγωνιστική σε Champions League και Europa League άλλα παιχνίδια δεν διαβάστηκαν σωστά πχ η Μονακό και σε άλλα ήμασταν άτυχοι όπως με την Κολωνία στο live, που είχε 3 δοκάρια. Εν πάση περιτπώσει, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά να δούμε τι θα κάνουμε.

Β Σκωτίας: Μοντρόουζ Κλαιντ G/G 1.50 (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοραρουν και δέχονται πολύ εύκολα το γκολ, η προϊστορία δείχνει φουλ του αμφίσκορου. Η Κλάιντ σε 7 αγωνιστικές δέχεται κατά μ.ο 2 γκολ ανά ματς. Ελπίζω να συνεχιστεί και σήμερα αυτό!

Β Σκωτίας: Στέρλινγκ Αλμπιον Ελγκιν Over 1.50 Στέρλινγκ Αλ. (17:00)
Θα συμφωνήσω με τον Διονύση, όπου το έχει στο over 1.50. Η άμυνα της Έλγκιν δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ και η Στερλινκ σκοράρει κατά βούληση. Εχει σκοράρει 21 γκολ σε 7 αγωνιστικές. Κάτι θα έχει κρατήσει και για σήμερα...

Σούπερλιγκ: Παναθηναϊκός Πας Γιάννενα 1 1,57 (18:15)
Πολλοί θα απορήσουν με το εν λόγω σημείο. "Είναι δυνατόν να προτείνεις άσσο τον Παναθηναϊκό ενώ πάει για διάλυση". Η απάντηση είναι ΝΑΙ και εξηγούμαι. Καταρχήν, βγαίνει μία συσπείρωση του κόσμου, ο κόσμος θα γεμίσει ασφυχτικά τη Λεωφόρο, ο Ουζουνίδης κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει την ομάδα ενωμένη μέχρι τον Γενάρη όπου θα πουληθούν τα ασημικά της ομάδας και μετά ο Παναθηναϊκός μπορεί να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που σίγουρα έχουν επηρεάσει τους παίχτες, δεν παύουν να είναι πολύ ανώτεροι απ εκείνους του ΠΑΣ. Θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα της Λεωφόρου θα παρασύρει και τους παίχτες και στο κάτω κάτω, αν δεν υπήρχε το θέμα με τα οικονομικά προβλήματα ο άσσος θα ήταν μετά βίας στο 1,40. Στο 1,57 τον αγοράζω, ευχαρίστως.

Υπόψη: ο παναθηναϊκός θα μας προσφέρει καλά bet στην κόντρα του στα εκτός έδρας....

Β Βραζιλίας: Βίλα Νόβα Πελότας 1 1,70 (22:15)
Η Βίλα Νόβα μάχεται για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας, είναι στην 4η θέση τη βαθμολογίας, εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή (8-3-2) και προέρχεται απ την άνετη νίκη με 3-0 επί της Ρεγκάτας. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν στην άνοδο. Σήμερα υποδέχεται την Πελότας που είναι ψιλοάνετη βαθμολογικά, στη μέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας μετρά (3-1-9). Η Βίλα Νόβα απέχει απ την 5η θέση 3 μονο βαθμούς που σημαίνει ότι αν σήμερα γκελάρει και η Σεαρά φύγει με βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Λουβεντένσε άυριο την αλλη αγωνιστική που η Σεαρά υποδέχεται την Βίλα Νόβα, με νίκη της Σεαρά η Βίλα Νόβα δε θα κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της για την άνοδο. Συνεπώς το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο και οφείλει να το πάρει οπότε και θα παίξει για δύο αποτελέσματα ή και για τρία ανάλογα με το τι θα κάνει αύριο η Σεαρά.

Α Ισπανίας: Λεγκανιες Ατλέτικο 2 1,67 (23:00)
Η Ατλέτικο προέρχεται απ την ήττα μέσα στην έδρα της απ την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ με 1-2 με γκολ που δέχθηκε στο 94. Στο πρωτάθλημα πάντως έχει βρεί ρυθμό τις τελευταίες αγωνιστικές (4-2-0), νίκησε εύκολα 2-0 τη Σεβίλλη στο τελευταίο ματς. Και σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της Λεγανιές όπου είναι ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, τις 6 πρώτες αγωνιστικές έχει μαζέψει ήδη 10 βαθμούς και ειναι στα υψηλά της βαθμολογίας. Φυσικά το παραμύθι έχει πάντα έναν δράκο όπερ και σημαίνει ότι έστω και με μισό μηδέν η Ατλέτικο του Σιμεόνε, μπορεί να βγάλει το διπλό και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απ την ήττα με την Τσέλσι. Διπλό λοιπον.