Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, που απ την 1η αγωνιστική ξέρουμε ότι θα τερματίσει τελευταίος. Άθλια εμφάνιση η χθεσινή. Η γιουχα που επεσε στο ημίχρονο απ τους οπαδούς του Ολυμπιακό λέει πολλά όπως και  το σκορ. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Μιλάμε θύμισε ομάδα αλάνας, δίχως αρχή μέση και τέλος. Με άμυνα που ήταν στη... σέντρα και τη Σπόρτινγκ να κάνει πάρτι. Καλώς τα παιδιά 0-3 στο ημίχρονο.

Φυσικά, στοιχηματικά πατώσαμε και χτες. Γενικά δεν μας έχει μπει καλά η νέα στοιχηματική σεζόν. Χρειάζεται καθαρό μυαλό για να ανακάμψουμε. Σήμερα θα πάμε σε μία δυάδα απ τον 6ο όμιλο.

Τσάμπιονς Λιγκ: Σαχταρ Νάπολι 2 2,15 (21:45)
Η Νάπολι έχει μπει φουριόζα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου έχει μοιράσει ισάριθμες 3αρες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας με το καλημέρα ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι τόσο εύκολο για τη μεγάλη Κυρία. Μέρτενς, Καγιεχον, Ινσίνιε μπροστά μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα. Σχετικά βατός ο όμιλος, τόσο εκείνη όσο και η Σίτι είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση. Η Σαχτάρ απ την άλλη επίσης πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα αλλά μιλάμε για Ουκρανικό πρωτάθλημα. Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αποτελέσει εύκολη λεία για τη Νάπολι. Κάθε άλλο. Η Σαχτάρ έχει αποδείξει  ότι διαθέτει φανέλα στην Ευρώπη ωστόσο η διαφορά ποιότητας, υπάρχει και το διπλό στο 2,15 θα αποτελέσει το βασικό μου ποντάρισμα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Φέγενορντ Μανστεστερ Σίτι 2 1,40 (21:45)
Νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Εύκολα ή δύσκολα, νομίζω ότι και η Σίτι θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. Όπως προανέφερα εκείνη και η Νάπολι είναι τα ξεκάθαρα φαβορί στον όμιλο.

Καλή τύχη.