Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η 3ΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή ο Διονύσης μπήκε με το δεξί στο site, έβγαλε το δύο στα δύο. Είπα ότι πέρα από καλός φίλος είναι γνωστής του αθλήματος αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία και θα το κρίνετε εσείς και μόνο εσείς. Το να λέω εγώ καλά λόγια για εκείνον και αυτός για μένα, μου θυμίζει γκόμενες που βγαίνουν κάτω από φωτογραφίες και σχολιάζουν είσαι θεά κτλ και γελάει ο κόσμος.

Φυσικά κ εμείς στο live, μετά το ηχηρό χαστούκι απ τον άσσο της Ελλάδας, όπου αν προσέξατε, ανέβασα το ποντάρισμα μου, χτες πληρωθήκαμε το διπλό της Γερμανίας στο 3,30(!!). Κλασική πρόταση Betsecret. Θέλω να πιστεύω ότι τις προσεχείς βδομάδες θα μπούμε και πάλι σε φουλ ρυθμούς και στο live, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, και τα γραπτά μένουν, μην ξεχνάμε ότι ήμουν αν όχι ο πρώτος απ τους πρώτους που έδιναν προτάσεις στο live στο twitter, όταν οι περισσότεροι δεν το ήξεραν καν.

Μην φλυαρώ περεταίρω, πάμε στα σημερινά,

Λιγκ 2: Σοίντον Μπαρνέτ 1 2,05 (17:00)
Η Σουίντον που φέτος έχει υψηλές βλέψεις για πλέι οφ και άνοδο, προέρχεται απ την ήττα σοκ με την Κρόουλι με 3-0. Η Κρόουλι που φέτος είναι απ τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Έκπληξη μεγάλου μεγέθους, κυρίως λόγω της έκτασης του σκορ. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ταρακούνησε τους πάντες στη Σουίντον. Εκτιμώ ότι θα θελήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις απ την απρόσμενη ήττα απ την Κρόουλι. Ο αντίπαλος είναι βατός. Η Μπαρνέτ αναμένεται και εκείνη να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, προέρχεται και από δύο κολλητές ήττες με κακές εμφανίσεις. Σήμερα θα της λείψει και ο σταρ φορ Ακίντε που είναι τραυματίας. Ο άσσος στο 2,00 είναι εύλογος.

Προκριματικά Μουντιάλ: Ουκρανία Τουρκία G/G 2.00 (21:45)
Είναι το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση σε άμεση συνάρτηση με το τι θα κάνει και η Ισλανδία που παίζει νωρίτερα στην Φινλανδία. Διότι αν η Ισλανδία κερδίσει, τότε το αποψινό παιχνίδι στο Κίεβο είναι ο θάνατος σου η ζωή μου διότι πρακτικά η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Η Τουρκία μπαίνει σε μία νέα εποχή με τον Λουτσέσκου στον πάγκο. Πρώτο παιχνίδι στον πάγκο. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει τους παίχτες μόλις λίγες μέρες. Οι Τούρκοι απ τη μέση και μπροστά διαθέτουν τρομερή ποιότητα αλλά στην άμυνα έχουν πολλά κενά. Αντίστοιχα και οι Ουκρανοί, έχουν Κονοπλιάνκα και Γιαρμολένκο πίσω απ τον Κράβετς και με την δύναμη της έδρας πιστεύω ένα γκολ θα το βρουν στην ευάλωτη άμυνα της Τουρκίας. Εφόσον λοιπόν αμφότερες ομάδες έχουν ποιότητα, θέλουν νίκη, και σκοράρουν εύκολα και μου δίνουν το αμφίσκορο δυαράκι, θα το τιμήσω.

Καλή τύχη