Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ EL CLASICO ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Δεν πήγαμε καλά χτες αφού είχαμε 1 στα 3 και κατ ουσίαν πέρασε μόνο το δυνατό σημείο μας, με τον άσσο της Μάνσφιλντ (1,80). Είπαμε κάθε αρχή και δύσκολη. Την προηγ βδομάδα είχαμε το απόλυτο, χτες 1/3, δεν λέει κάτι, είμαστε ακόμα στην αρχή, ούτως ή αλλως, όλοι οι δείκτες του site, είναι στο συν και μάλιστα καλό συν, όπως μπορείτε να δείτε.

Πάμε στα σημερινά,

Β Νορβηγίας: Σάντνες Ασάνε 1 1,53 (19:00)
Η Σάντνες προέρχεται από δύο σερί γκέλες, παρα ταύτα παραμένει σε απόσταση βολής απ τις θέσεις της απευθείας ανόδου. Στην έδρας της είναι πάντα δυνατή (5-3-1), δέχεται δύσκολα το γκολ και υποδέχεται την Ασάνε που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά εκτός έδρας είναι αναιμική (2-2-5). Εύκολα ή δύσκολα η Σάντνες θα επιστρέψει στις νίκες. 

Ιταλία Σούπερ Καπ: Γιουβέντους Λάτσιο Κατάκτηση Γιουβέντους 1,40 (21:45)
Μονός τελικός. Δίχως πολλές αναλύσεις, σαφέστατα καλύτερη η Γιουβέντους, ξεκινάει πάλι ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, η Λάτσιο απ την άλλη έχασε και τον βασικότατο μέσο και αρχηγό Μπίγλια. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε έκπληξη και η Γιουβε θα πάρει ένα ακόμα Σούπερ Καπ. Λογικό το 1,40 της κατάκτησης.

Ισπανία Σούπερ Καπ: Μπαρτσελονα Ρεαλ 1 2,00 (23:00)
Καταρχήν να πούμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί. Ένα el clasico ακόμα και τόσο νωρίς οπωσδήποτε τραβά τα βλέμματα. Αμφότερες οι ομάδες προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμες, φαίνεται αυτό αν και η Ρεαλ συνέχισε να μαζεύει τρόπαια καθ ότι μεσοβδόμαδα νίκησε και τη Γιουνάιτεντ στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζιντάν έχει δώσει την αύρα του νικητή στους παίχτες του ενώ η προσθήκη του Ισκο πίσω απ το φορ, έχει αλλάξει πλήρως το παιχνίδι της Βασίλισσας. Προφανώς το να πάρεις το ρίσκο και να πας σε σημείο, είναι λίγο τρέλα, ειδικά όταν ακόμα είναι Αύγουστος. Θα το πράξω όμως για συγκεκριμένους λόγους. Αρχικά η Μπαρτσελόνα έχει πλέον προπονητή στον πάγκο της. Ο Βαλβέρδε ανέλαβε τη Μπάρτσε μετά τον Λουις Ενρίκε, που κατά τη γνώμη μου, ως προπόνητης δεν έδειξε και κάτι. Πιο πολύ στον αυτόματο πήγαινε η ομάδα. Ο Βαλβέρδε ως προπονητής έχει αποδείξει τη δουλειά του και νομίζω ότι η Μπαρτσα επί ημερών Βαλβέρδε θα γίνει πιο ουσιαστική. Η απώλεια του Νέιμαρ προφανώς έχει στοιχίσει, έγινε σίριαλ, κάπου κούρασε, έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Τίποτα το αξιόλογο στο μεταγραφικό παζάρι. Επέστρεψε ο Ντεουλοφέου, μετά απο γεμάτη χρονιά με την Εβερτον. Οι Μερένγκες απ την άλλη επίσης δεν έχουν κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και σήμερα δεν θα έχουν τον Μόντριτς. Σημαντικότατη η απουσία λόγω τιμωρίας του Κροάτη. Σπάει το δίδυμο με τον Κρόος, εκτιμώ ότι θα επηρεάσει σε ένα βαθμό το παιχνίδι της Βασίλισσας η απουσία του Μόντριτς. Συνυπολογίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι, θα πάω με τον άσσο. Δυαράκι.

Καλή τύχη