Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ...

Όσο σωστά διαβάσαμε το Λας Πάλμας Ατλέτικο άλλο τόσο έξω πέσαμε στο Νιουκαστλ Γουεστ Χαμ. Ήταν οι δύο όψεις του νομίσματος χτες, σε ένα κουπόνι όπου τα σημεία ήταν μετρημένα, εκτιμούσα ότι υπήρχε η αξία στην έκπληξη της Γουεστ Χαμ, πήρα και την κάλυψη αλλά η ομάδα του Μπενίτεθ μας εξέθεσε. Βάζω πρώτο πληθυντικό καθώς χτες σε όποιο site και αν πέρναγε μπροστά μου, όλοι καταλήγαμε προς τα δεξιά και τη Γουεστ Χαμ. 

Το παρελθόν είναι για να μένει στο παρελθόν και πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε,

Α Τουρκίας: Γκεντσελερμπιρλίγκι Φενερ 2 1,87 (21:45)
Χτες η ώρα είναι 4 τα ξημερώματα και ανεβαίνει στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας. Τυχαίο; Προφανώς και όχι. Είδα αυτό το 1,95 και γούρλωσαν τα μάτια μου. Λίγες ώρες μετά το 1,95 της Stoiximan ήταν μακρινή ανάμνηση και έπεσε στο 1,87. Η αλήθεια είναι ότι η Φενερ είναι σε κρίση με το καλημέρα της σεζόν. Πήρε παίχτες, έχει ένα πλούσιο ρόστερ και εν τούτοις κατάφερε και αποκλείστηκε απ την άσημη Βαρντάρ Σκοπίων!! Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι αφού ούτε στο πρωτάθλημα κέρδισε όπερ και σημαίνει ότι αν δεν κερδίσει και σήμερα θα έχουμε σκηνικά και δεν αποκλείω διόλου και ο Κοτσαμάν να περάσει στον τουρκικό ΟΑΕΔ. Η Γκεν/γκι συμπαθητική μεν, τίποτα το ιδιαίτερο δε, οπότε θα πάμε στο διπλό.

Β Ιταλίας: Πεσκάρα Φότζια Goal/Goal 1.60 (18:30)
Για την Πεσκάρα του Ζέμαν, τι να πουμε, που δεν είναι γνωστό; Όσα βάλουμε όσο φάμε είναι τα παιχνίδια της. Σκορ και θέαμα. Απ την άλλη η Φότζια, νεοφώτιστη στη Β κατηγορία, πέρσι στην Γ κατηγορία είχε κατά μ.ο πάνω από 2 γκολ ανά παιχνίδι. Οπότε το αμφίσκορο μοιάζει ιδανική επιλογή όπως φυσικά και τα πολλά γκολ.

Α Γερμανίας: Λειψία Φραίμπουργκ 1 1,40 (18:30)
Τυπική πρόταση. Δε νομίζω ότι χρειάζονται και πολλές αναλύσεις. Και τη γειτόνισσα απέναντι να ρωτήσω άσσο θα μου πει. Η Λειψία έχει απ τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, προέρχεται απ την καθαρή ήττα της πρεμιέρας απ τη Σάλκε με 2-0 ενώ η Φράιμπουργκ πήρε 0-0 απ τη Φρανκφούρτη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και λογικά η Λειψία θα πανηγυρίσει το πρώτο 3ποντο στη σεζόν. Άσσος λοιπόν για να κλείσει η 3αδα.

Καλή τύχη.