Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ SURVIVOR ΑΠ ΤΗΝ STOIXIMAN

Τρίτη 13/06 μπαίνοντας στο λογαριασμό μου στη Stoiximan, διαπίστωσα ότι αναίτια και κόντρα σε κάθε μορφή δεοντολογίας και σεβασμού προς τον παίχτη, η εταιρία προέβη στην ακύρωση μακροχρόνιων στοιχημάτων για νικητή του Survivor (το οποίο είναι σε εξέλιξη) που είχαν παιχτεί 4 μήνες πριν (19/2)!! Προσέξτε 4 μήνες πριν και αφορά νικητή Survivor, με τον τελικό να γίνεται τον Ιούλιο.

Η αιτιολογία που επικαλέστηκε, υπάλληλος της εταιρίας στη ζωντανή συνομιλίας , (την έχω στο αρχείο, ευχαρίστως να σας την στείλω) ήταν δήθεν εντολή της ΕΕΕΠ, της εποπτεύουσας αρχής. Ζήτησα χτες να μου σταλεί, έχοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα, όντας θιγόμενος και αρκέστηκε να απαντήσει ότι "Δεν δύναται να παρατεθούν τέτοιες πληροφορίες" και με παρέπεμψε μάλιστα στην εποπτεύουσα αρχή (όπως βλέπετε και παραπάνω) με την οποία και επικοινώνησα.

Εκτιμώντας ότι τα ελληνικά σας είναι σε άριστο επίπεδο, η εποπτεύουσα αρχή με παρέπεμψε όπως ήταν αναμενόμενο στο Δελτίο Τύπου που έχει εκδώσει στις 07/04. Και αναφέρει ρητώς:

Θέμα: Έλεγχοι της Ε.Ε.Ε.Π. για το στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR»

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων διεξάγει ήδη σχετική έρευνα για το
στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό
«ΣΚΑΪ».

Στο πλαίσιο της έρευνας έχει ήδη αποστείλει, από την Παρασκευή 31.03.2017, επιστολή
προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, προκειμένου να σταματήσουν να
προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «SURVIVOR», εάν και
εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.

Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους,
οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο
τηλεπαιχνίδι.

Η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και
αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την
τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων.


Οι εταιρίες λοιπόν κλήθηκαν να σταματήσουν να παρέχουν την εν λόγω στοιχηματική επιλογή του Survivor. Προσέξτε όμως, αφενός αναφέρει ΕΚΤΟΤΕ δηλαδή απ τις 07/04 και έπειτα και φυσικά δεν αναφέρει πουθενά(!!) ότι πρέπει να ακυρωθούν τα ήδη παιγμένα δελτία. Το οποίο ασφαλώς, πέραν του ότι είναι αντιδεοντολογικό κινείται στα όριο της νομιμότητας ή μάλλον τα καταπατά.



Και σας ρωτώ λοιπόν, με ποια δικαιολογία ακυρώθηκαν καταχρηστικά τα δελτία για νικητή του Survivor; Η εποπτεύουσα αρχή, με παρέπεμψε στο συγκεκριμένο Δελτίο τύπου, το οποίο όπως μου δηλώθηκε "είναι σαφές". Άραγε γνωρίζουν κάτι που εμείς αγνοούμε; κάτι το οποίο δεν έχει αναρτηθεί δημόσια; Και πως γίνεται αυτό, αφού μιλάμε για εποπτεύουσα αρχή όπερ και σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και κατά συνέπεια οι ανακοινώσεις, είναι πάντα δημόσιες.

Αντιλαμβάνεστε, ότι η εταιρία, εμπαίζει τους παίχτες. Σήμερα είμαι εγώ και πόσοι ακόμα που επέλεξαν την συγκεκριμένη στοιχηματική επιλογή. Αύριο θα είστε εσείς...