Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Sprechen sie Deutsch?

Απίστευτα πράγματα χτες στη Β Γαλλίας με την Τρουά να σκοράρει στα χασομέρια κάνοντας την ανατροπή ενώ στο ημίχρονο έχανε 2-0 και την Άμιαν να σκοράρει σε νεκρό χρόνο, στο 95' να παίρνει την απευθείας άνοδο στο Championnat και εμάς να  πληρώνει μεγαλοπρεπώς και στο live και στην 3αδα που σας έδωσα ήδη απ τη Δευτέρα για να προλάβουμε τις αποδόσεις.



Προφανώς οφείλουμε ένα ευχαριστώ στους Traders της Stoiximan, οι αποδόσεις στη Β Γαλλίας ήταν τελείως λάθος. Η Άμιαν ανοιξε στο 2,12 και έφτασε στο 1,45. Αντίστοιχα η Τρουά απ το 1,88 πάλι κάπου στο 1,40 ακόμα και το 1,20 του Στρασβούργου έπεσε στο 1,16. Οπως έγραφα και τη Δευτέρα τα παίζεις και ας χάσεις, μπορεί η Αμιαν πχ να μην το έβαζε το γκολ στο 95' και να χάναμε την 3αδα, πάλι τα ίδια θα έλεγα διότι έχουμε παίξει σωστά.



Οπως σωστά παίξαμε και με τη Σεντάν στη Γ Γαλλίας. Η Stoiximan ανοιξε τον άσσο στο 1,95. Το ανεβάζω. εξόφθαλμο λάθος και σε μισή ώρα, χρονομετρημένη, η απόδοση έπεσε. Δε ξέρω αν τα παιδιά διαβάζουν Betsecret. Σκεφτείτε ότι χτες στο live, στο 80' ο άσσος έδινε 1,90(!!!) και εμείς τον αγοράσαμε στο 1,95, πριν το ματς. Δεν ήρθε ποτέ όμως, η Σεντάν έχασε, όταν δέχθηκε δύο γκολ αφού βγήκε όλη μπροστά και έπεσε κατηγορία. Και εδώ το παίζεις και ας χάσεις.

Αρκετά με το χτες πάμε στα σημερινά αφού πρώτα σας πω ότι θα είμαστε για live betting πολλές ώρες το Σαβ/κο σε Facebook και Twitter καθ ότι έχουμε τελ. αγωνιστική σε πολλά πρωταθλήματα. 

Γ Γερμανίας: Πρ. Μουνστερ Ρεγκενσμπουργκ 2 1,95 (14:30)
Τελευταία αγωνιστική στη Γ Γερμανίας και το ενδιαφέρον στρέφεται για το ποια απ τις Μαδεμβούργο και Ρεγκενσμπουργκ θα πάρει την 3η θέση και θα παίξει πλέι οφ για την άνοδο. Το Μαδεμβούργο με τις τρεις σερί ισοπαλίες κατάφερε όχι μόνο να χάσει την απευθείας άνοδο αλλά ακόμα και την 3η θέση και να είναι στο -2 απ τη Ρέγκενσμπουργκ. Η Ρέγκεσνμπουργκ όντας λοιπόν δύο βαθμούς πάνω απ το Μαδεμβούργο, απροσδόκητα θα έλεγε κανείς ότι κρατά την τύχη στα χέρια της. Νικά σε λίγες ώρες την Πρ. Μούνστερ και ανεβαίνει. Με βάση την κοινη λογική ότι το Μαδεμβούργο εντός θα κερδίσει την αδύναμη Λότε, η Ρεγκενσμπουργκ για να ανέβει θέλει ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία αφού υστερεί στην ισοβαθμία με το Μαδεμβούργο. Θα μου πει κάποιος, ωραία δώρο το 1,95. Λάθος διότι πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση η Μούνστερ να χαριστεί στη Ρέγκενσμπουργκ. Οι Γερμανοί είναι διαφορετικής φιλοσοφίας, το έχουν αποδείξει πολλάκις. Η Πρ. Μούνστερ είναι δυνατή εντός έδρας (11-4-3) αλλά εδώ που φτάσαμε παίζεται σε 90λεπτά μία πιθανή άνοδο στη Β Γερμανίας. Οπότε πάμε στο διπλό.

Α Γερμανίας: Κολωνία Μαιντζ 1 1,61 (16:30)
Η Κολωνία για να βγει Ευρώπη, θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μάιντζ και ταυτόχρονα απλά να μην κερδίσει η Φραίμπουργκ τη Μπάγερν στο Μόναχο. Αν η Φράιμπουργκ κερδίσει μέσα στο Μόναχο η Κολωνία θα βγει Ευρώπη με το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από Βέρντερ και Γκλάντμπαχ. Στο δεύτερο σενάριο, η θέση στην Ευρώπη θα ανοίξει ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ, η Ντόρτμουντ κατακτήσει το κύπελλο. Ποτέ δε ξέρεις όμως τι γίνεται και όταν έχεις μία τέτοια πρόκληση μπροστά σου, να παίξεις στην Ευρώπη, έχοντας κάνει μία εξαιρετική χρονιά, παίζεις στην έδρα σου κόντρα σε μία Μάιντζ που ηταν αντίστοιχα η απογοήτευση της χρονιάς και εκτός έδρας δεν έχει καλή παρουσία και δεν κερδίσεις, το λες και αυτοκτονία. Ο άσσος είναι απ τα public bet της ημέρας, θα συμπορευτούμε και εμείς με τη μαζά.

ΥΓ: Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι σε Facebook και Twitter.

Καλή τύχη.