Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: SERIE B ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Τελευταία αγωνιστική στη Β Ιταλίας απόψε, όπου για ακόμη μία χρονιά, πολλά είναι τα σημεία που έχουν σημαδευτεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να ενημερώσω το site νωρίτερα, τις προηγούμενες μέρες, όπως έγινε απ την Δευτέρα για αύριο Παρασκευή, όπου στήσαμε πανηγύρι με τα λάθη της Stoiximan στη Β Γαλλίας.



Δεν ξέρω αν οι φίλοι Traders της Stoiximan διαβάζουν Betsecret, αλλά κάτι παράξενα πράγματα για παράδειγμα Τριτη αργά το βράδυ ανεβάζω τον άσσο της Σεντάν στο 1,95 στη Γ Γαλλίας, εκτός τόπου και χρόνου η απόδοση και τα παιδιά της Stoiximan, τυχαία πάντα μέσα σε 30 λεπτά, το κατέβασαν. 

Όταν τελειώνει ένα πρωτάθλημα, ο μπουκ σπάνια κάνει λάθη και οι αποδόσεις είναι εποχιακές. Αλλά τα λάθη όπως είδατε ποτέ δεν λείπουν...

Πάμε στα σημερινά, μιας και έχουμε καθυστερήσει δραματικά σήμερα και τα παιχνίδια ξεκινούν σε λίγη ώρα.

Β Ιταλίας: Ασκολι Τερνάνα 2 1,70 (21:30)
Η Τερνάνα είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη των πλέι αουτ, ισοβαθμώντας με την Αβελίνο που είναι κάτω απ τη γραμμή των πλέι αουτ. Όπερ και σημαίνει ότι για να σωθεί θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ την Αβελίνο. Η Αβελίνο υποδέχεται την αδιάφορη, υποβιβασμένη και τελευταία Λατίνα, ο άσσος μόλις στο 1,25, νομίζω ότι όταν παίζεις μία κατηγορία, τέτοιο παιχνίδι δύσκολα θα σου ξεφύγει. Αρα με δεδομένο ότι η Αβελινό θα κερδίσει η Τερνάνα για να σωθεί θέλει νίκη και μόνο νίκη επί της αδιάφορης Άσκολι οπου έχει σωθεί και μαθηματικά με το σημαδεμένο Χ της προηγούμενης αγωνιστικής. Εγώ το περίμενα να έχει πέσει κάπου στο 1,50. Αυτήν την ώρα στη Stoiximan είναι στο 1,70. Μια χαρά.

Β Ιταλίας: Βίρτους Εντέλα Τσιταντέλα 2 1,65 (21:30)
Η Τσιταντέλα θέλει νίκη απόψε και μόνο νίκη ώστε να διασφαλίσει ότι θα γίνουν τα μπαράζ ανόδου διότι αν η διαφορά απ την 3η Φροζινόνε είναι από 10 βαθμούς και πάνω δεν θα γίνουν μπαράζ. Αυτοκτόνησε η Φροζινόνε την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον η Τσιταντέλα κρατά την τύχη των μπαράζ στα χέρια της, με τη διαφορά να είναι στους 8. Η Τσιταντέλα θέλει όμως τη νίκη για να καπαρώσει την 4η θέση, την οποία διεκδικεί η Περούτζια και βρίσκεται ένα βαθμό μόλις πίσω της και υποδέχεται τη Σαρλεντιτάνα, η Σαρλεντιτάνα είναι αδιάφορη διότι ναι μεν είναι στο -3 απ τα μπαράζ αλλά πρέπει να γίνουν πολλά για να μπει στα μπαράζ, θέλει συνδυασμούς και πολλά θαύματα.Κατά συνέπεια αν γίνει η εύλογη υπόθεση και εδώ ότι η Περούτζια το πάρει το παιχνίδι τότε η Τσιταντέλα θέλει νίκη και μόνο νίκη για να αποφύγει τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και φυσικά να γίνουν τα μπαράζ, διπλό το κίνητρο δηλαδή. Το διπλό στο 1,65.

Β Ιταλίας: Βιτσέντζα Σπέτσια 2 1,65 (21:30)
Και εδώ θα παίξουμε κίνητρο. Η Σπέτσια βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι οφ. Θέλει τη νίκη ώστε να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Την κυνηγά η Νοβάρα που έχει δύσκολο παιχνίδι με την Κάρπι βέβαια εκτός έδρας αλλά δεν παύει να είναι στο -1 απ τη Σπέτσια και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Η Σπέτσια εκτός έδρας δεν είναι καλή αλλά εδώ μιλάμε για τελευταία αγωνστική. Η Βιτσέντζα έχει πέσει οριστικά... εκτός και αν κερδίσει σήμερα 9-0 και έχουμε και κάποιους συνδυασμός αποτελεσμάτων μαζί με το 9-0. Ανέφικτα πράγματα δηλαδή οπότε είναι μία ευκαιρία για την Σπέτσια, νικάει και κλειδώνει τα πλέι οφ. Το διπλό και εδώ στο 1,65

Απόδοση 3αδας στο 4,62

Σε αυτά προσθέστε και μία δύαδα απ τον Μ. Κοκκίνη:

Β Ιταλίας: Ασκολι Τερνάνα 2 1,70 (21:30)

Β Ιταλίας: Τσεζένα Βερόνα Χ 1,70 (21:30)
Η Βέρονα θέλει μία ισοπαλία για να ανέβει και μαθηματικά στη Serie A. Λογικό ήταν να "σημαδευτεί"....

Και με περισσότερο ρίσκο:

Β Ιταλίας: Μπρέσια Τραπανι Χ 3,00 (21:30)

Καλή τύχη.