Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ MUST WIN

Τρια παιχνίδια έχω δώσει απο την Τρίτη για αύριο Παρασκευή στη Β Γαλλίας όπου το 1,44 της Αμιαν εγινε 1,25, το 1,75 της Νιμ 1,45 κ το 1,90 της Τρουα 1,80. Αντιλαμβάνεστε (ασχέτως αν περάσουν γιατί σας είπα να προλάβουμε αποδόσεις). Κάποιοι μπορείτε να κάνετε ήδη cash out με 33% κέρδος.... με αέρα κοπανιστό επί της ουσίας!!



Στο ίδιο μοτίβο πάμε να δούμε δύο παιχνίδια που ήδη μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον την Κυριακή, για να προλάβουμε ενδεχόμενες πτώσεις στην απόδοση.

Α Ιταλίας: Κροτόνε Ουντινέζε 1 1,67 (16:00)
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie A και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αν η Κροτόνε δεν κερδίσει την Κυριακή, έπεσε τόσο απλά. Είναι ήδη στο -4 απ την Εμπολι, η Εμπολι παίζει εκτός με την Κάλιαρι, όπερ και σημαίνει ότι μπορεί να χάσει βαθμό ή βαθμούς και είναι μία χρυσή ευκαιρία για την Κροτόνε να πλησιάσει σε απόσταση βολής την Έμπολι και να τα δώσει όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να σωθεί. Βέβαια η Κροτόνε έχει να παίξει με Λάτσιο και Γιουβέντους τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά όπως και να έχει, όταν παίζει την ύπαρξη σου δεν κοιτάς απο ονόματα. Ούτως ή άλλως είναι αδιάφορες και οι δύο και μπορεί να γίνει η έκπληξη. Η Ουντινέζε είναι παντελώς αδιάφορη και εκτός έδρας παραδοσιακά δεν πείθει. Για μένα ειναι απ τους δυνατούς άσσους και ας μην βγει ποτέ!!



Α Γαλλίας: Καεν Ρεν 1 1,87 (22:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Γαλλία και στην ουρά γίνεται χαμός με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά. Κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι: η Ντιζόν με 33, η Νανσί με 32 και η Μπαστιά με 31. Ακριβώς πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι η Λοριάν με 35 και η Καέν με 36. Η Λοριάν παίζει εκτός με τη Μπαστιά, ο θάνατός σου η ζωή μου δηλαδή. Η Ντιζόν με τη Νανσί, επίσης ο θανατός σου η ζωή μου και η Καεν υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Ρεν. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία θα μπορούσε να πει ότι η Καεν μπορεί να βολευτεί και με την ισοπαλία αφού θα πάει στους 37 και αν δεν υπάρξει και νικητής στα δύο προαναφερθέντα ζευγάρια μπορεί και να σωθεί. Αυτός όμως είναι τεράστιο λάθος διότι τελευταία αγωνιστική η Καεν παίζει στο Παρίσι με την Παρί, όπερ και σημαίνει ότι δεν θα πάρει ούτε βαθμό. Άρα η Καεν θα τερματίσει με οτι κάνει στο παιχνίδι με τη Ρεν. Και ισοπαλία να φέρει την Κυριακή μπλέκει πάρα πολύ άσχημα διότι ακόμα και Χ να ερθουν και τα άλλα δύο ματς και να έχει έναν αερα 3 βαθμών δεν λέει κάτι διότι την τελευταία αγωνιστική μπορεί να υπάρξει ισοβαθμία και δεν ευνοείται η Καεν και άρα μπορεί να πέσει. Συνεπώς, η νίκη είναι μονόδρομος και θα παίξει τους κόπους μίας χρονιάς σε 90 λεπτά. Ασσος και εδώ λοιπόν.

ΥΓ: Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook, όσο και Follow στο Twitter για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας διότι θα υπάρχουν συνεχόμενα Update μέσα στο ΣΚ.

Καλή τύχη.