Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΟ ΣΥΝ ΔΥΟ MUST WIN


Χαμός χτες, τα μηνύματα σας, τα σχόλια, τι να πώ; Ενα μεγάλο ευχαριστώ. Τώρα καταλάβατε γιατί ανέβασα σημεία απ την Τρίτη, έχοντας στο κεφάλι την Τρουά που φώναζα ότι το 1,90 ήταν λάθος απόδοση. Η Τριάδα έπρεπε να παιχτεί γιατί ακριβώς ήταν λάθος οι αποδόσεις και γι αυτό έπεσαν πάρα πολύ. Τα ίδια θα έλεγα και αν δεν έβγαιναν τα παιχνίδια, μπορεί να έσπαγαν και τα τρία αλλά το σωστό ήταν να παιχτούν.



Ήδη απ την Πέμπτη έχει ανέβει στήλη για την Κυριακή, για τον ίδιο λόγο που έγραψα από Τρίτη για Παρασκευή. Δεν άφησα τυχαία το Σάββατο μιας και δεν με γοήτευσε τόσο το πρόγραμμα, τουλάχιστον στα πρωταθλήματα που μελετούσα μεσοβδόμαδα, ωστόσο βγήκαν δύο καλές δυάδες.

Γ Γερμανίας: Ρεγκενσμπουργκ Τσεμνιστερ 1 1,50 (14:30)
Προτελευταία αγωνιστική στη Γ Γερμανίας, όπου το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποια εκ των Μαγδεμβούργο και Ρέγκενσμπουργκ θα πάρει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Η Ρέγκενσμπουργκ υστερεί στην ισοβαθμία άρα ψάχνει τη μια γκέλα του Μαγδεμβούργου. Το Μαγδεμβούργο παίζει εκτός με την Ααλεν, αδιάφορη η Ααλεν αλλά δύσκολο το παιχνίδι. Αντίθετα η Ρεγκενσμπουργκ υποδέχεται την αδιάφορη Τσέμνιστερ εντός έδρας η οποία θα έχει και σημαντικές απουσίες. Η Τσέμνιστερ που προέρχεται και απ την 3αρα απ την Μούνστερ, γενικότερα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, δέχεται εύκολα το γκολ. ΠΡΟΣΟΧΗ, οι Γερμανοί δεν ειναι στη κουλτούρα τους, να αδιαφορούν, το ματς θα είναι στα ίσια, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Ρεγκενσμπουργκ παίζει τους κόπους μίας χρονιάς. Και ξέρουν στη Ρεγκενσμπουργκ οτι αν δεν κερδίσουν σήμερα τέλος τα πλέι οφ διότι πολύ απλά ακόμα και το Μαγδεμβούργο να μην κερδίσει τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Λότε εντός έδρας άρα δύσκολα θα κάνει γκέλα. Ασσος σε εποχιακή απόδοση προφανώς.

Β Ιταλίας: Λατίνα Περούτζια 2 1,53 (16:00)
Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie B και η μάχη της ανόδου και των πλέι οφ κρέμεται από μία κλωστή. Η Βερόνα είναι 2η με 72 βαθμούς και ανεβαίνει κατ ευθείαν ενώ η Φροζινόνε ακολουθεί με 71 στην 3η θέση στα μπαράζ ανόδου. 4η η Περούτζια με 61. ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα, αν η διαφορά του 3ου απ τον 4ο είναι από 10 βαθμούς και πάνω ΔΕΝ γίνονται πλέι οφ και ανεβαίνει ο 3ος κατ ευθείαν. Δηλαδή αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα δεν θα γινόντουσαν πλέι οφ. Άρα όπως αντιλαμβάνεστε άλλο αποτέλεσμα για την Περούτζια εκτός απ το διπλό δεν υπάρχει και θα αναμένει κάποια γκέλα απ τις Βερόνα και Φροζινόνε για να ρίξει τους βαθμούς κάτω από 10 και να γίνουν τα πλέι οφ. Η Λατίνα είναι παντελώς αδιάφορη και υποβιβασμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις νίκες σε όλο το πρωτάθλημα εντός έδρας. Το διπλό στο 1,53... σε εποχιακή απόδοση. 

Α Πολωνίας: Γιαγκελόνια Βίσλα Κρακοβίας 1 1,85 (16:30)
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι μου διέφυγε της προσοχής μου μεσοβδόμαδα ο άσσος όταν είχε ανοίξει στο 2,05-2,10.  Πλέον έχει υποχωρήσει στο 1,85. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Πολωνία και το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά στην κορυφή. 1η η Γιαγκελόνια με 34β, 2η η Λεχ Πόζναν με 34β, 3η η Λέγκια με 33β και  4η η Λέχια επίσης με 33β. Αντιλαμβάνεστε ότι τα λάθη κοστίζουν. Η Γιαγκελόνια έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Μετά το σημερινό αγώνα, έχει να παίξει με Λέχια εκτός, εντός με Λέγκια και εντός με Λεχ Πόζναν. Δηλαδή έχει και τους 3 συνδιεκδικητές του τίτλου. ΑΡΑ αν δεν κερδίσει σήμερα, πρακτικά για μένα χάνει το πρωτάθλημα. Προέρχεται ήδη απο μία γκέλα εκτός με την Κορόνα και δεύτερη συνεχόμενη, εκτός απροόπτου θα της στοιχίσει το πρωτάθλημα και ας μένουν ύστερα άλλα τέσσερα παιχνίδια. Η Βίσλα Κρακοβίας απ την άλλη είναι αδιάφορη, έχει μαθηματικές ελπίδες για το Γιουρόπα αλλά πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα. Και τα θαύματα γίνονταν επί εποχές Ιησου Χριστού. Άσσος.



Ουρουγουαη: Φενιξ Ντιφενσορ 2 1,80 (21:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Χτες αργά το βράδυ, ανέβηκε η στήλη με το Δυνατό Σημείο Ημέρας και όπως έγραψα στο Facebook, το 1,97 ήταν μεγάλο και θα πέσει. Όπερ και εγένετο έπεσε στο 1,80 στη Stoiximan. Κοιτάχτε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ντιφενσορ είναι στο +1 απ τη Νασιοναλ που βρίσκεται στη 2η θέση, όπερ και σημαίνει ότι νικά και παίρνει πρωτάθλημα. Αν δεν νικήσει έχασε το πρωτάθλημα. Τόσο απλά. Η Νασιονάλ παίζει εντός με την τελευταία Σουντ Ντε Αμέρικα, λογικά λοιπόν κερδίζει και τι μένει; Αυτό που έγραψα λίγο πριν. Αν η Ντιφενσορ δεν κερδίσει χάνει το πρωτάθλημα. Και για να να πω τη γνωστή μου ατάκα. Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Ντιφενσορ το πρωτάθλημα.... Και πιστέψτε με θα τους πειράξει περισσότερο απ ότι εμάς που θα χάσουμε απλά ένα δελτίο.

Τρόπος παιχνιδιού:

Α δυάδα: Ντιφενσορ 2 -  Περούτζια 2
Β δυάδα: Ρέγκενσμπουργκ 1 - Γιαγκελόνια 1

Τουλάχιστον μία δυάδα αν βγει θα έχουμε ένα μικρό κέρδος, γι αυτό και πάω σε δύο δυάδες και όχι σε μία 4αδα. Βέβαια κατανοώ ότι οι αποδόσεις είναι χαμηλές αλλά τέτοια εποχή.... τέτοια λόγια...

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε καθ όλη την ημέρα σε Facebook και Twitter.