Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒ/ΚΟΥ: EARLY BETTING ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Μετά από ένα ονειρεμένο σαβ/κο, όπου πιάσαμε σχεδόν τα πάντα και πηγαίνουμε με σπασμένα φρένα, ειδικά την Κυριακή ήταν το κάτι άλλο. Ξυπνάς ανοίγεις το κινητό και βλέπεις ότι έχεις πληρωθεί τη μεταμεσονύχτια 2αδα του Σαββάτου, συνεχίζει το μεσημέρι, πληρωνόμαστε την νίκη της Μερσέντες στο 3,75, πληρωνόμαστε τη 2αδα της Κυριακής και κερασάκι στην τούρτα το διπλό της Νάπολι στο 2,50 στο Μιλάνο. 



Μεσοβδόμαδα όπως σας είπα ήδη από χτες, το κουπόνι παρ ότι έχει Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με αφήνει αδιάφορο. Αν και χτες είχα ωραία έμπνευση με τον άσσο και over της Ρεαλ, συνδυαστικό. 3αρακι πλήρωσε και χαίρομαι που το ακολούθησαν αρκετοί παρ ότι το ανέβασα αργά, όντας έμπνευση της στιγμής.

Η ουσία βρίσκεται στο σαβ/κο, εκεί όπου τα πρωταθλήματα τελειώνουν, τα κουκιά είναι μετρημένα και κάθε λάθος στοιχίζει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς. Κάπως έτσι είπα να ανεβάσω κάποιες πρώτες σκέψεις, που δύσκολα θα διαφοροποιηθούν τις προσεχείς μέρες, ώστε να προλάβουμε τις αποδόσεις πριν πάρουν την κατρακύλα γιατί όπως διαβάζουμε εμείς το κίνητρο, το διαβάζουν και οι μπουκ.



Πάμε λοιπόν να δούμε μία 2αδα για σάββατο και μία για Κυριακή

Β Σκωτίας: Στέρλινγκ Αλμπιον Αρμπρόουθ 2 1,62 (17:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Πολλές οι ανατροπές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τόσο η Φόρφαρ όσο και η Αρμπρόουθ έκαναν πάρα πολλές γκέλες και το αποτέλεσμα αυτών, ήταν η Αρμρόουθ να κρατά την τύχη στα χέρια της, σε αυτή την τελ. αγωνιστική όντας στο +1 απ την 2η Φορφάρ. Η Αρμπρόουθ παίζει εκτός με την αδιάφορη Στέρλινγκ Αλμπιον και η Φόρφαρ εντός κόντρα στην 3η Ανναν. Προφανώς πιο δύσκολο το παιχνίδι της Φορφαρ. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, κρίνεται μία άνοδος σε 90 λεπτά για την Αμπρόουθ. Το διπλό είναι μονόδρομος αν δεν θέλει να πει αντίο στο όνειρο. Κερδίζει και ανεβαίνει. Τόσο απλά. Είναι και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος και αν δεν γίνει τίποτε περίεργο, γιατί έχουμε δει πολλά περίεργα στη Β Σκωτίας, το διπλό αποτελεί επιλογή, στο νορμάλ (για τα δεδομένα της εποχής) 1,62.

Α Γαλλίας: Λοριάν Ανζε 1 2,10  (21:00)
Παιχνίδι μισή παραμονή για τη Λοριάν. Η Λοριάν βρίσκεται στο +1 απ τα μπαράζ του υποβιβασμού και στο +2 απ τις ομάδες που υποβιβάζονται. Περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών δεν υφίστανται καθ ότι την επόμενη βδομάδα πάει να παίξει στην Κορσική 6ποντο με την Μπαστιά και καταλαβαίνετε πόσο κρίσιμο είναι το αποψινό παιχνίδι. Η Ανζέ απ την άλλη ναι μεν έχει μία σχετική άνεση όντας στο +6 απ τα μπαράζ υποβιβασμού, δεν έχει μεγάλα περιθώρια και αυτή για απώλειες βαθμών αλλά ίσως έχει το μυαλό της και στον τελικό του κυπέλλου με την Παρί, παρ ότι είναι σε 20μέρες. Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να βρεθεί σε έναν τελικό μία ομάδα σαν την Ανζε. Καθαρά και μονο λόγω μεγαλύτερου κινητρού αφού είναι must win για την Λοριάν, θα πάω στον άσσο.

Κυριακη:

Α Ολλανδίας: Ρόντα Βίλεμ 1 1,95 (15:30)
*Προτελευταία αγωνιστική
Παιχνίδι όλη η χρονιά για την Ρόντα. Είναι στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. των μπαράζ υποβιβασμού. Υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Βίλεμ που είναι ήδη σε διακοπές. Την τελευταία αγωνιστική η Ρόντα παίζει εκτός έδρας με τη Φίτεσε και καταλαβαίνετε ότι μόνο εύκολο δε θα είναι να βρεί βαθμό ή βαθμούς μέσα στο Αρνεμ του Φίτεσε. Και επειδή δεν είθισται να έχουμε και κοντή μνήμη, και έχει και λίγο παρασκήνιο το παιχνίδι,πέρσι τελευταία αγωνιστική η Βίλεμ έβγαλε διπλό μέσα στη Ρόντα... Τίποτα τυχαίο σε αυτή τη ζωή.... Μένει να δούμε αν τα δανεικά είναι αγύριστα.... Όπως και να έχει το παιχνίδι για τη Ρόντα είναι ξεκάθαρο must win, αν δεν κερδίσει και αντίστοιχα πάρουν βαθμούς ή η Σπάρτα Ροτ ή η Ναιμέγκεν, που είναι στο -2 απ τη Ρόντα. Άσσος!

A Ιταλίας: Έμπολι Μπολόνια 1 1,67 (16:00)
Και εκεί που φαινόταν η υπόθεση υποβιβασμός να είχε ξεκαθαρίσει, ήρθε η ήττα της Έμπολι απ την αδιάφρορη Σασσούολο και το Χ που πήρε η Κροτόνε απ τη Μίλαν και πλέον όλα μπορούν να γίνουν, αφού η διαφορά ανάμεσα σε ¨Εμπολι και Κροτόνε είναι 4 βαθμοί. Η Κροτόνε παίζει εκτός με την τελευταία Πεσκάρα ενώ η Έμπολι υποδέχεται την πρακτικά σωσμένη Μπολόνια. Με τους Ιταλούς, είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Η Έμπολι ξέρει ότι αν την Κυριακή κερδίσει κλειδώνει την σωτηρία της διότι η Κροτόνε ακόμα και το 2/2 να κάνει κόντρα σε Πεσκάρα και Ουντινέζε την επόμενη αγώνιστική, τις δύο τελευταίες έχει να παίξει με Γιουβε και Λάτσιο. Οπότε ρεαλιστικά το μαξ που μπορεί να πάρει είναι 6 βαθμοί, αν η Έμπολι κερδίσει την Κυριακή κλειδώνει την παραμονή και τις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι άνετη. Δε ξέρω με τη διάθεση θα κατέβει η Μπολόνια στο γήπεδο αλλά επειδή όπως προείπα είμαστε ουνα φάτσα, ούνα ράτσα με τους Ιταλούς θα πάω στον άσσο.

καλη τύχη