Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΠ ΤΗ Β' ΔΑΝΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Εκπληκτική, ονειρεμένη και η χθεσινή μέρα. Το είδα και απ τα σχόλια σας, πάμε τρένο... Αυτή τη φορά πήραν την σκυτάλη οι Γερμανοί απ τους Γάλλους και μας πλήρωσαν. 3αδα την Παρασκευή στη Β Γαλλίας, 2αδα χτες με Bundesliga και Γ Γερμανίας. Ενώ και στο live πήγαμε εξαιρετικά με 3 στα 4. Όπου πέρασε η Πλζεν (3,10), η Βάσας (2,02) και η Λοριάν (2,25). 


Το κερασάκι στην τούρτα χτες δεν ήταν τίποτε άλλο φυσικά απ τα δύο Χ στη Γαλλία που προτάθηκαν σε Facebook και Twitter. Σβηστό 0-0 η Ντιζόν, σαν να κλέβεις εκκλησία ήταν το Χ του 3,60 και 1-1 η Λοριαν, όπου όσο περνούσα η ώρα και έμενε το 0-1, έλεγες ένα γκολ θα το βρει, το βρήκε και μας πλήρωσε.



Πάμε στα σημερινά, σε μία δυάδα άσσων, αποφεύγοντας ασκοπα ανοίγματα. Κανοντας μια στρατηγική διαχείρισης και κατοχύρωσης των κερδών του 2ημερου.

Β Δανίας: Βέντισελ Κόγκε 1 1,73 (14:45)
Προτελευταία αγωνιστική στη Β Δανίας και η μάχη για την 1η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο μαίνεται αμείωτη. Χόμπρο και Βεντισελ μονομαχούν στήθος με στήθος. Η Χόμπρο είναι στο +2 απ την Βέντισελ και παίζει εκτός με την Νέστβεντ που καίγεται επίσης για τη νίκη παλεύοντας για τη σωτηρία. Απ την άλλη η Βέντισελ υποδέχεται σήμερα την παντελώς αδιάφορη Κόγκε που είναι στη μέση της βαθμολογίας. Την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι Χόμπρο Βέντισελ όπερ και σημαίνει ότι αν αμφότερες κερδίσουν, τα πάντα θα κριθούν εκεί. Η Βέντισελ λοιπόν ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Χόμπρο, σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη για να πάει στον τελικό της επόμενης βδομάδας και να τα παίξει όλα για όλα. Προφανώς η Κόγκε δεν θα ανοίξει τα πόδια. Οι Βόρειοι, τα έχουμε πει πολλάκις, ΔΕΝ χαρίζονται. Όπως και να το κάνουμε όμως η Βέντισελ είναι καλύτερη ως ομάδα και η Κόγκε εκτός έδρας έχει μόλις 3 νίκες σε 15 ματς. Ο άσσος σε άλλα πρωταθλήματα θα μπορούσε να πληρώνει και χαμηλότερα.

Α Αργεντινής: Σαν Λορέντζο Αλντόσιβι 1 1,57 (22:15)
Η Σαν Λορέντζο είναι σε πολύ κατάσταση, βρίσκεται στην 2η θέση, στο -6 απ τη Μπόκα Τζ. που έπαιξε χτες με τη Νιουελς και κερδισε 1-0. Η Σαν Λορέντζο εντός έδρας είναι δυνατή (8-3-3) και υποδέχεται την Αλντοσιβι που είναι σε τραγική κατάσταση με 6 σερί ήττες, βυθισμένη στα κάτω πατώματα της βαθμολογίας, Η Σαν Λορέντζο προέρχεται από την πρόκριση στο Λιμπερταδόρες, θα έχει ανεβασμένη τη ψυχολογία της, πιθανόν να γίνει και ένα φρεσκάρισμα στην 11αδα αλλά ακόμα κ αυτό να γίνει υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σαν Λορέντζο μετά την ήττα της Μπόκα απ τη Ρίβερ έχει μπει για τα καλά και στο κόλπο του τίτλου. Άσσος.

========================================================================

Σήμερα και οι μουγκοι εμίλησαν και παίζουν άσσο την Μπράγκα με την Τοντέλα στην Πορτογάλια. Όλος ο πλανήτης παίζει άσσο Μπράγκα. Ο λόγος;; απλός. Η Τόντελα θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε και παράλληλα να μην κερδίσει η Μορειρένσε την Πόρτο για να σωθεί. Ο άσσος είναι σε εποχιακή απόδοση, η Τοντέλα είναι σε καλή κατάσταση, η Μπράγκα παντελώς αδιάφορη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ!

Ο άσσος είναι στο 1,61 δεν έχει νόημα να μπλέξει κάποιος, με τόσο που έχει φορτωθεί και ας έρθει 5-0 απ το 10λεπτο. 

Καλή τύχη και φυσικά τα λεμε για live betting σε Facebook και Twitter.