Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ

Ξεκινώντας με τα όσα έγιναν το ΣΚ, η αλήθεια είναι ότι την Παρασκευή πήγαμε τρομερά όπου παίξαμε τις λαθος αποδόσεις της Stoiximan στη Β Γαλλίας, που ειχαν προταθεί απ την Τρίτη, το Σάββατο πήγαμε εξίσου πολύ καλά αλλά την Κυριακή έγινε η σφαγή του Δράμαλη. Το "χαστούκι" ήταν ηχηρό, ειδικά με τον άσσο της Καεν. Τα έγραφα και στο facebook.

Το αφήνουμε στην άκρη αυτό και πάμε στην Παρασκευή, εκει όπου χτες η Stoiximan, έβγαλε αποδόσεις σε ορισμένα παιχνίδια στη Β Γαλλίας. Και έκανε τρομερά λαθή.



Φυσικά τα εντόπισα άμεσα και ανέβασα το σχετικό ποστάρισμα, ώστε να ενημερώσω για το ότι σήμερα θα ανέβει η σχετική στήλη. Αρκετοί που έγραψαν και μου έστειλαν mail, γιατί δεν τα ανέβασα κατ ευθείαν. Η απάντηση ήταν απλή.

Το να σας πω δυο σημεία ειναι σαν να δινω σανο. Πάντα στο Betsecret, τα σημεία είναι αιτιολογημένα. Και ο λόγος που το κάνω αυτό έιναι για να κρίνετε αν αξίζουν να παιχτούν ή οχι! Με ενδιαφέρει ο αναγνώστης να καταλαβαίνει γιατί το παίζω ώστε αν διαφωνεί να μην το παίξει ή ακόμα και να πάει στην κόντρα.

Παρά ταύτα, επειδή χτες το βράδυ δεν πρόλαβα να ετοιμάσω τη στήλη ώστε να ανέβει νωρίς το πρωί στο site, όχι τέτοια ώρα το απόγευμα, τα ανέβασα στο facebook μιας και ήταν βέβαιο οτι οι αποδόσεις θα έπεφταν.


Έχουμε και λέμε η Τρουά από 1,88 έπεσε στο 1.57, το Στρασβούργο από το 1,20 στο 1,18 και η Αμιαν απ το 2,12 στο 1,57. Καταλάβατε φαντάζομαι γιατί είπα ότι αξίζει να παιχτούν και ότι θα πέσουν οι αποδόσεις. Την Παρασκευή μπορεί να έχω 0 στα 3, ξέρω όμως ότι έχω παίξει σωστά.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Τελευταία αγωνιστική στη Β Γαλλίας και το ενδιαφέρον στρέφεται στην κορυφή. Εκεί όπου το Στρασβούργο είναι 1ο με 64 βαθμούς, ακολουθεί 2η η Αμιαν με 63 όπου επίσης ανεβαίνει κατ ευθείαν. 3η η Τρουά που πάει στα πλέι οφ ανόδου 63 βαθμούς. Και ακολουθούν οι μνηστήρες, Λανς 62, Μπρεστ 62, Νιμ 61.

Όπως αντιλμβάνεστε περιθώρια απώλειας βαθών δεν υφίστανται για καμία ομάδα. Παίζονται με όλη τη σημασία της λέξης, οι κόποι μιας χρονιάς σε 90λεπτά. Το Στρασβούργο έχει το πιο εύκολο έργο απ όλους αφού υποδέχεται την αδιάφορη Μπουργκ. Η Μπουργκ που σώθηκε και μαθηματικά και ούτως ή αλλως δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Το Στρασβούργο εντός έχει 12-2-3, νομίζω δύσκολα θα σπάσει ο άσσος. Θα μου πείτε 1,20 δίνει. Και πόσο θέλατε να μας το δώσουν; Προφανώς δεν το προτείνω ως σημείο, απλά ανέβασα το δελτίο όπως το έπαιξα.

Η Αμιάν παίζει εκτός με τη Ρεμς. Η Αμιαν κερδίζει και ανεβαίνει απλά πράγματα. Δεν κερδίζει; Μπορεί να μείνει ακόμα και εκτός πλέι οφ (πολύ πιθανό σενάριο). Φιλοξενείται απ την αδιάφορη Ρεμς. Η Ρεμς όπου θεωρητικά είχε κάποιες ελπίδες για τα πλέι οφ εν τούτοις έχασε το τρένο και το έχασε απ τη μισητή αντίπαλο Τρουά. Και το ερώτημα είναι, θα κόψει βαθμούς η Ρεμς απ την Αμίαν, στερώντας της την άνοδο για να ανέβει η Τρουά; Νομίζω πως όχι. Αυτή και η παρασκηνιακή σκέψη καθ ότι Τρουά και Ρεμς έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Η Ρεμς δεν μπόρεσε να κόψει βαθμούς απ την Τρουα την προηγούμενη αγωνιστική αλλά σίγουρα μπορεί πιο εύκολα να χάσει ώστε να μην ευνοηθεί η Τρουά. Πέραν τούτου, η Αμιαν είναι και ανώτερη ως ομάδα και παίζει τους κόπους μιας χρονιάς σε 90λετπά. Το 2,12 του διπλού ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μαζεύτηκε στο 1,70 και όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε.

Την τριάδα κλείνει η Τρουά, η οποία επίσης παίζει εκτός έδρας, στην έδρα της Σοσό. Η Σοσό παντελώς αδιάφορη. στη μέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας μετά (5-8-5), τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή. Μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, μάλλον μοιάζει ήδη σε καλοκαιρινές διακοπές. Η Τρουά απ την άλλη, πήρε τη νίκη επί της Ρεμς, εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες από Λανς και Μπρεστ και καπάρωσε την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Αν μετά από τέτοια προσπάθεια αυτοκτονήσει τελευταία αγωνιστική, οκ δικαίωμα της. Αλλά εμείς θα έχουμε χάσει ένα δελτίο και η Τρουά την πιθανή άνοδο.... Απλά τα πράγματα στη ζωή... Και εδώ βουτιά ο άσσος, όπως προείπαμε.

Λάνς και Μπρεστ τέλος, παίζουν εντός έδρας με Νιορ και Γκαζαλεκ, προφανώς ανάλογα με τα παιχνίδια της 1ης τριάδας, θα αποκτήσουν νόημα ή όχι στο Live.

Αυτά επί του παρόντος,

Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live και για να προλαβαίνετε τυχόν λάθη των Book στις αποδόσεις.