Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3,25

Στοχευμένο παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όπου την Τετάρτη επέλεξα ανεβάσω προτάσεις μιας και υπήρχε το δώρο του Παναθηναϊκού, στο 3,00 ο άσσος 1,90 ο άσσος Draw no bet, ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία. Κολλήσαμε την κατάκτηση της Μάντσεστερ Γ στο Europa League και έδεσε το γλυκό. Κάπως έτσι θα πάει απο εδώ και πέρα το πράγμα, για το επόμενο μήνα περίπου πριν ρίξουμε αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές.


Για τους νεότερους αναγνώστες απλά να πω, ότι προσωπικά εδώ και 9 χρόνια, δεν ανεβάζω στήλη με εκτίμησεις και δεν πρόκειται να ανεβάσω, απλά και μόνο για να μπείτε και να έχω κάποια views παραπάνω, μου είναι αδιάφορο. Το λέω αυτό απλά για να μην στέλνετε άσκοπα mail για το τι θα παίξουμε σήμερα. Είπαμε στοχευμένο παιχνίδι....



Πάμε στα σημερινά,

ήδη απ την Τρίτη κιόλας μέσα απ το Facebook όσο και στο Twitter, σας είχα προϊδεάσει οτι το κουπόνι του σαβ/κου, δεν είναι τίποτα το τρομερό και ευκαιρίες δεν υπάρχουν. Ένα κουπόνι με 7 τελικούς κυπέλλων, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει και το ενδιαφέρον να στρέφεται στη Serie A και στο μεγάλο φινάλε του Τότι με τη φανέλα της Ρόμα. Από τις 23 Μάρτη του 1993, όταν έκανε ντεμπούτο στα 16 του χρόνια ως τις 28 Μαΐου του 2017 όπου θα "γκρεμιστεί" το Ολίμπικο. Αυτά θα τα πούμε αύριο ομως.



Στοιχηματικά σήμερα, θα κυνηγήσω μία έκπληξη στον τελικό του FA Cup, στο Αρσεναλ Τσέλσι. Γι αυτό άλλωστε προτίμησα να ανεβάσω Δυνατό Σημείο Ημέρας και Βασική 2αδα από σήμερα για τα αυριανά.

FA Cup: Αρσεναλ Τσέλσι: Κατάκτηση Άρσεναλ 3,25 
Καταρχήν ο τελικός είναι στο Γουέμπλει, άρα σε ουδέτερο. Κοιτάζοντας λοιπόν το σετ των αποδόσεων ως προς την κατάκτηση, είναι ένα κλικ παραπάνω απ όσο θα έπρεπε για την Άρσεναλ. Προφανώς η ανωτερότητα της Τσέλσι, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σε καμία περίπτωση. Ο Κόντε έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος στην Τσέλσι και πήρε μάλλον εύκολα θα έλεγε κανείς το πρωτάθλημα. Ωστόσο, σήμερα μιλάμε για έναν τελικό. Έναν τελικό όπου η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να σώσει μία χαμένη χρονιά. Μία χρονιά που μετά από 20 χρόνια θα την βρει εκτός 4αδας και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτη φορά δηλαδή από τότε που την ανέλαβε ο Αρσεν Βενγκέρ. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η Άρσεναλ θα έχει σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν αφου είναι εκτός ο Κονσιελνί και ο Γκράμπιελ ενώ και ο Μουστάφι είναι αμφίβολος. Ίσως και γι αυτό να άνοιξε τόσο το σετ των αποδόσεων αλλά πάλι νομίζω ότι η αξία βρίσκεται σε αυτό το 3,25 αρκεί να μην θυμίζει πάλι παιδική χαρά η άμυνα των Κανονιέρηδων. Ρισκάρω λοιπόν και παίρνω το 3,25...



ΥΓ: Θα ανέβει στήλη συντομα με εκτιμήσεις για UK Elections by Betsecret... Με αποδόσεις απο 1,70 έως 10,00 

καλή τύχη.