Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΠΑΣΙΓΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SURVIVOR ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ

Μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα των μαχητών οι ισορροπίες στο παιχνίδι θα αλλάξουν. Όπως ενημέρωσε και η Αλκηστις Μαραγκουδάκη του ΣΚΑΙ, θα γίνουν ανακατατάξεις στις δύο ομάδες. Η Ειρήνη Κολλιδά ως γνωστόν έχει αποχωρήσει απ τον Αγ. Δομίνικο ενώ ο Μάριος Πρίαμος, ο τρελοΚύπριος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Δύο σημαντικές απώλειες, οι δύο πιο δυνατοί παίχτες των Μαχητών δηλαδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Betsecret, αναμένεται να μπει νέα παίχτρια στη θέση της Ειρήνης Κολλιδά ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται σε κάποιο επεισόδιο μέσα στη βδομάδα να επιστρέψει στους Μαχητές, παίρνοντας επί της ουσίας τη θέση του Μάριου. Ένας δυνατός παίχτης στη θέση ενός εξίσου δυνατού παίχτη. Κατά συνέπεια δημιουργείται ένα κενό στην ομάδα των Διασήμεων το οποίο πρέπει να καλυφθεί. 

Η απάντηση, πληροφορία του Betsecret, είναι ότι στο παιχνίδι θα μπει, η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Χατζίδου, η οποία επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα απ τις διακοπές στη Ρώμη και τώρα βρίσκεται ήδη απο χτες στον Αγ. Δομίνικο. Η επιλογή όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι τυχαία, η Χατζίδου είχε απ την αρχή του παιχνιδιού πρόσκληση για να συμμετέχει αλλά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων το αρνήθηκε. Οι σχέσεις της όμως με την παραγωγή του παιχνιδιού είναι εξαιρετικές άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο σύντροφος της, ο Σοϊλέδης ανεβάζει στο Instagram τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Πως θα αντιδράσει άραγε βλέποντας την αγαπημένη του Έλενα στο παιχνίδι; Εκεί παρέα με τον Σπαλιάρα; Η συνέχεια στους δέκτες μας....