Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: MUST WIN ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, μία ακόμη δηλαδή γιατί πάμε τρένο. 2/3 στο live, με Λίνκολν (3,00), Ολντερσοτ (2,00) και χάσαμε το βράδυ μόνο το ρίσκο με τη Μπαρτσελόνα (3,25). Πέρασε το δυνατό μας σημείο, το διπλό της Ντέρμπι (2,37), πέρασε και η δυάδα που προτάθηκε στο Facebook με άσσο Λειψία (1,90) και γκολ/γκολ Ρεαλ Ατλέτικο (1,70). Ενώ χάσαμε το γκολ/γκολ στο Μπεργουικ Στέρλινγκ, επειδή η Μπέργουικ έχασε πέναλτι. Αυτά ως τον χθεσινό απολογισμό.  Ξέρω απ τα μηνύματα σας ότι πληρωθήκατε πολλοί, ελπίζω και σήμερα σε ανάλογη στοιχηματικά ημέρα. 



Πρέμιερ Λιγκ: Σάντερλαντ Μαντσεστερ Γ. 2 1,44 (15:30)
Προφανώς δεν ανακαλύπτω την Αμερική, προφανώς είναι σημείο που το βλέπει και η γιαγια απέναντι που τινάζει τα ρούχα αλλά νομίζω ότι προσφέρεται για να κλείσει κάποιος το δελτίο του. Η αλήθεια είναι ότι θα μπροούσε να δινε και χαμηλότερα. Η Σάντερλαντ είναι η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και πρακτικά υποβιβασμένη. Απ την άλλη η Γιουνάιτεντ έρχεται απο δύο σερί γκέλες και δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών αν θέλει να προλάβει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλό λοιπόν

Α Ιταλίας: Μπολόνια Ρομα 2 1,44 (16:00)
Πάνω κάτω ίδια η λογική σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Και εδώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Ρόμα προέρχεται απ τον αποκλεισμό με τη Λάτσιο και ζητείται άμεσα η αντίδραση και η επιστροφή στις νίκες. Είναι στο -6 απ τη Γιουβέντους, θεωρητικά είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος. Για να παραμείνει αυτό το +6, πρέπει να κερδίσει σήμερα διότι χτες η Γιουβέντους κέρδισε. Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και η Μπολόνια είναι παντελώς αδιάφορη, έχει σωθεί και οι παίχτες μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές. Η απόδοση δεν θέλγει αλλά αν δεν κερδίσει η Ρόμα, νομίζω θα βγει πολύ γκρίνια στην επιφάνεια και οι Τζαλορόσι είναι το τελευταίο που θέλουν.

Α Ιταλίας: Κάλιαρι Τορίνο Combo Goal/Goal & Over 1,67 (16:00)
Αδιάφορες και οι δύο ομάδες. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Είναι ομάδες συνώνυμο των πολλών γκολ. Ενδεικτικά αναφέρω τα αποτελέσματα στα 6 τελευταία παιχνίδια της Τορίνο, 1-4, 2-2, 3-1, 1-3, 2-2, 2-2. Γκολ και θέαμα δηλαδή. Κάτι τέτοιο αναμένω και σήμερα. Μπελότι παιχτούρα κάνε τα κουμάντα σου.



Α Γερμανίας: Ινγκολσταντ Νταρμσταντ 1 1,50 (18:30)
Τα πράγματα στη ζωή και στα μαθηματικά είναι απλά. Η Ινγκολσταντ εκεί που ήταν ξεγραμμένη, έχει κάνει απίστευτη προσπάθεια, έχει καταθέσει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και με δύο κολλητές νίκες και μία ισοπαλία έχει βρεθει στο -4 απ το να σωθεί. Σήμερα υποδέχεται την υποβιβασμένη και τελευταία Νταρμσταντ που εκτός έδρας μετρά 0-0-13. Οπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για Must Win. Αν δεν κερδίσει η Ινγκολσταντ θα είναι άξια της μοίρας της και θα χύσει την καρδάρα με το γάλα που γέμισε με κόπο και ιδρώτα τις τελευταίες αγωνιστικές. Να επαναλάβω τη γνωστή διαχρονική μου ατάκα; Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Ινγκολσταντ την κατηγορία αν δεν κερδίσει. Ιδου λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Βέλγιο: Μαλίν Λιρς 1 1,80 (21:00)
Η Μαλίν είναι εκ των φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του α' ομίλου για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ σε αυτό, επιτρέψτε μου τη φράση, χαζο σύστημα των Βέλγων. Να σπάνε τα πλέι οφ σε δύο ομίλους. Γελάει ο κόσμος δηλαδή. Η Μαλίν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, προέρχεται απ την 3αρα με την Ουν. Στ Γκιλούα, που είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Όπερ και σημαίνει ότι σήμερα κόντρα στην επίσης ομάδα δεύτερης κατηγορίας Λιρς θέλει τη νίκη και μόνο νίκη. Αφενός για να μην μείνει πίσω απ την πρώτη θέση και αφετέτου γιατί είναι ένα ντέρμπι μίσους. Η Μαλίν ομως κόντρα στη Λίρς στα τελευταία 10 παιχνίδια μετρά 9-0-1. Η παράδοση είναι σαφής και θα την ακολουθήσουμε και σήμερα.

ΥΓ: Την Πέμπτη συζήταγα τον άσσο του Πανελευσινιακού που η Stoiximan τον είχε στο 1,91. Σήμερα μολις στο 1,60.... Όσοι το πήρατε στο 1,91 καλώς, στο 1,60 δεν το παίζουν ουτε φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό.

ΥΓ2: Ετοιμαστείτε θα είμαστε μαζί και σήμερα για live Betting, απ τις 16:00 έως τις 18:00, σε Facebook και Twitter, τα κλασικά δηλαδή...

ΥΓ3: Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live.

Καλή τύχη.