Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ

Κάτι το κουπόνι που δεν με ενθουσίαζε, κάτι η έλλειψη χρόνου δεν κατέστη δυνατό να ανέβει στήλη μεσοβδόμαδα στο site. Ωστόσο, ο Μ. Κοκκίνης ήταν παρών στο site, είναι σε φόρμα, την Τρίτη επέλεξε να ρισκάρει στο 2 της Γρανάδα στο 4,00, δεν του βγήκε το ρίσκο, την Πέμπτη διάβασε σωστά εν μέρει το παιχνίδι με το Χ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αλλά πάλι δεν του βγήκε το ρίσκο με το Combo Χ και Goal/Goal. E, και χτες έβγαλε δυνατή 3αδα, που την ανέβασα στη σελίδα μας στο Facebook, με συνολική απόδοση στο 5,60 και πλήρωσε εύκολα και ξεκούραστα.



Πάμε στα σημερινά,

Νασιοναλ Λιγκ: Γκαισλι Σόλιχαλ 1 1.80 (14:15)
*Τελευταία αγωνιστική
Θα ξεκινήσω λίγο με την απόδοση. Ο άσσος άνοιξε στο 1,75-1,80, ξαφνικά και δίχως λόγο ανέβηκε στο 1,90 μέχρι και σήμερα πριν λίγη ώρα και απ τις 11:15 σήμερα το πρωί, παρουσιάζεται μία γενικευμένη πτώση στα αρχικά επίπεδα του άσσου. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτή την άνοδο του άσσου που δημιουργήθηκαν προβληματισμοί. Κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα. Η Γκάισλι με νίκη σώζεται και δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Γιορκ. Η Γκάισλι είναι στους 50 βαθμους και στο -17 στη διαφορά τερμάτων και η Γιορκ, που είναι απο κάτω της και αυτή τη στιγμή σώζεται είναι στους 49 και στο -15 στη διαφορά τερμάτων. Θεωρητικά ελπίδες παραμονής έχει και η Μπρέιντρι με τους 48 βαθμούς αλλά μόνο θεωρητικά, αφού έχει μία διαφορά τερμάτων 23 γκολ. Η Γιορκ παίζει εντός έδρας με την 3η Φορεστ Γκριν. Δύσκολο παιχνίδι και εξαρτάται εν πολλοίς απ τη διάθεση της Φορεστ Γκριν. Η οποία έχοντας και τα πλέι οφ μπροστά της, δεν νομίζω να ρισκάρει και πολύ. Αν υποθέσουμε οτι το παιχνίδι της Γιορκ κινείται μεταξύ άσσου και Χ και η Φόρεστ Γκριν δεν το καθαρίσει νωρίς, τότε η Γκάισλι ειναι υποχρεωμένη να κερδίσει εντός έδρας την αδιάφορη και πολύ μέτρια Σόλιχαλ. Η Σόλιχαλ πέτυχε το σκόπο της για νεοφώτιστη στην κατηγορία και σώθηκε. Η Γκάισλι που και πέρσι σώθηκε τελευταία αγωνιστική τερματίζοντας στην ίδια θέση, οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, καλείται να κάνει το ίδιο και φέτος. Θα τα καταφέρει; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Β Αγγλίας: Πλίμουθ Κρου 1 1,70 (17:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
Στην 2η Αγγλίας γίνεται χαμός δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε με πολλές ομάδες να διεκδικούν την είσοδο τους στα πλέι οφ. Εν τούτοις, δεν επέλεξα κάνενα απ αυτά τα σημεία με τις αποδόσεις να είνα εποχιακές φυσικά και πήγα σε ένα σχετικά αδιάφορο παιχνίδι. Και λέω σχετικά διότι η μεν Πλίμουθ είναι οριστικά στην 1η κατηγορία και η δε Κρου παντελώς αδιάφορη. Ωστόσο η Πλίμουθ όντας στο -2 απ τη Ντόνκαστερ, έχει ελπίδες για την 1η θέση με ότι αυτό συνεπάγεται. Πέραν τούτου θα θέλει να διασκεδάσει μαζί με τους οπαδούς της την άνοδο και να κλείσει στο τελευταίο εντός έδρας ματς με νίκη γοήτρου. Η Ντόνκαστερ ναι μεν παίζει εντός έδρας αλλά υποδέχεται την Έξετερ και η γκέλα παραμονεύει καθ ότι η Έξετερ καίγεται για τη νίκη λόγω πλέι οφ. Έτσι λοιπόν ο άσσος στο 1,70 μου κάνει και θα τον κρατήσω.



ΥΓ: Απ τις σπάνιες φορές που έχω μόνο άσσους στο παιχνίδι μου... Και μου έρχεται στο μυαλό αυτό που λέει... Μου κρυφοκοίταξαν τον άσσο... μα πως να χάσω... Γεια σου ρε Παντέλο απο εκεί ψηλα...

Καλή τύχη και τα λέμε απ τις 15:00 και μετά σε facebook και Twitter για live betting.