Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: Η ΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Αρκετά καλά σε γενικές γραμμές κύλησε το σαβ/κο, όπου το σάββατο είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις βγάζοντας ικανοποιητικό κέρδος ενώ την Κυριακή παρά το κάκιστο ποσοστό με 1 στα 5, πήγαμε εξαιρετικά στο Live, βγάζοντας επίσης ένα κέρδος. Και λέω βγήκε κέρδος διότι προφανώς κυνηγώντας υψηλές αποδόσεις το ποντάρισμα ήταν χαμηλότερο. 



Επέλεξα να ρισκάρω σε υψηλές αποδόσεις, κοντράροντας τα φαβορί (Σάλτσμπουργκ, Λαμία, Φέντερερ) αποδείχθηκε άστοχη η επιλογή μου αυτή. Ειδικά στον μεγάλο τελικό των FEDAL, το διάβασμα του παιχνιδιού, από πλευράς μου ήταν τελείως λάθος για να γίνεται και η απαραίτητη αυτοκρίτική κάθε φορά και να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας (δεν χωράω κιόλας χαχαχα)

Γενικότερα, κλείνει ένα πρώτο τρίμηνο στη σεζόν, όπου μέχρι και το πρώτο 15νθημερο του Φλεβάρη χάναμε με κάθε πιθανό ή απιθανό τρόπο σημεία, κάτι άχαστα απ τον Βαλμπουένα προ κενής εστίας, κάτι διπλές ευκαιρίες του Κρ. Ρονάλντο απ το μισό μέτρο. Και απ τα μέσα του Φλεβάρη και μετά πάμε τρένο. Γεννάνε και τα κοκκόρια μας. Όλοι οι δείκτες του site, σε Δυνατό Σημείο Ημέρας, live Betting και Βασική 2αδα, έχουν γυρίσει σε θετικό πρόσημο οι δεικτές. Ειδικά στο live το Roi, έχει φτάσει στο 10,3%!!



Αυτά σαν έναν μίνι απολογισμό και πάμε στα φρέσκα. Γεμάτο το μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου θυμίζει πιο πολύ σαβ/κο. Για το σημερινό πρόγραμμα, θα κρατήσω ένα και μόνο σημείο. 

Κόπα Ιτάλια: Ρόμα Λάτσιο 1 1,85 (21:45)
                        Προκριση Ρομα 5,20
Το μεγάλο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Το ντέρμπι μίσους της Ρώμης, ένα παιχνίδι όπου διακυβέβονται πολλά περισσότερα από μία πρόκριση. Η Λάτσιο με 2-0 του α αγώνα έχει το σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ένα σκορ ασφαλείας που θα αναγκάσει τη Ρόμα να πάρει ρίσκα. Η Ρόμα που μετά και τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και στο Κόπα Ιταλία. Αλήθεια η δήλωση του Σπαλέτι, ότι αν δεν πάρω κούπα φεύγω, ισχύει; Λέω εγώ τώρα. Η Ρόμα το Σάββατο με σβηστές τις μηχανές κέρδισε 2-0 την Έμπολι, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για το αποψινό παιχνίδι. Απ την άλλη η Λάτσιο επίσης κέρδισε, εκτός έδρας της Σασσουόλο πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Προσωπικά, θεωρώ την Ρόμα ένα σκαλί πάνω ως ομάδα, σαν ρόστερ αν θέλετε και νομίζω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Το αν θα φτάσει στην πρόκριση δεν το ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι το 4,85 μου φαινόταν πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον τώρα που ανέβηκε στο 5,20. ΟΚ, είναι πολύ δύσκολο αλλά αν ημουν μπουκ θα το έδινε στο 4,50. Μου το δίνουν στο 5,20, επίσης το αγόρασα. Αλλά η βασική πρόταση είναι ο άσσος της Ρόμα.  



Καλή τύχη.