Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΤΟ ΦΑΜΕ!

Καλό μήνα σε όλους και στον καταληψία ΠΘ Αλέξη Τσίπρα!

Στα δικά μας τώρα, μετά απο ένα βαρετό 10ημερο λόγω εθνικών ομάδων, όπου παίξαμε ελάχιστα-στοχευμένα αλλά με εξαιρετικά κέρδη, επιστρέφουμε σε γνώριμους στοιχηματικούς ρυθμούς αλλά το κουπόνι είναι αρκετά δύσκολο, τα σημεία τα ψάχνουμε με τα κιάλια και για ακόμη μία φορά θα καταφύγω απλά σε μία τριάδα.

Α Ισπανίας: Οσασούνα Αθλ. Μπιλμπάο 2 1,57 (17:15)
Η Μπιλμπάο εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά αν δεν κερδίσει και την Οσασούνα ποιον θα κερδίσει; Η Οσασούνα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχει υποβιβαστεί. Εντός έδρας δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (!!) ενώ αναμένονται να γίνουν και εκλογές για νέο πρόεδρο. Παλεύει βέβαια τα παιχνίδια της αλλά μοιάζει με ομάδα της Σεγκούντα. Απ την άλλη η Μπιλμπάο, θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα Βαλβέρδε δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο έχει επηρεάσει τους Βάσκους με την παραφιλολογία που υπάρχει γύρω απ το όνομα του και την Μπαρτσελόνα. Η αγωνιστική ανωτερότητα της Μπιλμπάο είναι δεδομένη και αν προσέξει στα μετόπισθεν μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Διπλό λοιπόν.

Α Ολλαδίας: Χέρακλες Χέρενφεν Goal/Goal 1.50 (21:45)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται πολύ ευκολα γκολ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Χέρακλες προέρχεται απο 8 σερι over και η Χέρενφεν απο 4 σερί over. Παράλληλα αμφότερες οι ομάδες μετρούν 8 στα 13 Goal/Goal, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η παράδοση στα τελευταία 10 παιχνίδια, τα 8 ήταν στο Goal/Goal. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Ε, τώρα άμα έρθει 0-0 με αυτά τα δεδομένα... τι να πεις; Εμείς δεδομένα αναλύουμε...

Α Αργεντινής: Νιουελς Ολντ Μπόις Ατλ. Ραφαέλα 1 1,83 (22:00)
Από χτες το βράδυ παρατηρείται μία γενικευμένη άνοδος του άσσου. Άνοιξε στο 1,70-1,75 πλέον κινείται πέριξ του 1,83. Ομολογώ ότι με ξάφνιασε αυτή η άνοδος, εγώ αν ημουν μπουκ κάπου στο 1,70 ίσως κ οριακά παρακάτω στο 1,65 θα το υπολόγιζα. Κατά συνέπεια υπάρχει αξία όταν το εκτιμάς για 1,70 και στο προσφέρουν 1,83. Μπορεί να αποδειχθεί τυράκι αλλά ας το φάμε... Η Νιουελς ως ομάδα είναι ανώτερη της Ραφαέλα, πάει για πρωτάθλημα είναι στην 3η θέση και στο -7 απ τη Μπόκα. Έρχεται από γκέλα κόντρα στην Πατρονάτο και θέλει να μην χάσει άλλο έδαφος απ την κορυφή. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή, φέτος μετρά (6-1-1). Η παράδοση μικρή μέν αλλά είναι επίσης με το μέρος της. Η Ατλ Ραφαέλα όντας τελευταία στη βαθμολογία υποβιβασμού, για μένα έχει πέσει και δεν το ξέρει. Προφανώς ΔΕΝ εχει τελειώσει τίποτα αλλά ρεαλιστικά δύσκολα θα τη γλιτώσει. Πάμε με τον άσσο λοιπόν για την παρέα του Σκόκο, η Ατλ Ραφαέλα ας κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι με την Ουρακάν, που θα είναι κάτι παραπάνω απο must win για εκείνην. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για αμφότερες τις ομάδες.

Καλή τύχη.