Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 2,72

Τρομερή μέρα η Κυριακή, με ένα εκπληκτικό 5 στα 5 στο site και κερασάκι στην τούρτα το γκολ της Μαλίν στο 90, σκέτη απόλαυση. Προφανώς γεννάνε και τα κοκόρια μας, έχουμε ρέντα, σκεφτείτε ότι τον Γενάρη χάναμε σημεία με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο και δείτε τώρα πόσα έχουμε πληρωθεί στο 90. Τροχός είναι όλα. 

Χαίρομαι να διαβάζω mail σας, να βλέπω τα σχόλια σας στο Facebook, στο twitter οτι πληρωθήκατε. Είναι τεράστια η ηθική ικανοποίηση. Στα δύσκολα σας θέλω.... όταν δεν θα πετύχουμε ούτε κεφτέ με πιρούνι. 

Μην φλυαρώ άσκοπα, ότι κάναμε κάναμε, το κεφάλι χαμηλά και συνεχίζουμε...

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους Μπαρτσελόνα 1 Draw No bet 1.85 (21:45)
                             Γιουβέντους Μπαρτσελόνα 1 2,72 (για τους πιο τολμηρούς)
Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο Τορίνο, Γιουβέντους Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από γκέλα στο Ροσαλέδα κόντρα στη Μάλαγα όπου και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Τραγική εμφάνιση απ την ομάδα του Λουις Ενρίκε. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα ενώ οι ΜΣΝ μπροστά έδειχναν βραχυκυκλωμένοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Νέιμαρ δέχθηκε και κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στην περιοχή της Μάλαγα(!!). Ανόητο φάουλ, δίχως καμία λογική. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα κινδυνεύει να χάσει και το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα με τη γκέλα της, στην Μάλαγα δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία που έφερε η Ρεαλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης και όχι μόνο δεν μείωσε τη διαφορά απ την πρώτη Ρεάλ αλλά αντίθετα αυξήθηκε.

Γενικά φέτος έχω την αίσθηση ότι βλέπουμε τη χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών, ομάδα χωρίς φρεσκάδα. Φυσικά δεν παύει να είναι Μπαρτσελόνα και το απέδειξε αυτό στη φάση των 16, όπου παρ ότι έχασε 4-0 στο Παρίσι απ την Παρί, έκανε μυθική, την ανατροπή του αιώνα, νικώντας με 6-1 στο δεύτερο παιχνίδι με τα 3 γκολ να μπαίνουν στα χασομέρια. Η Μπατσελόνα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μακριά απ το Καμπ Νου, ακόμα και απο ομάδες περιορισμένης δυναμικότητας όπως η Μάλαγα.

Απ την άλλη η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάζει και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο που παίζει κάνει εξαιρετική χρονιά, όντας το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο την Ιταλία. Η Γιουβέντους προέρχεται από εύκολη νίκη το Σάββατο επί της Κιέβο όπου έκανε συντήρηση δυνάμεων. Ο Αλέγκρι ξέρει ότι για να προκριθεί θέλει καθαρή νίκη. Η ποιότητα της Γιουβέντους απ τη μέση και μπροστά είναι τέτοια που δύσκολα η άμυνα της Μπαρτσα θα ανταπεξέλθει. Και ως κλασική ιταλική ομάδα, θα πάει για το μισό μηδέν.

Για τους πιο τολμηρούς ο άσσος είναι στο 2,72 ενώ ο άσσος στο Draw No bet (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ), είναι στο 1,85. Δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας, επιστρέφονται τα χρήματα στον παίχτη.

Καλή τύχη.