Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΗΤΑΝ 14 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ... Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ

Εξαιρετικά κύλησε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου είχαμε το απόλυτο, 4 στα 4 στο live, με απόδοσεις από 2,40 και πάνω. Και δύο χτυπήματα στο site, με τον άσσο του Ηρακλή στο 2,25 όπου είχε ανέβει και το σχετικό Bet Alert, ήδη απ την Κυριακή στο Facebook, για να προλάβουμε την απόδοση και τον άσσο της Ρόμα την Τρίτη. Το μόνο που χάθηκε ήταν το Fun Bet, με την πρόκριση της Ρόμα στο 5,20. 

Ήδη όλες οι στήλες του site, έχουν θετικό πρόσημο, ειδικά στο live, έχουμε ένα Return On Investment (ROI), στο 14,12%(!!) και 200 μον. καθαρό κέρδος το πρώτο 3μηνο. Γενικά όπως όλα αυτά τα χρόνια, τα σημεία στο live, είναι μετρημένα, ώστε να μη χάνεται η μπάλα απ εσάς. Το να προτείνω 20 παιχνίδια στο live, που κάνουν άλλοι, να πιάσω τα 10 απλά κ μονο για να πανηγυρίσω αντιλαμβάνεστε είναι αστείος.

Και ο λόγος που φέτος μετά από το 2009,που ή μουν αν όχι ο πρώτος, απ τους πρώτους που άρχισαν δειλά δειλά να δίνουν εκτιμήσεις στο live μέσα απ το Twitter, όταν κάποιοι δεν ήξεραν τι είναι το Twitter, έβαλα την μπάνκα είναι για να το βλέπουν και οι νέοι αναγνώστες και κυρίως να αποτυπώνεται ο τρόπος παιχνιδιού μου, στα πονταρίσματα. Οπότε αν κάποιος το επιθυμεί, μεταφράζει αυτό το ποσό στο δικό του τρόπο παιχνιδιού. 

Σημασία έχει να γινόμαστε μία παρέα στο live, παλιοί και νέοι αναγνώστες και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Γιατί και εγώ θα "κλέψω" ιδέες από εσάς κ εσείς από εμένα. Είναι αδύνατον να παρακολουθείς δεκάδες παιχνίδια, κάτι θα σου ξεφύγει. Αυτη είναι η νοοτροπία που έχουμε στο BetSecret και το συστατικό της επιτυχίας αν θέλετε.

Αρκετά όμως φλυάρησα και πάμε στα σημερινά, όπου θα ξενίσω ορισμένους αλλά για ένα ακόμη σάββατο το κουπόνι δεν μου αρέσει και τα σημεία τα βρίσκεις με μικροσκόπιο. Μία δυάδα ξεχώρισα.

Τσάμπιονσιπ: Μπέρμπιγχαμ Ντέρμπι 2 2,37
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ήταν 14 Δεκέμβρη όταν δίχως κάποιο ουσιαστικό λόγο ο Ρόουετ απολύεται απ την Μπέρμπιγχαμ για να αναλάβει ο Τζόλα. Μία απόλυση άδικη και άνευ νοήματος διότι ο Ρόουετ μέσα σε δύο χρόνια πήρε μία Μπέρμπιγχαμ που βολόδερνε στις τελευταίες θέσεις και την έφερε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για τα πλέι οφ άλλωστε ήταν 7η πριν απολυθεί ο Ρόουετ. Με τον Τζόλα στον πάγκο η Μπέρμπιγχαμ έχει φτάσει στο +6 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει. Με τον Ιταλό στον πάγκο σε 20 παιχνίδια μετρά μόλις δύο νίκες. Ο αναμορφωτής Ρόουετ ανέλαβε πριν λίγο καιρό την Ντέρμπι που με τον ΜακΛάρεν στον πάγκο πάει να χάσει άλλη μία χρονιά. Ήδη ο Ρόουετ έχει αρχίσει να κάνει δουλειά ενώ γίνονται όνειρα και για τα πλέι οφ. Η Ντέρμπι απέχει 7 βαθμούς απ τη Σέφιλντ, μένουν 6 αγωνιστικές μαζί με τη σημερινή και όλα μπορούν να γίνουν. Η Ντέρμπι άλλωστε σαν ρόστερ, είναι απ τα καλά της κατηγορίας και αξίζει (βάσει ρόστερ αναφέρω και πάλι και όχι συνολικής αγωνιστικής παρουσίας) να βρίσκεται στα πλέι οφ. Πέραν τούτου, ο λαός μας λέει μία ρήση, ότι "όλα εδώ πληρώνονται" μένει να φανεί λοιπόν αν ο Ρόουετ θα δώσει την δική του απάντηση στην Μπέρμπιγχαμ. Σε κάθε περίπτωση αξίζει το διπλό του 2,37, παρά το προφανές ρίσκο που ενέχει.

Σκωτία Λιγκ 2: Μπέργουικ Στέρλινγκ Αλμπιον γκολ/γκολ 1,57
Αμφότερες οι ομάδες δέχονται και σκοράρουν με σχετική ευκολία. Η Μπέργουικ έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία ενώ η Στέρλινγκ Αλμπιον, την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. 5/6 τελευταία παιχνίδια της Μπέργουικ ήταν στο αμφίσκορο. Αναμένουμε το σερί αυτό να διευρυνθεί και πάμε στο γκολ/γκολ για να κλείσουμε τη δυάδα.

ΥΓ: Σε μία συζήτηση που είχα με κάποιους από εσάς την Πέμπτη στο Facebook για πρώτες σκέψεις ενόψει ΣΚ, είχα πει για Goal/Goal στο Στόουκ Λίβερπουλ, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ με τις απουσίες της Λίβερπουλ με φρέναραν και το άφησαν.

ΥΓ2: Στο ίδιο ποστ, αναφέρθηκα και στον αυριανό άσσο του Πανελευσινιακού, ο άσσος έπεσε ήδη απ το 1,91 στο 1,75.

ΥΓ3: Για το Ρεαλ Ατλέτικο δεν έγραψα κάτι, ίσως ανέβει πρόταση αργότερα στο Facebook και στο Twitter σε μία ακόμα δυάδα, που έχω στο μυαλό μου

Καλή τύχη.