Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: VALUE BET


Εξαιρετικό το μεσοβδόμαδο κουπόνι, είδατε τι κάναμε την Τετάρτη, πιάσαμε τα πάντα, μέχρι και το πέναλτι του Μέσι σε απόδοση 5,00. Την Πέμπτη, χάσαμε το διπλό του Παναθηναϊκού στο Κάουνας, όπου η λογική και η επιστήμη σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου ενώ ξεκίνησε ιδανικά. Ότι κάναμε κάναμε και πάμε στα φρέσκα.

Ήδη από χτες αργά το βράδυ στη σελίδα μας στο Facebook, σας προϊδέασα για τα σημερινές επιλογές, για να σας δώσω μία ιδέα για το που θα κινηθούμε σήμερα. Ας τα δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά.



Β Σκωτίας: Φόρφαρ Εδιμβούργο 1 1,70 (17:00)
Όπως είπαμε και χτες, το 1,70 της Φόρφαρ αγγίζει τα όρια του value. Ένας άσσος που τον ανέμενα στο 1,55, χτες κυκλοφορούσε στο 1,70. Σήμερα έχει υποχωρήσει στο 1,66, θα πέσει κι άλλο μέχρι το απόγευμα. Η Φόρφαρ προέρχεται από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη με αποτέλεσμα η διαφορά απ την δεύτερη Αρμπρόουθ να μειωθεί στους 6 βαθμούς. Η Φόρφαρ ειναι πάντως μακράν η καλύτερη ομάδα της Β Σκωτίας, παρ ότι μιλάμε για μία κατηγορία όπου οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες. Για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, πρόκειται εξάλλου. Η Φόρφαρ εντός έδρας μετρά (7-4-2) και υποδέχεται το προτελευταίο Εδιμβούργο, όπου είναι στο +7 απ την τελευταία Καουντεμπιθ, εκτός έδρας τσιμπά βαθμούς (4-4-5), μάλιστα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας όπου έχει μόλις δύο νίκες. Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας σε συνδυασμό ότι τα περιθώρια για μία ακόμα γκέλα της Φόρφαρ, που την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την 3η Έλγκιν αρχίζουν και στενεύουν, καθιστούν την νίκη της Φόρφαρ μονόδρομο. Το 1,70 του άσσου τον αγοράζω κι ας μην έρθει ποτέ....

Τουρκία: Γαλατασαράι Γκεντσλερμπιρλίγκι 1 1,70 (18:00)
Επίσης ένα παιχνίδι που είπαμε χτες με τον άσσο να είναι αισθητά ανεβασμένος. Εδώ βέβαια υπάρχει εξήγηση αφενός διότι η Γαλατασαράι δεν είναι σε καλή κατάσταση και αφετέρου επειδή θα έχει σημαντικές απουσίες, θα της λείψουν ο πρώτος σκορερ Ντερτιγιοκ και ο δεύτερος σκόρερ Μπρουμά ενώ ο Σνάιντερ θα ξεκινήσει απ την πάγκο. Ωστόσο, η Γαλατα θέλει νίκη και μόνο νίκη, σε τέτοια παιχνίδια για να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης. Ο Τούντορ έκανε σεφτέ στον πάγκο της Γαλατα με τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί της Αντάλιασπορ με γκολ που μπήκε στο 96 και πλέον, με ανεβασμένη ψυχολογία, θέλει και το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο. Απ την αλλη η Γκεντσλέρ προφανώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι στο +9 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και άλλες εποχές ο άσσος θα πλήρωνε 1,40. Η Γκεντσλερ εκτός έδρας χάνει, παραδοσιακά, μεγάλο μέρος απ τη δυναμική της, εξού και οι μόλις δύο νίκες που είχε πετύχει. Παρά τις απουσίες εκτιμώ ότι  ο άσσος στο 1,72 είναι τσιμπημένος. 

Ελλάδα: Ηρακλής Παναθηναικός 2 1,53 (19:30)
Ο Παναθηναικός είναι εμφανώς βελτιωμένος, φαίνεται ξεκάθαρα η δουλειά που κάνει ο Ουζουνίδης, η ομάδα έχει ένα πλάνο και δεν στέκομαι στις 4αρες και τις 5αρες, αυτά είναι για τις εφημερίδες στέκομαι στην παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Εμποκου και Κλωναρίδης έχουν δώσει άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ενώ ο Μπέργκ δείχνει κεφάτος. Απ την άλλη ο Ηρακλής παλεύει για να μείνει στην κατηγορία παρά τα πολλά οικονομικά, διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα. Προφανώς, αν ο Παναθηναικός δεν προσέξει μπορεί να την πατήσει αλλά με τα δεδομένα που έχουμε, το διπλό αποτελεί επιλογή μας. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός ακόμα, δεν έχει εξασφαλίσει την θέση του στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ υπενθυμίζω είναι στο -4... και την άλλη βδομάδα έχουμε το ντέρμπι των αιωνίων. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη.