Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ....

Εκπληκτική μέρα η χθεσινή, όπου ναι μεν στο site μείναμε στο 1 στα 3 εν τούτοις στο live πληρωθήκαμε καλά με το γκολ της Ελλάδας στο 4,00 (!!) καθώς επίσης και η 2αδα που προτάθηκε σε Facebook και Twitter, με γκολ/γκολ στο Βέλγιο Ελλάδα (2,37) και άσσο Σουηδία (1,50).



Προφανώς η μέρα κλείνει κερδοφόρα και με καλό κέρδος αλλά το ότι χάσαμε τον άσσο της Φόρφαρ οπου μας πούλησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά η αλήθεια είναι ότι με πείραξε. Το γραφα και χτες, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφου.... οπερ εδει δείξαι....



Σήμερα το κουπόνι δεν λέει και πολλά, οι επιλογές ελέω των εθνικών ομάδων είναι πολύ περιορισμένες ως εκ τούτου κατέληξα μόνο σε μία δυάδα.

Α1 Μπάσκετ: ΑΕΚ Παναθηναϊκός 2 1,52 (19:00)
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται απο τεράστιο διπλό επί της Μπασκόνια, ένα διπλό που τον έβαλε και στο κόλπο της 4αδας. Τρομερή εμφάνιση επί 30 λεπτά. Μαγικό πρώτο 10λεπτο. Το κορυφαίο στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα σε επίδοση. Πέραν απ το αγωνιστικό όφελος, ήταν διπλό ψυχολογίας Σήμερα ναι μεν τυπικά, θεωρείται ντέρμπι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά συγγνώμη για τους φίλους της ΑΕΚ, η διαφορά είναι τεράστια. Η ΑΕΚ στα μεγάλα παιχνίδια δείχνει καλό πρόσωπο, έχει και τον Μανωλόπουλο στον πάγκο που ξέρει την ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά δε νομίζω να αρκεί μόνο αυτό. Παρά την κούραση που θα υπάρχει για τους παίχτες του Πασκουάλ, νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι, όχι εύκολα πάντως. Το 1,52 είναι νορμάλ, πόσο να μας το έδιναν;



Α Αργεντινής: Σαν Μαρτίν Μπόκα Τζ. 2 1,75 (21:30)
Η Μπόκα Τζ. προέρχεται απ την εντός εδράς γκέλα απ την Ταγέρες την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 και σε συνδυασμό με τη χθεσινή νίκη της Σαν Λορέντζο, πλέον η Μπόκα απέκτησε και συγκάτοικο στην κορυφή ενώ η Νιουελς ακολουθεί σε απόσταση βολής. Όπερ και σημαίνει ότι η Μπόκα καλείται να επανέλθει στις νίκες και να αποκαταστήσει την τάξη. Ο Σελότο βγήκε μπροστά και κάλυψε τους παίχτες του. Η Σαν Μαρτίν εντός έδρας δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, (2-1-4) και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Προέρχεται απ την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε, που επί της ουσίας η Σαν Μαρτίν έπαιξε για την ισοπαλία. Η Μπόκα Τζ. σήμερα θα έχει τη συμπαράσταση 15.000 χιλ οπαδών της, επί της ουσίας δηλαδή θα παίζει εντός έδρας αφού η πλειοψηφία των οπαδών θα είναι με τη φιλοξενούμενη Μπόκα. Το διπλό έχει υποχωρήσει αρκετά απ το αρχικό 2,00 αλλά ακόμα και στο 1,75 έχει αξία. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη.