Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ

Είναι απ τις στιγμές που τα λόγια περίττευουν. Απίστευτο το χθεσινό παιχνίδι, θα μείνει στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά ζηλεύω όσους το έζησαν μέσα στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα με τρία γκολ στο 88', στο 90' και στο 95' νίκησε 6-1. Κατάφερε το αδιανόητο διότι ναι μεν στο 3-0 που έγινε με το καλημέρα στο β ημίχρονο, είπαμε ότι μπορεί να πάρει πλέον την πρόκριση, το γκολ του Καβάνι λίγα λεπτά αργότερα, εν πολλοίς θεωρήθηκε ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Και είμαι βέβαιος ότι οι δημοσιογράφοι ήδη είχαν ετοιμάσει τα άρθρα, με τίτλους ότι το πάλεψε η Μπαρτσελόνα, έφτασε κοντά αλλά στο 3-1 της κόπηκαν τα πόδια και τα σχετικά!



Ο Νειμάρ είχε άλλη άποψη όμως... Με δύο γκολ στο 88 και στο 90 έκανε το 5-1 και πάμε στις καθυστερήσεις. 5 λεπτά, όλη η Μπαρτσελόνα στην εστία της Παρι και ο Τερ Στέγκεν και στο 95 το Καμπ Νου παίρνει φωτιά με τον Σέρχι Ρομπέρτο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα απο γέμισμα του Νειμάρ.



Είναι το έπος του αιώνα. Ποτέ στην ιστορία δεν έχει γίνει τέτοια ανατροπή στα κύπελλα Ευρώπης. Και μόνο μία Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να την πετύχει. Κοιτάχτε, όπως έγραψα και χτες σε ένα tweet, η αύρα του Καμπ Νου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μία φανέλα ζυγίζει κιλά ενώ η άλλη μερικά γραμμάρια υπέγραψαν αυτό το έπος. Συγκλονιστικό!



Φυσικά, είχαμε και μεγάλα ταμεία. Εύκολα και ξεκούραστα. Πλήρωσε το Combo με άσσο και over σε αποδ 1,87, πλήρωσε το over 2.50 της Μπαρτσελόνα 2,00, πλήρωσε στο live η νίκη της Μπαρτσελόνα με δύο γκολ στο ημιχ σε αποδ 3,90 και φυσικά είχαμε και το κερασάκι στην τούρτα με το πέναλτι για την Μπαρτσελόνα σε απόδοση 5,00. Αυτά είναι όργια... αυτό είναι το Betsecret....



Στα δύσκολα όμως σας θέλω.... τις ημέρες που δεν θα πιάσουμε ούτε κεφτέ με πιρούνι, όπως έγινε προ 10ημέρου που για πρώτη φορά στα 9χρονια του Betsecret μείναμε στο 0. Γουστάρω εσάς γιατί ουδείς βγήκε να πει το οτιδήποτε. Διότι αυτή ειναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει παρέα όλα αυτά τα χρόνια... Αυτό είναι το Betsecret... Δεν ξέρω αν πειράχτηκε ο εγωισμός μου αλλά νομίζω ότι αυτό το 0 μου έκανε καλό και ας μάτωσε η τσέπη. Το αποτέλεσμα το είδατε, οχι το χθεσινό αλλά βλέπετε έκτοτε πάει τρενο η κατάσταση και γεννάνε και τα κοκόρια μου.




Ότι κάναμε κάναμε χτες, έχει μπει ήδη στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου έχουμε τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Europa League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπεσίκτας, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη μετά Μπέντο εποχή. Σε αυτά που είπε ο Μπέντο δεν είχε άδικο αλλά ρε φίλε δε μπορείς να βγαίνεις και να τα λες όταν μένεις για χάρη του Μαρινάκη που υπό άλλες συνθήκες θα είχες ήδη απολυθεί, είναι και θέμα αχαριστίας. Προπονητικά ο Μπέντο, για μένα είναι μετριοτατος για να μην πω κάτι χειρότερο. Εν πάση περιπτώσει, το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι υψηλού επιπέδου, ωστόσο η απόλυση του Μπέντο θα φέρει συσπείρωση και οι παίχτες θα βγάλουν αντίδραση (λογικά). Στοιχηματικά το αφήνω για το live, θα το δούμε και θα το σχολιάσουμε παρέα στο Facebook και στο Twitter.

Ενα σημείο θα κρατήσω για σήμερα και θα είναι απ το μπάσκετ και συγκεκριμένα το διπλό του Παναθηναϊκού μέσα στη Ζαλγκίρις. Ο Παναθηναϊκός που έδιωξε το ανέκδοτο που λέγεται Τζεντίλε, δάκρυζαν απ τα γέλια και τα τσιμέντα του ΟΑΚΑ. Μιλάμε για ότι χειρότερο έχει περάσει απ τον Παναθηναϊκό. Φυσικά μένει να δουμε πως θα καλυφθεί το κένο. Θα είναι έγκλημα να χρησημοποιηθεί ο Νίκολς ως 3αρι αντί για τον Χαραλαμπόπουλο. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός νομίζω θα περάσει απ τη Ζαλγκίρις. Προφανώς, όχι εύκολα άλλωστε η ομάδα του Σαρας έχει αποδείξει ότι είναι αξιόμαχη και παλεύει τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Σημαντική και η επιστροφή του Γκιστ, μάλλον για ψυχολογικούς λόγους, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Πάμε στο διπλό λοιπόν στο 83.