Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το μεσοβδόμαδο κουπόνι, σε γενικές γραμμές επέλεξα να απέχω, το ότι είχα Τσάμπιονς Λιγκ, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ο νοών νοείτο....

Πάμε στα φρέσκα τώρα,

Τσάμπιονσιπ: Μπερμπιγχαμ Νιουκαστλ 2 1,85 (17:00)
Ανοδικά κινήθηκε το διπλό της Νιουκαστλ, χτες ήταν στο 1,75, όπως μπορείτε να δείτε και στη στήλη με τη Βασική 2αδα, σήμερα κυκλοφορεί στο 1,85. Δεν αλλάζει η επιλογή μου φυσικά. Η Νιουκαστλ παραμένει στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, παρά την απρόσμενη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, κυρίως λόγω της 3αρας απ τη Φουλαμ. Κάκιστη η Νιουκαστλ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Κατά τον Μπενίτεθ ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα κάνει τη διαφορά, η ουσία όμως είναι ότι η Νιουκαστλ είδε τη διαφορά απ την 3η Χαντερσφιλντ να ψαλιδίζεται στους 6 βαθμούς. Εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (13-3-3). Απ την άλλη η Μπερμπιγχαμ βρίσκεται στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Κατάφερε με μαζική άμυνα να πάρει την ισοπαλία με 1-1 απ την Κάρντιφ ωστόσο η καρέκλα του Τζόλα τρίζει. Θεωρώ ότι μία σοβαρή Νιουκαστλ, έστω και δυσκολα, διότι θα μας βγάλει λίγο την ψυχή μπορει να πάρει τη νίκη.

Νασιοναλ Λιγκ: Γκειτσχεντ Γουόκιννγκ 1 1,60 (17:00)
Σορταριστηκε εδώ ο άσσος. Απ το αρχικό 1,65, υποχώρησε στο 1,60. Λογικό. Η Γκέιτσχεντ το τελευταίο δίμηνο είναι εξαιρετική, είναι στο κόλπο των πλέι οφ για τα καλά. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (8-8-2). Βρέθηκε κοντά στο να κάνει το 7 στα 7 την προηγούμενη αγωνιστική όταν και προηγήθηκε στο 75 στην έδρα της Μακσφιλντ αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ καθ ότι στο 82 δέχθηκε την ισοφάριση. Η Γκέιτσχεντ επίσης έχει την 4η καλύτερη επίθεση της καηγορίας. Απ την άλλη η Γουοκινγκ είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και οριακά. Προφανώς όλα της τα παιχνίδια απο εδώ και στο εξής είναι τελικοί αλλά εκτός έδρας με 3 νίκες σε 18 παιχνίδια κόντρα στη δυνατή Γκέιτσχεντ, δεν νομίζω ότι έχει να διεκδικήσει και πολλά. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη.