Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ LIVE

Σε μία μέρα που ήταν αφιερωμένη στον άρχοντα Παντέλο, δε γινόταν να μην πηγαίναμε καλά. Σωστό το διάβασμα των παιχνιδιών και ο απολογισμός έδειξε 2 στα 3 στο site και 2 στα 2 στο live ενώ φύσικά πλήρωσε εύκολα και ξεκούραστα και το διπλό του Απόλλων (1,91) που είχε προταθεί στο facebook απ την Πέμπτη για να προλαβαίναμε την απόδοση καθώς ήδη την παρασκευή το βράδυ είχε πέσει στο 1,33(!!) Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια θα μου πείτε... υποθέτω ο σκύλος!



Σήμερα το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, σκεφτόμουν μέχρι και να μην ανεβάσω στήλη. Σίγουρα θα τα πούμε στο live, όπου θα υπάρχει ψωμί στη Β Εθνική, κάτι ΟΦΗ, Τρίκαλα που θα πάρουν τα παιχνίδια αλλά οι αποδόσεις του 1,25 και 1,33 είναι της πλάκας, ίσως αποκτήσουν αξία στο live. Γύρω στις 16:00 θα μαστε παρέα για live betting.



Υπενθυμίζω για τους νεότερους φίλους μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας στο Live και για Early bet, που βγάζω σχεδόν κάθε βδομάδα, όπως της Πέμπτης με τον Απόλλων.

Πάμε λοιπόν σε μία δυάδα που κράτησα,

Α Ιταλίας: Ρόμα Τορίνο Goal/Goal 1,66 (19:00)
Για την φετινή Τορίνο, τα έχουμε πει πολλάκις, είναι η ομάδα ορισμός του γκολ. Σκοράρει για πλάκα και δέχεται άλλο τόσο εύκολα το γκολ. Προέρχεται απ τη νίκη με 5-3 επί της Πεσκάρα και είναι εικόνα της φετινής Τορίνο. Η αλήθεια είναι ότι Ιάγο Φαλκέ, Μπελότι και Λιάγιτς θα μπορούσαν να παίξουν σε οποιαδήποτε απ τις μεγάλες ομάδες. Η Τορίνο και σήμερα δεν θα πάει στη Ρώμη για να κλειστεί, θα πάει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και κόντρα στην ασταθή άμυνα της Ρόμα, είναι πολύ πιθανό να βρει το γκολ. Απ την άλλη η Ρόμα που και φορμαρισμένη είναι και μέσα στην έδρα της σκοράρει κάτα ριπάς, δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να διασπάσει την αεραμυνα της Τορίνο. Οπότε αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, το over 2.5 είναι μόλις στο 1,44, οπότε πάμε με το αμφίσκο που πληρώνει καλύτερα στο 1,66.

Ουρουγουάη: Σέρο Πορτένιο Ελ Τάνκε 1 1,75 (22:00)
Η Σέρο Πορτένιο παραδοσιακά εντός έδρας είναι δυνατή και μετά τον αποκλεισμό απ το Λιμπερταδόρες θα ρίξει το βάρος της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται απ την ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Ντιφενσόρ και φέτος έχει ως στόχο την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Απ την άλλη η Ελ Τάνκε, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, εκτός έδρας είναι αδύναμη, προέρχεται πάντως από νίκη ψυχολογίας με 3-2 επί της Ράσινγκ που κάλυψε τις άσχημες εντυπώσεις απ την 4αρα της πρεμιέρας της Πενιαρόλ. Ο άσσος στο 1,75 είναι τίμιος.

καλή τύχη.