Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ


Χωρίς περιστροφές, χτες πιάσαμε πάτο. Τόσο απλά. 1 στα 4 και 0 στα 1 στο live. Ναι μεν χάσαμε καθαρά αλλά θεωρώ ότι παίξαμε σωστά και εξηγούμαι. Η Λειψία έχασε απ το Αμβούργο με 0-3, η αήττητη εντός Λειψία (8-1-0), η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά τη Μπάγερν κατάφερε και έχασε απ το προτελευταίο Αμβούργο που εκτός έδρας είχε 7 ήττες σε 10 παιχνίδια. Η Δόξα Λευκάδας ηττήθηκε απ τον Κοροιβό εντός έδρας, για μένα όπως έγραψα το παιχνίδι ήταν Do or Die, δεν το πήρε τελικά η Λευκάδα, λογικά θα μας κουνήσει μαντίλι και θα πέσει. Εν συνεχεία, χάσαμε την έκπληξη στο Λεβερκούζεν Άιντραχτ, δεν μετανιώνω για το παίξιμο, το σετ αδικούσε την Αιντραχτ, εν τούτοις πλήρωσε την κούραση και έχασε καθαρά απ τη Λεβερκούζεν. Φάνηκε ότι οι παίχτες θέλουν να κρατήσουν τον Σμίντ.

Τέλος, δέχθηκα αρκετά μηνύματα για τα Τρίκαλα. Όπως είπα και χτες ακόμα και 5-0 να έχαναν τα Τρίκαλα, έχοντας παίξει το διπλό στο 2,12 ενώ χτες υπήρχε στο 1,44, προφανώς έχω κάνει σωστό παιχνίδι και σωστό διάβασμα, ως προς το αγωνιστικό σκέλος διότι απ ότι φάνηκε το φερόμενο ως παρασκήνιο έμεινε στο μυαλό το δικό μου και όσων έπαιξαν το διπλό των Τρικάλων, εξού και η πτώση στο 1,44. Αυτά συμβαίνουν γι αυτό και στη στήλη με τις εκτιμήσεις για τη Β Εθνική, σας έγραψα με μεγάλη προσοχή. 

Αυτό που όντως ήταν λάθος bet, ήταν στο live το επόμενο γκολ για Τότεναμ. Ναι μεν η Λίβερπουλ δέχεται γκολ απ τον οποιοδήποτε ωστόσο η Τότεναμ ήταν τραγική. Βασίστηκα πιο πολύ στο πρώτο παρά στο δεύτερο και γι αυτό πρότεινα το επόμενο γκολ. Εδώ ήταν λάθος μου.

Αυτά λοιπόν όσον αφορά το χθεσινό απολογισμό και πάμε στα σημερινά ελπίζοντας να επανέλθουμε στις επιτυχίες.

Β Εθνική: Απόλλων Άρης Χ 3,00 (15:00)
Ο Άρης προέρχεται απ την ήττα με τη Λαμία με 1-0, σε ένα παιχνίδι, που το είχαμε προτείνει στο Χ και μας χάλασε τη δυάδα με τα Χ και αυτό διότι ο Καπνίδης στο 95 έχασε πέναλτι(!!) Φυσικά ο Άρης που ήταν καλύτερος στο β ημίχρονο απ τη Λαμία, δικαιολογημένα φωνάζει για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν αλλά η αλήθεια είναι ότι στο α ημίχρονο ήταν τραγικός και στο δεύτερο ξύπνησε μετά το 55 και οσο πέρναγε η ώρα πίεζε όλο και πιο ασφυχτικά αλλά το γκολ δεν ήρθε, έχασε και το πέναλτι ο άλλος, χάσαμε κ εμείς το χηνάρι και μαζί ένα πολύ καλό ταμείο, αφού η δυάδα στα Χ, έδινε 10,05. Ο Άρης πλέον έχει μείνει στο -5 απ τη Λαμία καθ ότι η Λαμία θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με τον Πανθρακικό και ο Άρης δίνει δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, εντός έδρας αήττητος (5-2-0) απ την άλλη ο Άρης αν θέλει να μείνει στο κόπο της άνοδου πρέπει να πάρει κάτι απ το αυριανό παιχνίδι. Όσο και αν θέλει τη νίκη ώστε το βράδυ, το -5 να είναι -2, νομίζω ότι με την ισοπαλία δεν θα χαλαστεί θα βρεθεί μεν στο -4 αλλά θα παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της ανόδου. Μία ισοπαλία συμβιβασμού δηλαδή. Ο Απόλλων φυσικά θα βγάλει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και θα συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Α Ισπανίας: Ατλέτικο Θέλτα 1 1,40 (21:45)
Η Ατλέτικο προέρχεται απ τον αποκλεισμό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ καλύτερη. Μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια. Το παλέψε μέχρι τέλους. Έχασε και πέναλτι, έβγαλε πάθος, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα του Σιμεόνε, ασχέτως αν φέτος δεν πηγαίνει καλά. Φυσικά και η διαιτησία την αδίκησε και δικαίως φωνάζει ο Σιμεόνε. Εκτιμώ ότι πλέον θα κάνει ένα ντεμαράζ στο πρωτάθλημα και η Θέλτα, που είναι και απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό της απ την Αλαβές, δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο. Η Θέλτα που έχασε και τον Ορεγιάνα που πήγε στη Βαλένθια. Απ το περσινό πετυχημένο τρίο που έκανε όργια, με Ασπας, Ορεγιάνα και Νολίτο, έχει μείνει μόνο ο πρώτος. Τυπικός ο άσσος στο 1,40.

Α Γαλλίας: Ναντ Μαρσέιγ 2 2,37 (22:00)
Η Νάντ του Κονσεισάο είναι ανεβασμένη, παίζει καλά, παίζει προσεχτικά, στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μολις δύο ήττες η μία εκ των οποίων απέναντι στην Παρί. Η Νάντ ναι μεν παίζει σφιχτά και προσεχτικά αλλά μπροστά σκοράρει μόνο με τάμα. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 15 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Εντός έδρας έχει σκοράρει μόλις 5 γκολ σε 12 παιχνίδια. Απ την άλλη η Μαρσέιγ και με την προσθήκη του Παγιετ αναμένω εμφανή βελτίωση, έχει φτιάξει πολύ το κλίμα τόσο στην ομάδα όσο και στους οπαδούς. Ο Παγιετ που σκόραρε και στην μεσοβδόμαδη αγωνιστική κόντρα στη Γκινγκάμπ από μόνος του, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εχει να αποδείξει και κάποια πράγματα. Ναι μεν η Μαρσέιγ μετρά (2-3-7) εκτός έδρας αλλά επειδή πιστεύω ότι θα βρει δίχτυα αύριο κόντρα σε αυτή τη σφιχτή Ναντ, μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Το 2,37 του διπλού ειναι μία χαρά ως απόδοση και θα αποτελέσει επιλογή μου. Δεν θα βγει εύκολα το διπλό, θα πάει στην κόψη του ξυραφιού αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να πληρώσει.

Καλή τύχη.