Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Αναμφίβολα το παιχνίδι που ξεχώρισε μεσοβδόμαδα ήταν το Μάνστεστερ Σίτι Μονάκο, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων και μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Πεπ και νίκη 5-3. Μία νίκη που μας πλήρωσε. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην Τουρκία και κέρδισε εύκολα την Οσμανλισπορ με 3-0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης ενώ ο ΠΑΟΚ έπεσε με ψηλά το κεφάλι παίρνοντας ισοπαλία 1-1 απ τη Σάλκε όπου αν ηταν λίγο καλύτερος στην τελική πάσα και ο Τζαλμά Κάμπος δεν χάλαγε κάμποσες επιθέσεις θα μπορούσε να χε πάρει και διπλό. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τεράστια πρόκριση επί της Μπιλμπάο την οποία και κέρδισε με 2-0. Συγκλονιστικοί οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και πήραν παλικαρίσια πρόκριση.

Χτες πληρωθήκαμε καλά στο live με τον άσσο του Παναθηναϊκού, προφανώς όσοι ακολούθησαν, ας ανάψουν και μία λαμπάδα στον Τζέιμς, απίστευτο τρίποντο.


Ασχέτως του αν τα ποσοστά μας είναι θετικά, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική στήλη με το Live Betting όπου υπάρχει κέρδος στην μπάνκα εν τούτοις δεν είναι τα συνηθισμένα μας ποσοστά διότι όταν όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει σε ποσοστά πέριξ του 80% και άρα χρήζει βελτίωσης.

Πάμε στα σημερινά,

Ιαπωνία: Χιροσίμα Νιγκάτα 1 1,60 (07:00)
Το παιχνίδι γίνεται σε λίγες ώρες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ιαπωνίας. Η Χιροσίμα μετρά τρία πρωταθλήματα στην τελευταία 5ετία εν τούτοις πέρσι έκανε κακή χρονιά τερματίζοντας στην 10η θέση ενώ αποκλείστηκε και απ το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας στη φάση των ομίλων. Κάκιστη χρονιά και άπαντες θέλουν να την αφήσουν πίσω. Η Χιρόσιμα ως ρόστερ είναι πολύ ανώτερη απ τη Νιγκάτα που πέρσι σώθηκε στην ισοβαθμία και φέτος κάτι ανάλογο αναμένεται. Πέραν απ το αγωνιστικό κομμάτι να σημειώσουμε την τρομερη παράδοση που έχει η Χιροσίμα όπου μετρά 10 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια κόντρα στη Νιγκάτα ανεξαρτήτου έδρας. Παρ ότι μιλάμε για πρεμιέρα, όλα τα δεδομένα οδηγούν στον άσσο.



Β Ιταλίας: Τσεζένα Προ Βερτσέλι 1 1,70 (16:00)
Η Τσεζένα έχει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια και είναι μόλις στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Τσεζένα παρ ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία έχει καλό ρόστερ, έχει την 8η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή (5-6-1), έρχεται από καλά παιχνίδια ανεξαρτήτως των δύο ισοπαλιών και υποδέχεται την Προ Βερτσέλι που βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -4 απ την Τσεζένα. Όπερ και σημαίνει, ότι το παιχνίδι είναι εξάποντο, must win για την Τσεζένα. Η Προ Βερτσέλι εμφανίζεται ακριβώς όπως την αναμέναμε δηλαδή να βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαθέτοντας μάλιστα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ εκτός έδρας μετρά (0-5-7). Και κερασάκι στην τούρτα η απουσία του πρώτου σκόρερ της Προ Βερτσέλι, του Λα Μαντία (20/8). Ο άσσος στο 1,70 κρίνεται τίμιος.



Β Σκωτίας: Μπέργουικ Έλγκιν Goal/Goal 1,57 (17:00)
Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, μία ματιά στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων θα σας πείσει. Η Μπέργουικ μετρά 11 στα 11 εντός έδρας στο αμφίσκορο ενώ η Έλγκιν εκτός μετρά 8 στα 11 στο αμφίσκορο. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα εύκολα ενώ οι άμυνες μόνο φερέγγυες δεν θεωρούνται. Προφανής η επιλογή στο Goal/Goal.

Καλή τύχη.