Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Δεν πήγε καλά το μεσοβδόμαδο κουπόνι αν εξαιρέσει κανείς τηνΤετάρτη όπου τα combo ήταν δώρο, σαν να κλέβεις εκκλησία τόσο την Τρίτη όσο και την Πέμπτη δεν πέρασαν τα σημεία. Λίγος αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ χάνοντας με 3-0 απ τη Σάλκε, με την άμυνα του Δικεφάλου να πιάνεται κοιμωμένη στα γκολ. Τέλος πάντων, ότι κάναμε κάναμε και πάμε παρακάτω,



*Ήδη απ την Πέμπτη σας είχα γράψει στο Facebook για το διπλό του Απόλλων σήμερα με τα Χανιά, για να προλάβουμε το 1,91. Όσοι πρόλαβαν τον κύριον είδαν... το διπλό πλέον στο 1,33... Γι αυτό έχουμε το Facebook και το Twitter για να χτυπάμε την κατάλληλη στιγμή με early bet. Οπότε μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις.

Α Γαλλίας: Μαρσέιγ Ρεν 1 1,72 (18:00)
Ομολογώ όταν έβλεπα το κουπόνι του ΣΚ, υπολόγιζα τον άσσο κάπου στο 1,60. Τον βρήκα στο 1,72, θα πω και ευχαριστώ. Η Μαρσέιγ για την οποία έγραψα αρκετά την προηγούμενη βδομάδα όταν και την πρότεινα διπλό μέσα στη Νάντ. Βρέθηκε απο νωρίς να χάνει 2-0. Για την ακρίβεια δεν μπήκε καν στο γήπεδο. Ανύπαρκτη στα πρώτα 30 λεπτά με τον Γκαρσία μάλιστα να κάνει, δύο αλλαγές (!!) στο μισάωρο. Στο β ημίχρονο ανέβηκε, μείωσε στο σκορ αλλά ηττήθηκε. Η Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ έχει τελειώς διαφορετική εικόνα απ ότι εκτός, μετρά (8-3-1) και υποδέχεται τη Ρεν που εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 12 παιχνίδια. Πρακτικά η Ρεν δεν έχει καποιο ορατό στόχο στο πρώταθλημα. Θα της λείψει και σήμερα ο Γκουρκύφ (15/4) ενώ έχει αμφίβολους τα δύο στόπερ της. Νομίζω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η Μαρσέιγ θα επιστρέψει στις νίκες. Ασσος.

Τουρκία: Ρίζεσπορ Γαλατσαράι 2 1,90 (18:00)
Η Γαλατασαράι προέρχεται απο νέα γκέλα, αυτή τη φορά απ την Καισερισπόρ και επήλθε το μοιραίο με την απόλυση του Ρικερνικ. Στη θέση του ήρθε ο παλιός μας γνώριμος ο Τούντορ. Ο Τούντορ που άφησε στα κρύα του λουτρού την Καραμπουκ, όπου σηκώθηκε να φυγεί για να αναλάβει τη Γαλατα. Μεγάλη πρόκληση για τον Κροάτη τεχνικό όπου φυσικά δεν γινόταν να αρνηθεί την πρόταση της Γαλατα. Ντεμπούτο λοιπόν σήμερα κόντρα στη Ριζεσπόρ, που είναι οριακά πάνω απ τη ζωνη του υποβιβασμού, ισοβαθμεί με την Καισερισπόρ. Δεν είναι ιδιαίτερο σπουδαίο το εμπόδιο για τη Γαλατα αλλά (και) η φετινή Γαλατα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Είναι στο -5 απ την πρώτη Μπεσίκτας οπότε δεν έχει και τα περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Οποτέ, έστω και χωρίς Σνάιντερ, θα πάμε στο διπλό, το οποίο έχει έντονες ανοδικές τάσεις.


Α Ιταλίας: Έμπολι Λάτσιο 2 1,66 (21:45)
Η Λάτσιο ούτε που κατάλαβε πως ήρθε αυτό το 1-1 με τη Μίλαν. Σαφέστατα καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πολλές φάσεις χαμένες αλλά όταν το παιχνίδι παραμένει στο 1-0 είναι στην κόψη του ξυραφιού και το πλήρωσε αυτό αφού δέχτηκε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 85 το 1-1. Η Λάτσιο είναι σε καλή κατάσταση, δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι της πολλές ευκαιρίες και σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στην μέτρια Έμπολι που βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά στο +8. Η Έμπολι έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μόλις 14 γκολ ενεργητικό. Σημειώνουμε δε, ότι είναι αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Έμπολι ο Μκεντζίλε με 5 γκολ. Μία σοβαρή Λάτσιο, προσεχτική αμυντικά, θα περάσει απ την Τοσκάνη, αρκεί αυτη τη φορά τις φάσεις να τις κάνει γκολ.

Καλή τύχη.