Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

Τo Europa League παίρνει τη σκυτάλη και σήμερα έχουμε τη φάση των 32 με αρκετά παιχνίδια να παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ειδικότερα, όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Οσμανλισπόρ και ο ΠΑΟΚ την Σάλκε. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. 

Εν αρχή, σκέφτηκα να κρατήσω τον άσσο του Ολυμπιακού αλλά με τις εμφανίσεις του, δεν πείθει ούτε τους ίδιους του, τους οπαδούς. Οπότε προτίμησα την αποχή. Στοιχηματικά όμως θα ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ και το 3,60 του άσσου.

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ ΣΑΛΚΕ 1 3,60 (22:05)
Ήδη απ τις αρχές του μήνα σας είχα γράψει για τον άσσο του ΠΑΟΚ, στο facebook σαν μία πρώτη σκέψη μιας και το 3,40 μου φάνηκε ένα κλικ πιο ψηλό απ ότι το περίμενα. Πλέον στο 3,60 ο άσσος, γίνεται κατά τη γνώμη μου value bet. Και εξηγούμαι, ο μπουκ, αφαιρώντας την γκανιότα, δίνει πιθανότητες στον άσσο 27%. Για μένα όμως είναι πιο μοιρασμένο το παιχνίδι άρα γι αυτό είπα ότι είναι value. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, παίζει αυτή τη στιγμή το πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Εξαιρετική η δουλειά του Ιβιτς. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ καθ όλη τη χρονιά έπαιζε εξαιρετικά, έκανες πάμπολλες φάσεις αλλά δεν έμπαινε το γκολ. Ομάδες που κάνουν φάσεις, μην τις φοβάστε, το γκολ θα έρθει. Έγιναν και 2-3 μεταγραφές, ήρθε ο Πριγιοβιτς που φαίνεται ότι έχει καλή επαφή με το γκολ και τελειώνει καλύτερα τις φάσεις. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και  υποδέχεται τη Σάλκε, η οποία προφανώς είναι το φαβορί αλλά σε καμία περίτπωση δεν είναι άτρωτη. Η Σάλκε δείχνει ανεβασμένη, προέρχεται από δύο σερί νίκες και μία ισοπαλία με τη Μπάγερν. Με τη Μπάγερν ήταν υποδειγματικά στημένη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ, αν προσέξει την άμυνα του και δεν δεχθεί γκολ, μπορεί να το πάρει το παιχνίδι, εξάλλου η Σάλκε και στις 6 τελευταίες της εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχθεί γκολ. Για τους πιο συντηριτικούς, επιλογή αποτελεί ο άσσος Draw No Bet σε αποδ 2,42.

Καλή τύχη.