Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 8,00 ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΕΙ ΠΕΝΤΕ

Εξαιρετικά κύλησε το σαβ/κο, όπου είχαμε σχεδόν το απόλυτο, πλήρωσε η δυάδα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριάκη ενώ στο live, επιστρέψαμε στα σύνηθη ποσοστά με 6 στα 8. Είναι γεγονός ότι το 17 δεν μας έχει μπει καλά, αν δείτε και τα ποσοστά στο live, φαίνεται αυτό. Εκεί που όλα τα χρόνια πάμε "τρένο", το τελευταίο δίμηνο δεν μας έχει πάει καλά. Χωρίς να θέλω να το ρίξω στην τύχη αλλά αν κάνει κάποιος ένα flashback και δει πως έχουν χαθεί σημεία, θα καταλάβει πολλά.

Πάμε παρακάτω, σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σεβίλλη Λέστερ και Πόρτο Γιουβέντους. Στοιχηματικά, δεν θα ασχοληθώ ούτε και σήμερα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Εν συντομία, θεωρώ ότι η Σεβίλλη θα το πάρει το παιχνίδι ενώ η μεγάλη Κυρία είναι σαφώς καλύτερη της Πόρτο, δεν τρομάζει ούτως ή άλλως η φετινή Πόρτο και το διπλό στο 2,25 δεν είναι άσχημο. ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχει και η ρεβάνς, γι αυτό και δεν το πρότεινα.

Το σημείο που έχω ξεχωρίσει είναι απ τα παιχνίδια ρεβάνς του Europa league, το διπλό του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε σε απόδοση 8,00. Μετά το 0-3 της Τούμπας, η πρόκριση προφανώς έχει κριθεί. Ομολογώ ότι περίμενα καλύτερον τον ΠΑΟΚ, προερχόταν απο πολύ καλά παιχνίδια αλλά τελικά έχασε εύκολα από μία πολύ μέτρια Σάλκε. Η άμυνα του ΠΑΟΚ έμεινε "κοιμισμένη" σε κάποιες φάσεις και το πλήρωσε. Ίσως το σκορ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού να ήταν υπερβολικό καθ ότι ναι μεν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε φάση αλλά απ την άλλη και η Σάλκε είχε την υπεροχή αλλά όχι και κλασικές ευκαιρίες. Παρά το σκορ του πρώτου αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει για τουρισμό στη Γερμανία και θα διεκδικήσει να πέσει με ψηλά το κεφάλι. Ο Ιβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λέοβατς και Μάτος και φυσικά του Πρίγιοβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Απ την άλλη η Σάλκε όπως δήλωσε και ο Βαιντσιρλ θα κάνει 5-7 αλλαγές. Τα ρεπορτάζ εκεί συγκλίνουν, βασικοί όπως ο Νάλντο, ο Μπενταλέμπ θα μείνουν στον πάγκο, στα πλαίσια του ροτέιστον απο τον τεχνικό της Σάλκε. Κάτω λοιπόν από αυτές τις συνθήκες, θα πάρω το διπλό του 8,00, με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό και ας φάει πέντε σημερα....

Καλή τύχη.