Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Σ/Κ: 3ΑΔΑ ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Φέτος παραδόξως, έχω ασχοληθεί εκτενώς με το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Έξου και σημερα αποφάσισα να ανεβάσω στήλη με εκτιμήσεις μόνο για Β Εθνική. Τα βλέπετε εξάλλου και στο facebook, μόλις βγουν οι αποδόσεις χτυπάμε και ενίοτε προκαλούμε τις εταιρίες να μας δώσουν αποδόσεις στα over κτλ. Είναι συνήθεια στη Β Εθνική.... να χαίρονται το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα ο νοών νοείτο...


Ενδεικτικά παραθέτω το παραπάνω στάτους... Πανελευσινιακός Χανιά, την προηγούμενη Κυριακή, σκορ 1-3. Το Over δεν το έδωσε ποτέ η Stoiximan ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν έδωσε καθόλου Under/Over.  Αντίστοιχα δυο βδομάδες πριν, να θυμηθούμε το Τρίκαλα Πανελευσινιακός, τι έγραφα για τα γκολ, τα χάντικαπ και τα λοιπά που επίσης εξαφανίστηκαν, νομίζω είναι περιττό. Οι φίλοι της σελίδας στο Facebook τα γνωρίζουν....

Αυτό που "πόνεσε" όμως, ήταν ο Καπνίδης που έχασε το πέναλτι στο 95, την προηγούμενη Κυριακή, θα χαμε πληρωθεί ένα ωραιότατο Χ στο Λαμία Άρης. Αλλά ετσι είναι αυτα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα τόσο για early bet στοιχήματα, όπως αυτά που ανέβασα ήδη από προχθες για την Κυριακή όσο φυσικά και για τις εκτιμήσεις μας στο Live.



Πάμε στις προτάσεις, πάντα με την απαραίτητη επιφύλαξη γιατί μιλάμε για Β Εθνική, με ότι συνεπάγεται αυτό...

Σάββατο: Χανιά Τρίκαλα 2 1,91 (15:00)
Ένα διπλό που προκύπτει και λίγο παρασκηνιακά. Και εξηγούμαι. Πριν κάποια χρόνια, οι παλαιότεροι αναγνώστες θα το θυμούνται, είχα εισάγει την έννοια της τριγωνομετρίας. Τότε στην Σούπερλιγκ όπου τα αποτελέσματα προέκυπταν σαν τη δημιουργία τριγώνου. Είπαμε οι παλαιότεροι θυμούνται. Πάμε τώρα σε καθ αυτό το παιχνίδι. Τα Χανιά προέρχονται απο μεγάλο διπλό μέσα στον Πανελευσινιακό, όπου Πανελευσινιακός βάλτε η ομάδα που είχε ο νυν ιδιοκτήτης των Τρικάλων. Το κρατάμε αυτό. Καλές σχέσεις διοικητικά ανάμεσα σε Χανιά και Τρίκαλα, δεύτερο το κρατούμενο. Τα Χανιά είναι παντελώς αδιάφορα, τρίτο το κρατούμενο. Τα Τρίκαλα ναι μεν έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και θεωρητικά το τρένο της ανόδου έχει χαθεί αλλά θα το παλέψουν ως το τέλος, δεν θα ρίξουν λευκή πετσέτα. Το αυριανό παιχνίδι είναι must win. Τα Χανιά πήραν το παιχνίδι που έπρεπε να πάρουν (με τον Πανελευσινιακό), οπότε σήμερα μπορεί να εμφανιστούν στο γήπεδο κάπως πιο χαλαρά. Το διπλό άνοιξε κάτι παραπάνω από 2,20, έπεσε στο 2,12 όπου το πρότεινα ήδη απ την Τετάρτη, πλέον βρίσκεται στο 1,91.

Κυριακή: Αναγέννηση Καρδίτσας Αχαρναικός 1 1,60 (15:00)
Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μόλις 8 γκολ σε 14 αγωνιστικές αλλά ταυτόχρονα και με μία απ τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, μετά τον Απόλλων και τη Λαμία. Σαν ρόστερ δεν είναι τόσο κακό. Βέβαια με μολις 8 ενεργητικό δεν μπορεις να περιμένεις πολλά αλλά κόντρα στον Αχαρναικό είναι παιχνίδι που πρέπει να το πάρει. Ο Αχαρνάικος έχει μία σχετική άνεση βαθμολογικά ενώ εκτός έδρας μετρά (3-1-3). Ο Αχαρναικός προέρχεται από σερί 6 ηττών. Ο λόγος λοιπόν στην έδρα και στη βαρύτερη φανέλα. Ο άσσος στο 1,60.

Κυριακή: Καλλιθέα Πανελευσινιακός Over 1.80/Over 1.50 Καλλιθέα εάν δοθεί (15:00)
Ομολογώ μου έκανε εντύπωση το υψηλό over. Το περίμενα στο 1,60, μου το έδωσαν στο 1,80, θα πω και ευχαριστώ και ας έρθει 0-0. Η Καλλιθέα έχει ευχέρια στο σκοράρισμα, στα τελευταία πέντε απ τα έξι παιχνίδια σκόραρε δύο γκολ. Δέχεται επίσης εύκολα το γκολ. Ο Πανελευσινιακός απ την άλλη δέχεται γκολ με το τσουβάλι. Έχει βέβαια νέο προπονητή τον Βαζάκα. Σε αυτή την άμυνα της Καλλιθέας ένα γκολ ίσως το βρει ο Πανελευσινιακός. Πρώτη μου επιλογή είναι ο άσσος με Over 1.50 για την Καλλιθέα, επί του παρόντος, η Stoiximan, δεν το έχει δώσει, οπότε πήγα στο Over του 1,80.

Καλή τύχη.