Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: VALUE BET ΤΟ ΔΙΠΛΟ - ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ANYTIME SCORER

Πέρασε χτες ο άσσος της Λάρισας, που είχε προταθεί με Bet Alert απ τις 30 Δεκεμβρίου, όταν και η Bet365 το άνοιξε στο 1,90(!!), εμφανώς λάθος η απόδοση, χτες είχε πέσει και στο 1,60, κάποια στιγμή αποσύρθηκε για να ξανά εμφανιστεί στο 1,57. Όπως και να έχει έστω και με ανατροπή πλήρωσε η Λάρισα.



Το βράδυ στο Live, δεν μας βγήκε η Τσέλσι παρ ότι προτάθηκε στο επόμενο γκολ. Μάλιστα το ανέβασα στο Twitter και μετά από 49 δευτ. (!!) το έφαγε η Τσέλσι και έγινε το 2-0. Παρ' ότι ουδείς πρόλαβε να το παίξει, το έβαλα στη στήλη του Live Betting, με την μπάνκα, ως χαμένο για να είμαστε τυπικοί σε αυτό που λέμε.

Πάμε στα σημερινά, όπου θα κρατήσω ένα και μόνο παιχνίδι.

Σουπερλιγκ: Πλατανιάς Παναθηναϊκός 2 2,00 (19:30)
*Anytime Scorer Berg 2.95
Επειδή όπως έγραφα και χτες το στοίχημα πάνω απ όλα είναι απόδοση, ας ξεκινήσω απ την απόδοση. Αν ήμουν μπουκ και με δεδομένο τις πιθανότητες που δίνω στον Παναθηναϊκό για νίκη, δηλαδή κάπου στο 60%, αυτό χωρίς γκανιότα μεταφράζεται σε ένα διπλό της τάξης περίπου του 1,70. Αντ αυτού το διπλό ανοίγει στο 1,80. Απ τη στιγμή που το εκτιμώ στο 1,70 και μου το δίνουν στο 1,80 το αγόρασα ήδη απ τις 30/12. Σήμερα το διπλό ανέβηκε για κάποιο ανεξήγητο λόγο στο 2,00!! Ε, λοιπόν είναι value bet πλέον. Το παίζεις και ας χάσεις, θα έχεις τη συνείδηση σου καθαρή ότι έπαιξες σωστά. Έτσι είναι το στοίχημα. Φυσικά, αν δεν κερδίσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, δε θα λείψουν και οι αδαείς που θα γυρίσουν να σου πουν το χάσαμε το στοίχημα το λεγες διπλό... Είναι γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας παίχτης δεν γνωρίζει από στοίχημα. Γίνομαι κυνικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Πάμε να το δούμε και αγωνιστικά το παιχνίδι. Ο Πλατανιάς μέσα στα Χανιά είναι καλός, είναι καλοδουλεμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και προφανώς για τους γνωστούς λόγους θα παίξει και το κάτι παραπάνω σήμερα. Ο Πλατανιάς εντός έδρας δέχεται δύσκολα το γκολ ωστόσο σήμερα δε νομίζω να τα καταφέρει. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα φανεί βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο Ουζουνίδης κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να κάνει θαύματα, παρέλαβε καμμένη γη και προσπαθεί να το διορθώσει, κάνει δουλειά και θα φανεί αυτό. Πολλοί στέκονται στις απουσίες του Παναθηναϊκού, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν και ως αδιάφορες με εξαίρεση κυρίως αυτή του Μολέδο, που αποτελεί και τον βράχο της άμυνα. Κάτι Γουακάσο, Εμποκου, Ιμπαρμπο, Κουλιμπαλι είναι να χαμε να λέγαμε. Οπότε για μένα έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός μπορεί να το βγάλει το διπλό αλλά θα το βγάλει δύσκολα.... Δεν αποκλείω και το αμφίσκορο που είναι ιδιαίτερα υψηλό. Κρατώ όμως και το anytime scorer του Μπέργκ που επίσης δίνεται ιδιαίτερα ψηλά σε αποδ 2,95.

Καλή τύχη