Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤO 3.85 ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΖ

Λίγο ασυνήθιστο το πρόγραμμα για σαβ/κο με Κύπελλο Αγγλίας και Γαλλίας να έχουν γεμίσει το κουπόνι και κατά συνέπεια να υπάρχει μειωμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Άλλωστε όπως έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν, ειδικά σε αυτές τις φάσεις, με τα κύπελλα (εκτός εξαιρέσεων φυσικά) δεν ασχολούμαι. Το κύπελλο Αγγλίας λοιπόν το διαγράφω, απ της Γαλλίας κρατώ μία έκπληξη και πάμε να δούμε τι έχουμε,



Κύπελλο Γαλλίας: Μπλανιακ Νιορ 1Χ 3,85 (15:00)
Η Μπλανιάκ είναι ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Γαλλίας, υποβιβάστηκε πέρσι απ την 4η κατηγορία την CFA2. Το γήπεδο της είναι μόλις 600 θέσεων και μιλάμε για μία ομάδα που ιδρύθηκε το 1962. Εδρεύει στη Blagnac, ουσιαστικά πρόκειται για προάστιο της Τουλούζ για την ακρίβεια είναι το 3ο μεγαλύτερο προάστιο της Τουλούζ. Γεωγραφικά ειναι κοντά στην Ισπανία. Αυτά λοιπόν σαν μία γενική εικόνα για να έχετε μία άποψη για την περιοχή. Ως ομάδα, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Πρώτη στον όμιλο της, άνευ σημασίας, μιλάμε για τοπικό πρωτάθλημα. Έχει κάνει ήδη μία έκπληξη αποκλείοντας τον Ερυθρό Αστέρα. Προφανώς το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό, είναι παιχνίδι της χρονιάς, διότι αν περάσει η κλήρωση δεν ξέρεις ποτέ ποια θα σου φέρει με ότι αυτό συνεπάγεται. Απ την άλλη η Νιορ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας στη Β Γαλλίας, είναι σαφέστατα το φαβορί. Τους χωρίζουν και τέσσερις κατηγορίες αλλά η Νιορ ζορίστηκε στους δύο προηγούμενους γύρους όταν και απέκλεισε δύσκολα την Σταντ Μοντουά και την Ζενέ. Αμφότερα εκτός έδρας. Θέλει πολύ, λέτε να γίνει η έκπληξη; Δεν νομίζω. Ο άσσος φτάνει στο 9,00 έξω, παίρνω και την ισοπαλία, διπλή ευκαιρία στο 3,85. Προφανώς ως Fun bet.

Όσον αφορά τη Β Εθνική, έχω ανεβάσει ξεχωριστή στήλη (ΕΔΩ)

Νάσιοναλ Λιγκ: Μπρόμλει Φόρεστ Γκριν 2 1,85 (17:00)
ΟΚ, η Φόρεστ Γκριν είναι σε τραγική κατάσταση, αγνοεί την νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και προέρχεται από την επική ισοπαλία με 5-5 (!!!!) εντός έδρας με την Τορκί. Γενικά τα τελευταία παιχνίδια της Φόρεστ Γκριν έχουν πολλά γκολ αλλά νομίζω ότι σε αυτο το 5-5 την προηγούμενη Κυριακή το τερμάτισαν οι τύποι. Όπως και να έχει νομίζω ήρθε η ώρα να στρίψει η Φόρεστ Γκριν, είναι απ τις 2-3 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας βάσει ρόστερ. Ποιοτικό ρόστερ, το οποίο δεν εξηγεί αυτην την αγωνιστική κοιλιά. Ήδη στο -6 απ την πρώτη θέση και η ανάκαμψη είναι αυτοσκοπός σήμερα. Εκτός έδρας η Φορεστ Γκριν είναι καλή (8-0-4). Απ την άλλη η Μπρόμλει δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, είναι στη μέση της βαθμολογίας, αξιοπρεπής στην έδρας αλλά είναι ένα σκαλί κάτω απ τη Φόρεστ Γκριν. Προέρχται και απ ήττα απ την Σάτον με κάτω τα χέρια με 2-0. Η απόδοση του διπλού σημειώνει πτώση ήδη άπο χτες. Το διπλό πλέον στο 1,85.


Α Ισπανίας: Ειμπάρ Ατλέτικο 2 1,72 (17:15)
Η Ειμπάρ κάνει εκπληκτική, για τα δεδομένα της, πορεία στο α γύρο του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στην 8η θέση και νομίζω ότι αν το καλοκαίρι ρωτάγαμε έναν οπαδό της, ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα λεγε ότι σε τρεις αγωνιστικές που τελειώνει ο πρώτος γύρος θα βρίσκεται τόσο ψηλά. Η Ειμπάρ μέσα στο Ιπουρούα, σε γήπεδο κλουβί ας μου επιτραπεί η φράση, είναι δυνατή με (5-2-1) όπου έχει δεθχεί μολις 6 γκολ. Ωραίο το παραμύθι αλλά θα έχει δράκο. Και ο δράκος είναι η ομάδα του Σιμεόνε. Έχω την αίσθηση ότι απ εδώ και πέρα η Ατλέτικο θα κάνει ένα ντεμαράζ για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Άλλωστε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν είναι από εκείνους που πετούν λευκή πετσέτα εύκολα. Έχει αποδείξει ότι έχει τον τρόπο να παίρνει απ τους παίχτες του αυτό που θέλει. Η διακοπή θα της έκανε καλό δεδομένου οτι α γύρος δεν πήγε καθόλου καλά. Έχει λείψει πολύ στην Ατλέτικο το εύκολο γκολ και οι εμφανίσεις ήταν κάτω του μετρίου. Η Ειμπάρ έχει και 2-3 καλές απουσίες, θα πάω λοιπόν στο διπλό ποντάροντας στην ανάκαμψη της Ατλέτικο. Διπλό λοιπόν.

Μπάσκετ Α1: ΑΕΚ ΑΡΗΣ 2 (+8,5) 1,80 (17:00)
Εδώ πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τις αποδόσεις. Η ΑΕΚ δεν είναι καλά αγωνιστικά, έχω την αίσθηση ότι και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Είδαμε μεσοβδόμαδα τον Ζντοβτς να χαστουκίζει(!) τον Μαυροειδή σε ένα ταίμ άουτ, άσχετα αν ο ίδιος ο παίχτης βγήκε και είπε ότι πήρε μυθικές διαστάσεις το όλο θέμα. Κάπου ο Ζντοβτς έχει χάσει τον έλεγχο και η καρέκλα αρχίζει και τρίζει. Απ την άλλη ούτε ο Αρης δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά Αυτοκτόνησε μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μπανβιτ, δεχόμενος καλάθι στα τελευταία δευτ/τα της κανονικής διάρκειας και στην παράταση. Ο Αρης επειδή έρχεται και από πέντε σερί νίκες, είναι κάπως πιο ήρεμος και αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν απέχουν τόσο. Για μένα το διπλό στο χάντικαπ στο 1,80 είναι Value. Αξίζει να παιχτεί κι ας το χάσεις. Η ΑΕΚ σήμερα μπορεί να τον πατήσει τον Άρη αλλά με την εικόνα των δύο ομάδων και τα δεδομένα που έχουμε το +8,50, στο 1,80 ειναι Value bet.

Καλή τύχη.