Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε 1 στα 4 εδώ στο site. Επέλεξα να πάρω το ρίσκο και να πάω σε μεγάλες αποδόσεις, Μπιλμπάο (2,37), Τζίλιγχαμ  (2,90), Κρ. Πάλας (3,20) κι εν τέλει δεν βγήκε κανένα. Η Άρσεναλ (1,50) επιβεβαίωσε το δυνατό μας σημείο, τυπικό ποντάρισμα θα έλεγα.



Παραδόξως χτες δεν πήγε καλά ούτε το live, επίσης 1 στα 4, με την υποσημείωση ότι με το ένα που πέρασε και την σταθμιση των πονταρισμάτων που έκανα στο Live, πήραμε πίσω το κεφάλαιο μας και ήρθαμε μία ή άλλη στο live. Σημασία έχει πάντα και η διαχείριση. Ομολογώ πάντως, ότι για εμάς εδώ το να έχουμε 1 στα 4 στο live, είναι πρωτόγνωρο και μου έκατσε λίγο βαριά. Οταν έχεις μαθει σε ποσοστά άνω του 80% είναι λίγο δύσκολο.... αλλά οκ.

Πάμε στα σημερινά,

Α Γαλλίας: Καέν Λυών 2 1,75 (18:00)
Η Λυων επέστρεψε απ τη διακοπή εμφατικά, ρίχνωντας πέντε για πλάκα στην Μονπελιέ. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμη να κάνει ένα καλό ντεμαράζ για να διεκδικήσει ακόμα και την κορυφή. Λακαζέτ, Φεκίρ είναι σε μεγάλη φόρμα και μπορούν να πάρουν απ το χέρι τη Λυων και να περάσει απ την έδρα της Καεν. Μία Καέν που βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, στα πλέι αουτ. Έχει πάντως σήμερα μία πολύ σημαντική επιστροφή του κίπερ Βεκούτρ ο οποίος είναι καλός, έμπειρος και είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιστροφή. Η Καέν εντός έδρας είναι αξιοπρεπής (5-2-2), σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Λυών, ωστόσο επειδή είναι σε φόρμα και θέλει να κάνει την αντεπίθεση της για το πρωτάθλημα. Διπλό λοιπόν.

Α Ιταλίας: Φιορεντίνα Γιουβέντους 2 1,80 (21:45)
Μεγάλο ντέρμπι μίσους, ανάμεσα στις δύο ομάδες που κρατά πάνω από τρεις δεκαετίες. Ωστόσο, θα ασχοληθώ και θα πάμε στο διπλό. Η Φιορεντίνα είναι σταθερά κάτω του μετρίου σε όλον τον πρώτο γύρο. Δεν έχει δείξει κάτι και με πολλές μουρμούρες γύρω απ τον Σόουζα ενώ συχνά πυκνά εμφανίζονται δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει απ την Φλωρεντία. Γενικότερα η εικόνα της Φιορεντίνα όλο αυτό το διάστημα της σεζόν δεν σε πείθει. Ακόμα και στο κύπελλο χρειάστηκε ένα σχετικά αμφισβητούμενο πέναλτι για να κερδισει την Κιέβο και να περάσει στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή είχε έρθει 3-3 με την Νάπολι όπου βρέθηκε να χάνει 1-0 και εν συνεχεία να προηγείται 2-1 και 3-2 και ισάριθμες φορές να ισοφαρίζεται. Απ την άλλη η Μεγάλη Κυρία, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, χωρίς η αλήθεια είναι να εντυπωσιάζει με την απόδοση της και το κυριότερο, για Γιουβέντους, δέχεται εύκολα γκολ. Αυτό βέβαια έχει εξήγηση καθ ότι είχε σπάσει η αμυντική 3αδα Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, λόγω τραυματισμών. Σήμερα είναι παρών και οι τρεις και αναμένω μία Γιουβέντους απ τα παλιά. Ιγκουαίν και Ντιμπαλά μπροστά το γκολ το έχουν συνεπώς για μένα, παρ ότι μιλάμε για παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αξίζει το διπλό. 

Καλή τύχη.