Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΣΕ....

Να μην διαβάζεις σωστά ένα παιχνίδι και να το χάνεις λες οκ, δεν το διάβασα λάθος. Το να χάνεις όμως με τέτοιον τρόπο, όπως χτες τη Λυών, είναι πραγματικά απερίγραπτο. Παιχνίδι ως επι τω πλείστων μονότερμα και η Λιλ απ το πουθενά, βρέθηκε να προηγείται 0-2.



Ο Βαλμπουενά έχασε την ευκαιρία της χρονιάς. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία με όλη τη σημασία της λέξης, όπως μπορείτε να δείτε και στην ως άνω φωτογραφία. Μπροστά όλο το τέρμα, σουτάρει με την άνεση του και η μπάλα στα περιστέρια. Πως γίνεται; πραγματικά πως γίνεται; Και φυσικά αν είχε ισοφαρίσει εκεί η Λυών και ενώ απομένουν ακόμα 20 λεπτά, θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και στο τέλος ένα ανόητο πέναλτι (ήταν εκτός περιοχής αλλά ο διαιτητής σαν άλλος Παπουτσέλης, το δωσε).

Πραγματικά, τι να πεις. Χτες έγραφα για τη διπλή χαμένη ευκαιρία του Ρονάλντο με τη Θέλτα που σημάδεψε τα δοκάρια... εντάξει καλά πάμε...

Ελπίζω σήμερα να έχουμε λίγο τύχη παραπάνω,

Α Ιταλίας: Σασσουόλο Γιουβέντους 2 1,50 (16:00)
Η Γιουβέντους πλέον νιώθει καυτή την άνασα της Ρόμα, που την πλησίασε στον πόντο, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω. Η Γιουβέντους που ξεπέρασε άμεσα την ήττα απ τη Φιορεντίνα νικώντας εύκολα τη Λάτσιο 2-0 ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-1 τη Μίλαν και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας. Ο Αλέγκρι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση στο αποψινό παιχνίδι με Ντιμπαλά, Ιγκουαίν και Μάντζουκιτς. Απ την άλλη η Σασσουόλο έχει επιστροφές βασικών, απουσίες που της είχαν στοιχίσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Ντι Φρεντσέσκο φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και δέχεται εύκολα το γκολ. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σήμερα κόντρα σε αυτη την 11αδα απου κατεβάζει ο Αλέγκρι, ως εκ τούτου θα πάρω το διπλό. Να γιορτάσει και ο Μπουφόν με μία νίκη τα 39 χρόνια που είχε χθες γενέθλια.



Α Γαλλίας: Νις Γκινγκάμπ 1 1,90 (15:00)
Η Νις προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με αποτέλεσμα να πέσει απ την κορυφή και να βρίσκεται στο -2 απ τη Μονακό. Το βράδυ φυσικά έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Παρί Μονακό όπερ και σημαίνει ότι η Νις έχει μία εξαιρετική ευκαιρία είτε να πατήσει κορυφή είτε να αυξήσει τη διαφορά απ την Παρί. Αν κερδίσει σήμερα, είτε έτσι είτε αλλιώς θα έχει βγει κερδισμένη. Η Νις εντός έδρας είναι δυνατή, όντας αήττητη (8-3-0) και υποδέχεται την Γκινγκάμπ που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, είναι στην 5η θέση αλλά εκτός έδρας μετρά (2-4-5). Η επιστροφή Μπαλοτέλι και του χαφ Σέρι, δινει ένα προβάδισμα στη Νις και το 1,90 είναι ικανοποιητικό.

Καλή τύχη.