Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν, πρώτη στήλη εκτιμήσεων για το 2017. Σε γενικές γραμμές και μπαίνοντας στο 9ο χρόνο λειτουργίας του Betsecret, σε λίγες μέρες έχουμε κ γενέθλια (26/01/2008), δεν θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά τη λειτουργία του site και το Live Betting σε Facebook και Twitter, όπου θα γίνει και φέτος πάρτι, άλλωστε τα ξέρετε αυτά...

Μόνη αλλαγή είναι ότι από φέτος μπήκε και μπάνκα στο Live, όπου θα ενημερώνετε συγκεντρωτικά στο τέλος της ημέρας με το μέρος ή τη ζημιά απ τις προτάσεις. Κάθε πρόταση που θα ανεβαίνει είτε στο Facebook είτε στο Twitter, θα έχει και ποντάρισμα. 

Πάμε τώρα στις προτάσεις,

Πρέμιερ Λικ: Μπορνμουθ Αρσεναλ 2 1,72 (21:45)
Η Άρσεναλ έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2017, νικώντας εύκολα την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 με τον Ζιρού ίσως να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς κι ας ήταν μόλις λίγες ώρες που μπήκε το 2017. Η Μπόρνμουθ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σουόνσι με 3-0. Τη γνώμη μου για τον Χάουι και την δουλειά που κάνει στην Μπόρνμουθ την ξέρετε. Φέτος βέβαια η Μπόρνμουθ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και πολλά κενά στην άμυνα. Αυτά εικάζω ότι θα εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ παρά την απουσία του Οζιλ. Στο 1,75 το διπλό, νορμάλ ως τιμή.

Πρέμιερ Λιγκ: Στόουκ Γουότφροντ 1 1,75 (22:00)
Το έχω πει πολλάκις, θα το γράψω όμως μία ακόμη φορά. Η Στόουκ εξαιρώντας τις πέντε μεγάλες, έχει την καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή. Πληρέστατη με Σακίρι, Αρναούτοβιτς, Μπόγιαν, Άλεν βεβαία ο Χιουζ κατά τη γνώμη μου κάνει λάθη στη διαχείριση της ομάδας. Και επίσης ειναι κατάντια ομάδα εν έτη 2017 να παίζει με κορυφή τον Κράουτς. Έλεος δηλαδή. Εν πάση περιπτώσει, η Στόουκ που παραδοσιακά μέσα στο Μπριτάνια είναι ιδιαίτερα δυνατή υποδέχεται τη Γουότφορντ η οποία δεν θυμίζει απολύτως τίποτα απ την περσινή Γουότφορντ, Εκτός έδρας δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο (2-2-5) ενώ σήμερα θα έχει για ακόμα μία φορά σημαντικές απουσίες με κυριότερη του χαφ Αμραμπαατ (18/0), όπως και του αμυντικού Ζουνίγκα (15/1). Επανέρχεται πάντως ο στόπερ Μπρίτος.

Καλή τυχη.