Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Μετά από μία ξεκούραστη βδομάδα όπου μεσοβδόμαδα δεν υπήρχε στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μόνο την Πέμπτη ανέβασα μία 2αδα, πιο πολύ για να περάσει η μέρα και δεν πέρασε. Πάρα ταύτα κάναμε δύο καλά χτυπήματα στο live με την πρόκριση της Μονακό στο 3,20 και το επόμενο γκολ Παναθηναϊκού σε αποδ. 2,05. Αυτά ως μία σύνοψη του μεσοβδόμαδου κουπονιού και πάμε στα φρέσκα.

Α Ισπανίας: Λεγανές Μπιλμπάο 2 2,37 (14:00)
Το καθιερωμένο μεσημεριανό παιχνίδι στην Ισπανία και θα πάμε με το διπλό των Βάσκων. Η ομάδα του Βαλβέρδε ηττήθηκε 3-1 στη Βαρκελώνη χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Μέσι και έμεινε εκτός συνέχεις στο Copa Del Rey. Οι Βάσκοι κάθε χρόνο ενδιαφέρονται για το κύπελλο αφου είναι ένας τρόπος για διάκριση και έξοδο στην Ευρώπη, συνεπώς θα υπάρχει απογοήτευση ακόμα και αν αποκλείστηκε απ την Μπαρτσελόνα. Σιγουρα επίσης θα υπάρχει και κόπωση. Ωστόσο, πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά τη γκέλα εντός έδρας με τη Μπιλμπάο, όπου αν θυμάστε μας πλήρωσε κόντρα στη νεοφώτιστη Λεγανές. Η Λεγανές παρ ότι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και ρόστερ εν τούτοις παραμένει πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει και απουσίες σήμερα, ενώ στην έδρα της έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Η Μπιλμπάο εκτός Σαν Μαμές έχει μόλις δύο νίκες αλλά νομίζω σημερα είναι ευκαιρία κόντρα σε μία ομάδα που έχει μόλις μία νίκη μέσα στο γήπεδο της να πάρει ένα σημαντικό διπλό. Το διπλό στο 2,37, είναι μια χαρά.

Πρέμιερ Λιγκ: Σουόνσι Αρσεναλ 2 1,50 (17:00)
Κοιτάζω τις υπόλοιπες προτάσεις τις σημερινές και μοιάζει η μέρα με τη νύχτα. Χαμηλή η απόδοση, δικαιολογημένα όμως. Ναι μεν η Άρσεναλ δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά επιστρέφει ο Οζιλ και νομίζω ότι θα σουλουπώσει την κατάσταση. Ο Ζιρού είναι σε τρομερή φόρμα. Περιθώρια για νέα γκέλα δεν υφίστανται. Συνεπώς ένα νορμάλ διπλό, τυπική πρόταση για να κλείσει κάποιος το δελτίο του. Οι περαιτέρω αναλύσεις περιττεύουν.

Πρέμιερ Λιγκ: Γουεστ Χαμ Κρισταλ Πάλας 2 3,20 (17:00)
Υπό νορμάλ συνθήκες, η αλήθεια είναι οτι δεν θα ασχολιόμουν. Εν τούτοις, θα πάρω το μεγάλο ρίσκο και θα πάω στο διπλό για συγκεκριμένους λόγους. Καταρχήν, έχουμε την επιστροφή του Big Sam, ως αντίπαλου, αυτή τη φορά στη Γουεστ Χαμ εκεί όπου πέρασε τέσσερα χρόνια και έφυγε ή μάλλον τον έδιωξαν και με όχι κομψό τρόπο το 2015. Και δε νομίζω να ισχύει στην περίπτωση του Big Sam οτι τα περασμένα είναι και ξεχασμένα. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, ο Αλαρντάις προφανώς θέλει να αποδείξει πράγματα και να σώσει την Κρίσταλ Παλάς μετά και το πως έφυγε απ την Εθνική Αγγλίας. Τρίτον, απ τη Γουεστ Χαμ είναι για να φύγει ο Παγετ. Φεύγει δηλαδή ότι καλύτερο διέθετε η ομάδα. Ο παίχτης που έκανε την διαφορά. Το θέμα είναι ότι ο Παγετ επί της ουσίας κάνει "απεργία" μέχρι να τον διώξουν, θέλει να φύγει με μεταγραφή τώρα τον Γενάρη, έχει υπογράφει απ τον Φεβρουαρίο του 2016 συμβόλαιο με τη Γουεστ Χαμ έως το 2021. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Μπίλιτς βγήκε και είπε ότι ο Παγετ δεν θέλει να παίξει για μας αλλά δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε και το κλίμα στην ομάδα έχει στραβώσει για τα καλά. Θεωρώ πολύ πιθανό να την έχει επηρεάσει τη Γουεστ Χαμ αυτό. Ως ομάδα, ως σύνολο είναι ανώτερη απ την Κρισταλ Πάλας. Η Γουεστ Χαμ αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, τα γραφαμε εδώ στο Betsecret απ το παιχνίδι με τη Μπέρνλι (14/12), αν θυμάστε. Απ την άλλη η Κρίσταλ Πάλας, δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα, συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις αλλά πεποίθηση μου είναι ότι κάπου θα στρίψει. Για τους παραπάνω λόγους, παίρνω το ρίσκο και πάω στο διπλό του 3,20.

Α Αγγλίας: Ολνταμ Τζίλιγχαμ 2 2,90 (17:00)
Μοιάζει κάπως με το πιο πάνω παιχνίδι αλλά και διαφέρει. Η Ολνταμ είναι σταθερά κακή, στον πάτο της βαθμολογίας και έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 12 γκολ ενεργητικό σε 24 παιχνίδια (!!) Για να το θέσω και λίγο διαφορετικά, η Ολνταμ έχει την χειρότερη επίθεση απ τις πέντε πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας. Απ την άλλη η Τζιλιγχαμ κατεβαίνει με νεό προπονητή τον Πίνοκ. Αγαπητός απ τους οπαδούς, παλιός παίχτης της ομάδας όπως και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Οπότε υπάρχει και κλίμα συσπείρωσης. Η ήττα απ την Οξφορντ ήταν το κύκνειο άσμα για τον Εντινμπεργκ, η λύση της συνεργασίας με τον Εντινμπεργκ ήταν προδιαγεγραμμένη. Η Τζίλιγχαμ βρίσκεται στο +8 απ τη ζώνη της βαθμολογίας, εκτιμώ ότι σετ θα μπορούσε να ήταν και λίγο πιο μοιρασμένο. Για μένα η αξία βρίσκεται στην κόντρα. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη και τα λέμε σε Facebook και Twitter για live betting.