Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ 21 ΑΠ ΤΑ 37 ΓΚΟΛ

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, κατ ουσίαν κυπελλικό κουπόνι, γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη με εκτίμησεις. Αρκέστηκα να ανεβάσω μία δυάδα μόνο την Τετάρτη με την πρόκριση της Ρεαλ και τη νίκη της Λίβερπουλ, που επίσης ήθελε νικη για να πάρει την πρόκριση. Αμφότερα χάθηκαν. 

Έτσι όμως, για την ιστορία, η Λίβερπουλ έχασε ένα σωρό ευκαιρίες και δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι κάτι που επισήμανε και ο Κλοπ στη συνέντευξη τύπου ενώ στη Ρεαλ ο Κρ. Ρονάλντο σε διπλή ευκαιρία πέτυχε δύο φορές το δοκάρι, παίρνει αρχικά την κεφαλιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, παίρνει εν συνεχεία το ριμπάουντ απ το μισό μετρό και η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Δηλαδή με πόσες πιθανότητες θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Δεν τα λέω για να δικαιολογηθώ, απλά γιατι πολλές φορές λέμε ότι χάθηκαν τα σημεία, να ξέρουμε γιατί χάθηκαν. 


Και μιας και είπα Ρεαλ, αυτος ο Ντανίλο, που πέτυχε αυτογκολ, έκανε το ένα λάθος πίσω απ το άλλο, δεν μπορούσε να δώσει σωστά πάσα, τώρα σοβαρά κόστισε 31,500,000 εκατ. ευρώ (!!!!!) για να τον γιουχάρει όλο το Μπερναμπέου;

Αυτά σαν μία σύνοψη τι έγινε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Χτες είχαμε 2 στα 2 στο live με Ναδαλ (2,20) και Λέστερ στο επόμενο γκολ (2,00) Και πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε:

Β Αγγλίας: Καρλάιλ Μπαρνέτ Goal/Goal 1.61 (17:00)
Η Καρλάιλ ότι χτίζει μεσοεπιθετικά το χαλάει στα μετόπισθεν, όσο εύκολα βρίσκει το δρόμο στα δίχτυα άλλο τόσο δέχεται και το γκολ. Έφτασε αισίως τα 11 σερί γκολ/γκολ. Η Μπαρνέτ απ την άλλη επίσης έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχει 9 γκολ/γκολ σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια και προέρχεται απ τρία συνεχόμενα over 2.50. Νομίζω ότι το αμφίσκορο είναι εύλογο ως επιλογή.

Β Αγγλίας: Λουτον Κέμπριτζ Χ2 1,70 (17:00)
Μαζεύτηκε αισθητά πλέον το διπλό απ το αρχικό 3,60 πλέον στο 3,25 και υπάρχει προφανής λόγος. Καταρχήν τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμούς με τη Λούτον να είναι μέσα στα πλέι οφ και την Κέμπριτζ να έπεται των πλέι οφ. Σαν επίπεδο ομάδας, δεν διαφέρουν σημαντικά. Η Κέμπριτζ εκτός έδρας τα πάει καλά (6-3-3) καλύτερα απ ότι εντός έδρας (5-3-6), δείγμα ότι βολεύεται να παίζει εκτός. Η Λούτον εντός έδρας, δεν την λες και τέρας σταθερότητας (5-4-3). Το σημαντικότερο όμως που οδήγησε σε πτώση της απόδοσης ειναι το γεγονός ότι απ τη Λούτον θα λείψουν τα 21 απ τα 37 γκολ που έχει πετύχει!! Σημαντικότατες απουσίες τόσο του φορ Χίλτον όσο και του χαφ Γκιαν. Κάτω απ αυτές λοιπόν τις συνθήκες η αξία υπάρχει στην κόντρα αν και πλέον έτσι όπως έχει πέσει η απόδοση γίνεται μάλλον τυπική η πρόταση πλέον.



Α Γαλλίας: Λυών Λιλ 1 1,45 (18:00)
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για τον άσσο, νομίζω προσφέρεται να μπει βάση σε κάποιο δελτίο. Σε μία αγωνιστική όπου υπάρχει το Παρί Μονάκο, η Λυών έχει την χρυσή ευκαιρία να εξανεμίσει την απόσταση απ την κορυφή και να μπει και εκείνη για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Δύσκολο, αλλά η Λυών είναι σε τρομερή κατάσταση, με Βαλμπουενά και Λακαζέτ σε φόρμα. Η Λιλ δεν έχει σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών, βρίσκεται στην 13η θέση, όπου εκτός έδρας μετρά (1-3-6). Άσσος λοιπόν στο 1,45.


Καλή τύχη.