Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ

Μετά την ολιγοήμερη απουσία μου στο Λονδίνο, εξού και δεν ανέβηκε στήλη με προτάσεις στο site, επέστρεψα Αθήνα. Για λίγο όμως μιας και το Σαβ/κο πάλι θα συντονιστείτε στο Facebook του BetSecret γιατι θα έχει προτάσεις σε live video, απο άλλη χώρα, μεσογειακή αυτή τη φορά... Οπότε stay tuned.

Ωραία εμπειρία το Λονδίνο και σε εορταστικό κλίμα, μέσα στη βδομάδα θα ανεβάσω και φωτογραφίες έτσι για να πάρετε ένα κλίμα, αν και μέσα απ τα video πήρατε μία γεύση. Απ Stamford Bridge, Upton Park έστω και απέξω γιατί κατεδαφίζεται και απ το Islighton. 

Στα δικά μας, το τελευταίο 15νθημερο η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει πάει καλά. Το Σάββατο η Λας Πάλμας μας χάλασε την 2αδα στο site ενώ την Κυριακή έγινε το come back στις επιτυχίες με τη δυάδα με Κονιασπορ (1,90) και Παναθηναϊκό (2,10). Φυσικά το Σάββατο βγήκαν τα σπασμένα απ τη Λας Πάλμας και με το παραπάνω στο Live, με την ανατροπή της Ρεαλ σε αποδ 4,33. 

Το δε ωραίο σκηνικό ήταν, δίπλα μου Άγγλοι να πίνουν μπύρες εκεί περιξ της Oxford Sreet και εγώ να έχω ανοίξει live streaming και να βλέπω τα τελευταία λεπτά της Ρεαλ με τη Λα Κορούνια.

Πάμε στα σημερινά,

Βιγιαρέαλ Ατλέτικο Μ. 2 1,90 (21:45)
Η Βιγιαρεάλ με την ψυχή στο στόμα την Τετάρτη κέρδισε μέσα στο Μαδριγάλ τη Στεάουα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται απ το 0-0 κόντρα στη Λεγανιές σε ένα παιχνίδι, που θύμισε σε θέαμα επίπεδο Σουπερλιγκ. Γενικότερα το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν είναι σε καλή κατάσταση, με μόλις δύο νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις αλλά αυτό δε σημαίνει επ ουδενί ότι η Ατλέτικο θα έχει εύκολο απόγευμα. Άλλωστε το ρόστερ της Βιγιαρεάλ είναι υψηλού επίπεδου και θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα ανεβάσει στροφές. Απ την άλλη ούτε η Ατλέτικο πατάει καλά στα πόδια, δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα προηγούμενων ετών, της λείπει και το εύκολο γκολ αλλά δεν παύει να είναι ομάδα Σιμεόνε. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι που θα κριθεί στο μισό μηδέν, θα πάει στην κόψη του ξυραφιού και επειδή η Ατλέτικο είναι ένα κλικ πιο πάνω ως ομάδα, θα πάω στο διπλό. Έξω κυκλοφορεί στο 1,90 ενώ στη stoiximan προσφέρεται στο 1,99 με 0% γκανιότα.

Ρόμα Μίλαν 1 1,70 (22:00)
Σε ένα ντέρμπι να παίζεις τόσο χαμηλά έναν άσσο είναι ίσως επίφοβο ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα. Η Μίλαν με τον Μοντέλα στον πάγκο είναι αισθητά βελτιωμένη, έχει και ρέντα αλλά κάθε άλλο παρά εμπνέει σιγουριά. Βλέποντας κανείς και το ρόστερ της και αναλογιζόμενος τους παίχτες που είχε, μολις πριν κάποια χρόνια, ειναι ιεροσυλία να μπούμε και σε διαδικασία σύγκρισης. Όπως και να έχει, η Μίλαν έχει παρουσιάσει βελτίωση έστω και αν την προηγούμενη βδομάδα, νίκησε την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος στο 86 με σκόρερ τον Λαπαντούλα.  Η Μίλαν στο ντέρμπι απόψε θα έχει και σημαντικές απουσίες. Αναφέρομαι στους Μπάκα (13/6), Μποναβεντούρα (14/2) και Κούτσκά (13/1). Σημαντικές απουσίες. Απ την άλλη η Ρόμα έκανε τουρισμό μεσοβδόμαδα κόντρα στην Άστρα, πήρε το 0-0 σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη επί της μισητής αντιπάλου Λάτσιο και το κλίμα έχει φτιάξει για τα καλά. Είναι στο -7 απ τη Γιουβέντους, με νίκη απόψε πάει στο -4. Δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή και νομίζω ότι θα πάρει τη νίκη.

Καλή τύχη.