Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: MUST WIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Καλό μήνα σε όλους!
Μπήκε ο Νοέμβρης και μας κάνει ποδαρικό με την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, κατά τη γνώμη μου, την πιο κρίσιμη αγωνιστική καθ ότι θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο όσον αφορά τις προκρίσεις. Φυσικά για ακόμα μία φορά οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες στα φαβορί. Και όπως θα δείτε κράτησα μόνο δύο έξω αυτών που τις θεωρώ εύλογες (fair value). 

1030 1 1.35/1.50 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Τώρα όσοι παίζουν ΟΠΑΠ, θα με κράξουν και δικαιολογημένα. Να προτείνω 1,35 στο site, φαίνεται λίγο κάπως. Αλλά δε γίνεται να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στον ΟΠΑΠ. Άλλο το 1,50 άλλο το 1,35. Αν θέλετε να το πω και διαφορετικά, το 1,35 επ ουδενι δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα. Η Γκλάντμπαχ σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη όχι μόνο για να καπαρώσει την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά ακόμα για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ καθ ότι η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και αν η ομάδα του Πεπ δεν κερδίσει τότε μπλέκει άσχημα. Απ την άλλη βέβαια και οι Κέλτες, που εκτός έδρας χάνουν απ τα αποδυτήρια, σήμερα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση καθ ότι μετά την ήττα στην Σκωτία απ την Γκλάντμπαχ, αν σήμερα δεν κερδισουν λένε αντίο στην 3η θέση. Μία Σέλτικ που μετρά σερί ήττες στη Γερμανία, εκτός έδρας γενικότερα κάπου χάνεται και πάει σε μία έδρα που στη Bundesliga, μέχρι προ δύο αγωνιστικών, μέτραγε 10 σερί εντός έδρας νίκες. Φυσικά το μεγάλο ζητούμενο για την Γκλάντμπαχ είναι η επιστροφή των Χαν και Ράφαελ στην αποστολή αλλά παραμένει άγνωστο το αν θα ξεκινήσουν. Εκτιμώ ότι ένας απ τους δύο θα ξεκινήσει. Άσσος λοιπόν στο 1,50. 

1035 1 1,45/1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Την προηγούμενη αγωνιστική, αν θυμάστε, είχα προτείνει και είχαμε πληρωθεί το διπλό της Μπενφίκα μέσα στην έδρα της Ντιναμό Κ. σε απόδ 3,00. Με την Μπενφίκα να κάνει καλή εμφάνιση, να προηγείται από νωρίς με 0-1 και να κλειδώνει το παιχνίδι στο 0-2. Σήμερα το παιχνίδι είναι δίχως αύριο καθώς μόνο με νίκη θα μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης και θα κρατά την τύχη στα χέρια της καθ ότι Μπεσίκτας και Νάπολι που προηγούνται στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους, οπότε είτε η μία είτε η άλλη θα χάσουν βαθμούς. Απ την άλλη για την Ντιναμό Κ. τα έχουμε πει πολλάκις, ναι μεν έμπειρη ομάδα αλλά εν πολλοίς εξαρτάται απ τα κέφια του Γιαρμολένκο. Ο άσσος στο 1,65 κρίνεται ικανοποιητικός. 

Καλή τύχη.