Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: LATIN PARTY ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε 2 στα 3 στο site χάνοντας μόνο την Έβερτον ενώ στο live είχαμε τελικά 6 στα 9, με όλες τις αποδόσεις από 2,00 και πάνω!! Στη Β Ιαπωνίας πέρασε το δυνατό μας σημείο με το διπλό της Σιμίζου και στο live μας πλήρωσε η Ματσουμότο στο 2,20. Άξιζε το πρωινό ξύπνημα και η χθεσινή μελέτη των σεναρίων, όπως την ανέβασα.

Πάμε στα φρέσκα,

Τολούκα Σάντος Λαγκούνα 1 1,57 (20:00)
Όλος ο πλανήτης σήμερα παίζει άσσο Τολούκα. Ο λόγος; Απλός αν δεν κερδίσει χάνει τα πλέι οφ. Στο Μεξικό γίνεται το πρωτόγνωρο, η τελευταία αγωνιστική να μην διεξάγεται στην ίδια ώρα ούτε καν στην ίδια μέρα, όπερ και σημαίνει ότι η Τολούκα ξέρει τα αποτελέσματα για Μοντρέρει και Λεόν, που κέρδισαν χτες και πλέον θέλει μόνο νίκη για τα πλέι οφ. Εντός έδρας ούτως ή άλλως είναι πολύ δυνατή ενώ η Σάντος Λαγκούνα είναι αδιάφορη. Με λίγα λόγια παίζουμε καθαρά κίνητρο.

Μάρει Τζόκοβιτς 2 1,44 (20:00)
Ο τελικός του ATP Finals του Λονδίνου, όπου όχι μόνο θα κρίνει το τρόπαιο αλλά και την πρώτη θέση του κόσμου. Οι δύο καλύτεροι τενίστες στον κόσμο, με τον Τζόκοβιτς να κερδίζει ξεκούραστα τον Ιάπωνα Νισικόρι και να βρίσκεται στον τελικό έχοντας παίξει 1 ώρα με τον Ιάπωνα, σε αντίθεση με το Μάρει όπου είδαμε ένα απ τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια των τελευταίων ετών, χρειάστηκε 3 ώρες και 38 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Ράονιτς, στο ταί μπρέικ του 3ου σετ με σκορ 11-9. Καταλαβαίνετε ότι ο παράγοντας κούραση ευνοεί σαφέστατα τον Τζόκοβιτς. Όταν μέσα σε 24 ώρες καλείσαι να δώσεις τόσο δυνατά παιχνίδια, η κούραση θα παίξει το ρόλο της. Για αυτό και θα πάω με τη νίκη του Σέρβου. 24-10 προηγείται ο Τζόκοβιτς στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ατλ. Παραναένσε Σπόρτ Ρεσίφε 1 1,90 (21:00)
Απομένουν μαζί με τη σημερινή τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Βραζιλίας και το ενδιαφέρον είναι έντονο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Η Ατλ. Παραναένσε βρίσκεται στην 6η θέση και είναι στα πλέι οφ του Λιμπερταδόρες αλλά έχει αρκετούς διώκτες και θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μη χάσει τη θέση αυτή. Διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (14-2-1) με γκολ 25-6(!!) και ταυτόχρονα τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση με 14 ήττες. Απ την άλλη η Σπόρτ Ρεσίφε είναι στο +4 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα, θέλει βαθμούς για να σωθεί. Εκτός έδρας όμως μετρά (3-2-12) και το θεωρώ δύσκολο να βρεί βαθμούς στην έδρα της Παραναένσε. Ομολογώ ότι με προβληματίζει η υψηλή απόδοση. Δεν ξέρω αν είναι τυράκι, πάντως θα το παίξω.

Φλαμένγκο Κοριτίμπα 1 1,40 (21:00)
Συνεχίζουμε με τη Βραζιλία. Η Φλαμένγκο είναι πλέον στο -5 απ την κορυφή και καλείται να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος ελπίζοντας σε στραβοπατήματα για την Παλμέιρας. Είναι στο χέρι της να το πετύχει. Σήμερα υποδέχεται την Κοριτίμπα, που εκτός έδρας είναι αναιμική οπότε είναι ευκαιρία για τη Φλαμένγκο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη απ την επιστροφή της στο Μαρακανά.

Μπόκα Τζ. Ροζάριο 1 1,70 (23:00)
Η Μπόκα θέλει τη νίκη για τρεις λόγους στο αποψινό παιχνίδι με τη Ροζάριο. Ο πρώτος είναι για να μείνει σε τροχιά πρωταθλήματος και στο -5 απ την Εστουδιάντες η οποία χτες κέρδισε, ο δεύτερος είναι η ατυπή ρεβανς για τον αποκλεισμό στον προημιτελικό του κυπέλλου και ο τρίτος είναι η διατήρηση του αήττητου του Μπομπονέρα. Η Ροζάριο προφανώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα, το απέδειξε και στο κύπελλο. Μπορεί φέτος να μην κάνει καλή χρονιά αλλά δεν έχει κακό ρόστερ. Ωστόσο, ίσως έχει και το μυαλό της στο κύπελλο που δίνει έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα πάμε λοιπόν με τον Τέβες και την παρέα του.

Καλή τύχη και φυσικά θα τα πούμε και στο Live σε Facebook και Twitter.