Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ GRAND PRIX ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ

 
Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι πήγε πολύ καλά η χθεσινή μέρα, πλήρωσε η βασική δυάδα, που είχε ανέβει απ την Παρασκευή στο site, μας τα χάλασε μόνο η Μποταφόγκο το βράδυ που παρ ότι έμεινε με 10 παίχτες η Πόντε Πρέτα κατάφερε και ισοφαρίστηκε. Γενικότερα πέρασαν αρκετά σημεία που είχε παίξει ο κόσμος πχ Εσπανιόλ καθώς επίσης και αρκετά σημεία στο live.


Πάμε στα φρέσκα,

Τζένοα Γιουβέντους 2 1,61 (16:00)
Την Γιουβέντους την πίστεψα και μεσοβδόμαδα μέσα στη Σεβίλλη και μας προσέφερε ένα καλοπληρωμένο διπλό, που έφτανε στο 3,00+ ενώ στο Draw No Bet ήταν στο 2,00. Η ομάδα του Αλέγκρι ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι, δέχθηκε το 1-0, εν συνεχεία η Σεβίλλη έμεινε (σωστά) με 10 παίχτες, ενώ είχε και πέναλτι η μεγάλη Κυρία στο φινάλε του α ημιχρόνου κάνοντας το 1-1. Το β ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τη Γιουβέντους και η ανατροπή ήταν λιγο εως πολύ θέμα χρόνου, όπερ και εγένετο. Στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους προέρχεται απ τη νίκη στο ρελαντί, απέναντι απ την Πεσκάρα με 3-0 έχοντας συμπληρώσει 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Η Τζένοα απ την άλλη είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση ενώ έχει και σημαντικότατες απουσίες. Αυτή του α σκόρερ της Παβολέτι, του βασικού χαφ Βελόσο, του στόπερ Ορμπάν ενώ ως αμφίβολος δίνεται ο βασικός χαφ Ρινγκόν. Η απουσίες και η αγωνιστική εικόνα της Τζένοα μας οδηγούν στο διπλό.

Μαξ Βερστάπεν Τερματισμός στο Πόντιουμ 2,62 (17:00)
Ο πιτσιρικάς Βερστάπεν κλέβει την παράσταση, στη φετινή F1, δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Προέρχεται απ την εντυπωσιακή κούρσα στον προηγούμενο αγώνα, όπου παρα τα λάθη της ομάδας του, πέφτοντας συνεχώς θέσεις ακόμη και εκτός 10αδας, κατάφερε με εντυπωσιακό φινάλε να πάρει την 3η θέση. Ήταν ο μοναδικός που μέσα στη βροχερή πίστα, δοκίμαζε και έκανε προσπεράσεις. Ε, λοιπόν οφείλω να ομολογήσω ότι έκανα ένα απ τα μεγαλύτερα λάθη, που έχω κάνει τόσα χρόνια στο στοίχημα. Παίζω ως fun bet, τον Βερστάπεν σε εκείνον τον αγώνα για βάθρο, σε απόδοση 10,00 (!!!) στο Live, έχοντας φτάσει 5ος και μένοντας ακόμα δύο γύροι, αποφασίζω να κάνω Cash Out, μόλις σε απόδοση 2,50. Τραγική επιλογή. Εν πάση περιπτώσει, σήμερα στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι, εκκινεί απ την 6η θέση και μέχρι την 3η θέση πρέπει να περάσει τις δύο Φεράρι και τον τιμμέιτ του Ρικιάρντο. Εύκολο δεν το λες, αλλά ο πιτστιρικάς το λέει η καρδιά του και δείχνει ότι δεν συμβιβάζεται. Αν κάνει και καλό ξεκίνημα νομίζω θα είναι σε πολύ καλό δρόμο για βάθρο. 

Σοσιεδάδ Μπαρτσελόνα 2 1,53 (21:45)
Το Ανοέτα μπορεί όντως να είναι εχθρικό για τη Μπαρτσελόνα, αφού η τελευταία της νίκης χρονολογείται πριν 10 χρόνια (!!), ίσως να είναι και η χειρότερη παράδοση που έχουν οι Μπλαουγκράνα σε οποιοδήποτε γήπεδο όχι μόνο της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης. Πάντα όμως ήμουν της άποψης ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ναι μεν η Σοσιεδάδ είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά ας δούμε και με ποιους έπαιξε. Μετράει τέσσερις σερί νίκες όπου αν εξαιρέσουμε την Ατλέτικο, έπαιξε με Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλαβές και Λεγανές. Δεν είναι και τίποτα μεγαθήρια, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι πολύ καλές και οφείλουμε να το σημειώσουμε αυτό. Απ την άλλη η Μπαρτσελόνα προέρχεται απ τη γκέλα με τη Μάλαγα που έμεινε στο 0-0 πληρώνοντας την επιλογή του ροτέισον απ τον Λουις Ενρίκε. Μονότερμα το παιχνίδι, η Μάλαγα είχε μείνει και με 10 παίχτες αλλά γκολ η Μπαρτσελόνα δεν έβαζε. Μέσι και Σουάρες όμως επιστρέφουν όπερ και σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα, ξανά γίνεται Μπαρτσελόνα. Η διαφορά μετα τη χθεσινή νίκη της Ρεαλ είναι ήδη στους 7 βαθμούς άρα περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υφίσταται. Γιατι η Ρεαλ παίρνει κεφάλια απο νωρίς στη βαθμολογία και με σημαντική διαφορά. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη.