Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ COMBO 1 & OVER ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,00

Ξεκούραστα πέρασε η βδομάδα, με το κουπόνι να είναι σχετικά αδιάφορο λόγω των εθνικών ομάδων, με τις αποδόσεις στα φαβορί να είναι πετσοκομμένες και ανάξιες λόγου. Και σήμερα έχουμε παιχνίδια εθνικών ομάδων και θα ασχοληθώ μόνο με το παιχνίδι της Εθνικής. Ε, να κάνουμε κουβέντα για τα 1,10 και τα 1,20, θα μας πάρουν με τις ντομάτες.

Ελλάδα Βοσνία Combo 1 & Over  5.00* (21:45)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Σπουδαίο το αποψινό παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δεύτερη θέση αν θεωρήσουμε φυσικά ότι το Βέλγιο λόγω ανωτερότητας θα πάρει την πρωτιά. Η Ελλάδα είναι μεν στο +3 απ τη Βοσνία αλλά την επόμενη αγωνιστική έχει να παίξει με το Βέλγιο όπερ και σημαίνει ότι αν σήμερα δεν κερδίσει την επόμενη αγωνιστική μπορεί να είναι κάτω απ τη Βοσνία. Η Βοσνία έχει παίξει με το Βέλγιο. Η Ελλάδα εσχάτως δείχνει κάποια καλά στοιχεία, το παιχνίδι μεσοβδόμαδα με τη Λευκορωσία, το φιλικό, είναι σαν να μην έγινε. Μια αγγαρεία ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Η Εθνική αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της αλλά το να βλέπω τον Μανιάτη να παίζει στα χαφ είναι τραγωδία, τελικά από Τζιωληδες, Μανιάτηδες δεν γλιτώνει ποτέ η Εθνική. Ο Μανιάτης είναι αμφίβολος για σήμερα και μάλλον ο Σταφυλίδης θα πάρει τη θέση του (μακάρι) διπλά στον Σάμαρη. Κάτω απ τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, 4αδα στην άμυνα, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ οι Σταφυλίδης Σάμαρης, 3αδα πίσω απ τον Μήτρογλου με Γιαννιώτα, Φορτούνη και Μάνταλο μπορεί να διασπάσουν την άμυνα των Βόσνιων ενώ και ο Μήτρογλου έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά. Απ την άλλη η Βοσνία ποιοτικά υπερέχει σε κάποιους παίχτες, την ποιότητα του Πιάνιτς δεν την έχει κάποιο δικό μας χαφ. Είναι βαρόμετρο ο Πιάνιτς γιατί αν το αφήσουν να περάσει η μπάλα απ τα πόδια του, θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Ο Τζέκο είναι σε εκπληκτική κατάσταση, βρίσκει δίχτυα για πλάκα στη Ρόμα και δεν θέλει πολλές φάσεις για να κάνει τη ζημιά. Όσο ποιοτική είναι απ τη μέση και μπροστά η Βοσνία άλλες τόσες αδυναμίες έχει στα μετόπισθεν.

Παρ' ότι η λογική λέει για κλειστό παιχνίδι, εγώ θα ρισκάρω και θα πάω με το συνδυαστικό άσσο και over, υπό την έννοια. ότι θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση να μείνουμε στο 0 ενώ απ την άλλη και η Βοσνία μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά. Δίνω λόγω έδρας απλά ένα ελαφρύ προβάδισμά στην Ελλάδα για αυτό θα πάω με άσσο και over σε απόδοση 5,00. Ρίσκο, αν θέλετε και ως Fun bet.

Καλή τύχη.