Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Δεν πήγαμε καλά χθες, 1 στα 2 είχαμε στο site, αφού χάσαμε την Λιουνγκσκίλε η οποία και υποβιβάστηκε στη Γ κατηγορία. Είδαμε ομορφιές, όπως την Ασιρίσκα να δέχεται δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να χάνει αφού η Λιουνγκσκίλε ήταν ήδη υποβιβασμένη. Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο... Καταλαβαίνετε τι εννοώ... Επίσης είχαμε 1 στα 2 στις ισοπαλίες. Ενώ ο Κ. Μαλλιαρός, που πήγε σε υψηλές αποδόσεων είχε 1 στα 3. Κοινώς μέτρια.... Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό.

Πάμε στα φρέσκα, όπου φυσικά δεσπόζει το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω ιδιαίτερες αναλύσεις αλλά θα αρκεστώ σε δύο παρατηρήσεις, ότι αν ο Ιταλός κατεβάσει τον Παναθηναϊκό με αυτό το (3-5-2) με τον Μέστο να παίζει όλη την πλευρά και με τον Ρινάλντι (πρέπει να ναι ο μόνος Αργεντινός που να μην ξέρει μπάλα) βασικό θα γελάσουν και τα τσιμέντα στο Γ. Καραϊσκάκης. Απ την άλλη και αυτή η άμυνα του Ολυμπιακού, είναι επίσης ανέκδοτο. Αυτά τα ολίγα είχα να πω για το ντέρμπι. 

Πάμε στα υπόλοιπα:

1780 1 1,85/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:00)
Μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου με τις δύο ομάδες σε διαφορετικό μομέντουμ. Απ τη μία η Άρσεναλ είναι σε τρομερή κατάσταση και απ την άλλη η Τότεναμ σε παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αποκορύφωμα τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια, με την Άρσεναλ να κάνει ανατροπή απο 2-0 επί της Λουντογκόρετς και την Τότεναμ να χάνει εντός έδρας απ την Λεβερκούζεν, Και επειδή παρακολούθησα αμφότερα τα παιχνίδια άλλωστε την Τότεναμ την είχαμε προτείνει αν θυμάστε, ήταν τραγική. Η απουσία του Κέιν είναι εμφανέστατη και ο Σον δεν μπορεί να γίνει Κέιν. Ο Κέιν σήμερα επιστρέφει αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού μετά απ την απουσία τόσων εβδομάδων. Δεν το ξέρω. Εγώ βασίζομαι επί των δεδομένων. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο και το ποδόσφαιρο που παίζουν, το παιχνίδι είναι άσσος. 

1830 2 1,55/1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο είναι σε κρίση. Εμφανώς ο Πορτογάλος δεν έχει βρει την κατάλληλη φόρμουλα, ακόμα ψάχνεται και το θέαμα που παρουσιάζει στο χορτάρι είναι άθλιο. Πολύ πεσμένος και ο Ιμπραίμοβιτς όπως και ο Πογκμπά. Και όταν οι δύο σταρ δεν τραβάνε το κουπί, ποιος θα το πράξει ο Κάρικ; Μη γελιόμαστε....Τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, όμως, είναι πάρα πολλά για τη Γιουνάιτεντ σε όποια κατάσταση και να είναι. Η Σουόνσι μην τρελαθούμε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το διπλό στο 1,70 λέω και ευχαριστώ.

ΥΓ: Απ την Παρασκευή σας έγραψα στο Facebook για μία δυάδα στη Β Εθνική σε τιμές ΟΠΑΠ, με Τρίκαλα και ΟΦΗ. Αμφότερες οι τιμές ξεφτιλίστηκαν και δεν αξίζει. Ελπίζω να προλάβατε.....

ΥΓ: Τελειώνει σήμερα η Α Νορβηγίας. Μετά το χθεσινό χαστούκι που έφαγα με την Λιουνγκσκίλε. Ότι σημεία είχα, τα διέγραψα.