Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Χτες θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσω στήλη στο site καθ ότι να κάναμε κουβέντα για τα 1,20 και 1,30 το βρήκα λίγο αστείο. Η χθεσινή πάντως γκέλα της Νάπολι, που ασχέτως αν είναι τώρα πρώτη, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ, έκλεισε πολλά σπίτια. Ένας άσσος που είχε παιχτεί απ τους πάντες, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του live, μεταξύ αυτών φυσικά και ο υπογραφών.

Σήμερα συνεχίζουμε με την προτελευταία αγωνιστική του Europa League, όπου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν ένα θαύμα για την πρόκριση ενώ ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην επόμενη φάση. Απ τα υπόλοιπα,

Χάποελ Μπεερ Σεβα Ιντερ 2 2,40 (20:00)
Κοιτώντας τη βαθμολογία, με την Ιντερ τελευταία με τρεις βαθμούς, νομίζω ουδείς θα το περίμενε. Η Ιντερ μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει να γίνουν πολλά αλλά υπάρχουν μαθηματικά κάποιες ελπίδες. Το κλίμα που αντιλαμβάνομαι απ το στρατόπεδο των Νερατζούρι είναι ότι πάνε στο Ισραήλ με σκοπό να εξαντλήσουν αυτές τις ελπίδες. Ο Πόλι που ανέλαβε στη θέση του Ντε Μπουρ την Ιντερ, ήδη απ το παιχνίδι με τη Μίλαν, στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, φάνηκε η διαφορά με την Ιντερ να είναι αισθητά βελτιωμένη. Δεν προτίθεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών να προβεί σε ροτέισον, οπότε αυτό το 2,40 αξίζει να παιχτεί και ας μην έρθει ποτέ. Συμπαθητική ομάδα οι Ισραηλινοί αλλά προς θεου δεν είναι και κανένα μεγαθήριο επειδή απέκλεισε τον Ολυμπιακό, ας είμαστε και λίγο σοβαροί. Αρκεί φυσικά η Ιντερ να μην βγάλει τις γνωστές παθογένειες.

Σπάρτα Πράγας Σαουθάμπτον Χ 3,40 (20:00)
Ενδεχομένως κάποιοι θα παραξενευτίκατε όταν θα είδατε το Χ ως δυνατό σημείο ημέρας. Έχει όμως εξήγηση. Η Σπάρτα Πράγας είναι πρώτη με 9, η Σαουθάμπτον δεύτερη με 7, τρίτη η Μπεερ Σεβά με 4 και τελευταία η Ιντερ με 3. Συνεπώς με μία ισοπαλία σήμερα η Σπάρτα Πράγας είναι στην επόμενη φάση και μαθηματικά και ίσως πρώτη. Η δε Σαουθάμπτον θα πάει στους 8 βαθμούς και αν το άλλο παιχνίδι (Χαποελ Ιντερ) έρθει επίσης ισόπαλο τότε οι Άγγλοι θα βρεθούν στην επόμενη φάση αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τους Ισραηλινούς και θα χρειάζονται απλά το βαθμό. Αν κερδίσει η Ιντερ η Σαουθάμπτον θα θέλει νίκη επί της Χάποελ ενώ αν κερδίσει η Χάποελ θα θέλει απλά να μην χάσει. Συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι με μία ισοπαλία βολεύεται άριστα η Σπάρτα Πράγας ενώ και η Σαουθάμπτον, δε χαλιέται. Μια χαρά θα της είναι η ισοπαλία, για τους λόγους που προανέφερα. Ναι μεν ένα σκαλί ανώτερη η Σαουθάμπτον αλλά ο παράγοντας έδρα, επηρεάζει. Ζαριά λοιπόν στην ισοπαλία.

Σεντ Ετιεν Μαιντζ Χημιχρονο 2,10 (22:05)
Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι το αγαπημένο bet της Σεντ Ετιέν. Έχει ήδη 4 στα 4 Χ ημίχρονα στο Europa league, ανάλογο το σκηνικό και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Είναι παιχνίδι ούτως ή άλλως που έχει αρκετή ισοπαλία καθ ότι η Σεντ Ετιέν με ένα Χ, κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Όπου τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Αντερλεχτ, όπου επίσης με μία ισοπαλία θα βρεθούν χέρι χέρι στην επόμενη φάση. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 8 βαθμούς και ακολουθεί η Μάιντς ως 3η. Η Μάιντς σήμερα θα τα παίξει όλα για όλα, εκτιμώ ότι δεν έχει λόγο να ανοιχθεί απ την αρχή του παιχνιδιού, θα το πάει προσεχτικά και στο β ημίχρονο θα ψάξει τη νίκη. Θα τα παίξει όλα για όλα.

Καλή τύχη.