Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ): ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ, ΣΙΜΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Η μέρα μας έχει πάει εξαιρετικά στο Live, όπου ήδη έχουμε ένα 5 στα 6 και με εξαιρετικές αποδόσεις όμως έσπασε το δυνατό μας σημείο ο άσσος της Έβερτον, με την Έβερτον να μένει στο 1-1 και απλά να μας πληρώνει με το γκολ της ισοφάρισης στο Live.

Θυμίζω για τους νεότερους φίλους, μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο Live.


Αυτά όσον αφορά τον απολογισμό μέχρι αυτή την ώρα και πάμε να δούμε τι έχουμε αύριο νωρίς το πρωί στην τελευταία αγωνιστική στη Β Ιαπωνίας, με τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 07:00. Εμείς θα είμαστε μαζί στις 08:00 για να σχολιάσουμε τα παιχνίδια σε εξέλιξη εκείνη την ώρα και να παίξουμε αναλόγως.

Τοκουσίμα Σιμίζου 2 1,53 (07:00)
Καταρχήν όσον αφορά την απευθείας άνοδο, στην 2η θέση ισοβαθμούν, η Σιμίζου και η Ματσουμότο. Στην ισοβαθμία υπερτερεί η Σιμίζου. Η Σιμίζου που είναι απ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ενώ έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία καθ ότι υποβιβάστηκε πέρσι. Η Σιμίζου εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή (12-4-4) και παίζει με την Τοκουσίμα που είναι στην 9η θέση, μέτρια στην έδρα της και παντελώς αδιάφορη. Η Σιμίζου για να ανέβει κατηγορία θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τη Ματσουμότο. Η Ματσουμότο παίζει εντός με την αδιάφορη Γιοκοχάμα κατά συνέπεια όπως αντιλαμβάνεστε η Σιμίζου ανεβαίνει μόνο με νίκη. Το διπλό αποτελεί επιλογή μου, την ατάκα μου την ξέρετε χρόνια τώρα. Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Σιμίζου την άνοδο και τους κόπους μίας χρονιάς.

Όσον αφορά τα πλέι οφ, η Οκαιγιαμα, θέλει ένα βαθμό για να κρατήσει την 6η θέση κόντρα στην παντελώς αδιάφορη και σωσμένη Θέσπα Κουσάτσου. Ο άσσος στο 1,66, λογικός αλλά δεν αξίζει.

Πάμε στον υποβιβασμό όπου εκεί θα γίνει χαμός. Η Ζβέιγκεν Καζανάβα είναι στην τελευταία θέση με 38 βαθμούς και υποβιβάζεται κατ ευθείαν ενώ η Γκιραβάνζ είναι επίσης στους 38, στην ισοβαθμία υπερτερεί και πηγαίνει στα πλέι αουτ. Ακριβώς απο πάνω είναι η Τζίφου που σώνεται με 40 βαθμούς. Η Τζίφου βολεύεται με την ισοπαλία αν ειναι η Γκιραβάνζ και Ζβέιγκεν Καζανάβα δεν κερδίζουν. Αν κερδίζει δεν της κάνει η ισοπαλία και θέλει μόνο νίκη. Η Ζβέιγκεν Καζανάβα παίζει εκτός έδρας απέναντι στους πρωταθλητές της Σαπόρο. Δύσκολο παιχνίδι, με τη Σαπόρο να έχει και την καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Κατά συνέπεια, η Ζβέιγκεν Καζανάβα δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η Γκιραβάνζ παίζει εκτός με την αδιάφορη Μοντένιο και το παιχνίδι επίσης δεν είναι εύκολο. Η Μοντένιο, υποβιβάστηκε πέρσι, ξεκίνησε τη σεζόν και με φιλοδοξίες. Η Γκιραβάνζ πρακτικά για να σωθεί θέλει νίκη και μόνο νίκη. Με ήττα ή ισοπαλία εξαρτάται απ το αποτέλεσμα της Ζβέιγκεν Καζανάβα αν θα πάει πλέι αουτ ή θα υποβιβαστεί.

Συνεπώς, όσον αφορά τον υποβιβασμό, αντιλαμβανεστε οτι θα έχουμε πολλά να πούμε στο live, αύριο το πρωί. Οτι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία. Τα σενάρια είνα αυτά που προανέφερα.

Σοεγκνάμ Γκανγκουόν 1 2,20 (08:00)
Πάμε στη Ν. Κορέα και στο παιχνίδι ρεβάνς για τα μπαράζ παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η Σεογκνάμ πήρε το 0-0 στην έδρα της Γκανγκουόν και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της αφού με νίκη στην έδρα της θα παραμείνει στην κατηγορία. Είναι παιχνίδι του μισού μηδέν, η Σεογκνάμ δεν το έχει το εύκολο γκολ ωστόσο εδώ που έφτασαν τα πράγματα μπορεί να πάρει τη νίκη που θα της δώσει και την παραμονή. Η Γκανγκουόν να πούμε ότι είναι αρκετά έμπειρη όντας μέχρι το 2013 στην 1η κατηγορία και πάντα στις χαμηλές θέσεις. Ο άσσος στο 2,20 δεν είναι κακός.

Καλή τύχη και τα λέμε νωρίς το πρωί στο Facebook.