Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: 3 ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ LIVE BETTING ΣΤΙΣ 08:00 ΓΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ 2

Χτες ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία φορά, στο φινάλε έχασε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εμείς μία καλή δυάδα. Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς, το κουπόνι όμως επιφυλάσσει αρκετά ντέρμπι, θα είναι χορταστικό το ΣΚ από άποψη μπάλας αλλά από στοιχηματικής απόψεως ιδιαίτερα δύσκολο.



Να πούμε ότι το απόγευμα, θα ανέβει και δεύτερη στήλη με εκτίμησεις απ την τελευταία αγωνιστική στη Β Ιαπωνίας, που διεξάγεται αύριο στις 07:00. Επίσης, θα είμαστε μαζί στις 08:00 για live betting, σε Facebook και Twitter.

Πάμε όμως στα σημερινά,

Έβερτον Σουόνσι 1 1,60 (17:00)
Η Έβερτον είχε χρόνο να δουλέψει στην διακοπή, προέρχεται απ τη βαριά και ασήκωτη ήττα απ την Τσέλσι με 5-0. Λόγω έκτασης του σκορ, ήττα που φέρνει τριγμούς και ζητείται αντίδραση. Επιστρέφει και ο Γκεγε για την ομάδα του Κούμαν και κόντρα στους Ουαλούς της Σουόνσι, που εκτός έδρας δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, θα επανέλθει στις νίκες. Με Μιραλάς, Μπάρκλει, Μπολάσι μίσω απ τον Λουκάκου, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν η Έβερτον. Το γεγονός της αλλαγής προπονητή στην Σουόνσι, δεν με προβληματίζει καθ ότι ναι μεν ο Μπράντλι θα δούλεψε και εκείνος στη διακοπή αλλά ως ρόστερ είναι τουλάχιστον ένα κλικ κάτω απ αυτό της Έβερτον πέραν του ότι θεωρώ δύσκολο να βελτιώσει άμεσα την εικόνα των Ουαλών. Άσσος λοιπόν που κυκλοφορεί στο 1,60.

Οσμανλισπόρ Αλάνιασπορ 1 1,67 (18:00)
Η Οσμανλισπόρ εκεί που ξεκίνησε τρένο τη σεζόν και έφτασε να μετρά 13 ματς αήττητη, την πήρε η κάτω βόλτα και στα επόμενα 9, είχε μόλις μία νίκη. Και αυτή στο Μαδριγάλ επί της Βιγιαρεάλ, παρακαλώ!! Στο πρωτάθλημα προέρχεται από έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και θαρρώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Η Οσμανλισπόρ ναι μεν έκανε μία μεγάλη κοιλιά αλλά έγινε λόγω κούρασης, έχει καλό ρόστερ αλλά δεν είναι μαθημένη στα συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω η διακοπή σίγουρα θα έδωσε τις απαιτούμενες ανάσες στην ομάδα. Υποδέχεται την Αλάνιασπορ που εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, είδε όμως στο τελευταίο παιχνίδι, πριν τη διακοπή, τον Βάγκνερ Λοβ να βρίσκει δίχτυα και η Αλάνιασπορ να κερδίζει την Γκαζιαντέπσπορ με 4-3. Πάμε λοιπόν στον άσσο του 1,67.

Γιουβέντους Πεσκάρα Combo 1 + No Goal 1,75 (21:45)
Αναμένοντας μία επαγγελματική νίκη της Γιουβέντους επειδή έχει και το παιχνίδι με τη Σεβίλλη εκτός έδρας μεσοβδόμαδα, με την Πεσκάρα ούτως ή αλλως να έχει και την 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ο άσσος στο 1,13 δεν λέει τίποτα όμως αν το συνδυάσουμε με το μηδέν παθητικό, το combo κυκλοφορεί στο 1,75 στη Stoiximan και ειναι ικανοποιητικό

Καλή τύχη