Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΡΙΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Μετά από ένα εξαιρετικό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα όπου πληρωθήκαμε πολύ καλά και αν την Πέμπτη δε γινόταν και η σφαγή με τον Παναθηναϊκό θα πέρναγε το διπλό του 3,70 που προτάθηκε στο facebook, χάσαμε επίσης το Goal/Goal στο Γκενκ Μπιλμπάο που προτάθηκε στο site αλλά πέρασαμε το επόμενο γκολ της Αλκμάαρ στο Live σε αποδ 2,75. Αυτά όσον αφορά τον απολογισμό της Πέμπτης μιας και δεν τα είπαμε. Ενώ χτες, μετά απο αρκετούς μήνες, ανέβασε στήλη ο συνεργάτης Κωστής Μαλλιαρός όπου έβγαλε καλοπληρωμένη δυάδα με διπλό Τσβόλε (3,00) και άσσο Τρουά (2,00).

Πάμε στα φρέσκα,

1419 2 1,45/1,53 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:30)
Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Ντόρτμουντ, νομίζω πάει πολύ. Προέρχεται από τεράστια νίκη μέσα στη Λισαβώνα επί της Σπόρτινγκ όπου κατά πάσα πιθανότητα κλείδωσε και την πρόκριση σε ένα παιχνίδι που είχε σημαντικότατες απουσίες παρά ταύτα καθάρισε το παιχνίδι. Γκερέιρο, Μπέντνερ, Σίρλε, Ντουρμ, Ροις, Σουμποτιτς συνεχίζουν εκτός όπως και ο τιμωρημένος παιχταράς Μορ. Ο πιτσιρικάς, ο Μορ, κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο αλλά πρέπει πρώτα να χαληναγωγήσει τον παρορμητισμό του. Η Ινγκολσταντ απ την άλλη μετρά 6 ήττες σε 7 αγωνιστικές και ο αγωνιστικός κατήφορος συνεχίζεται. Είναι σε άθλια αγωνιστική κατάσταση. Ε, τώρα αν βρει τους βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Βεστφαλούς, χαλάλι τι να πώ. Διπλό του 1,53.



1449 1 1,65/1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Γουεστ Χαμ δείχνει να είναι και πάλι καλά, βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά, δείχνει να στρίβει. Εχει καλό ρόστερ, τα έχουμε πει αυτά και άλλες φορές. Πήρε και τη νίκη ψυχολογίας με τη Κρ. Πάλας και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα βρει ρυθμό. Απ την άλλη η Σάντερλαντ είναι ότι το χειρότερο υπάρχει στη Πρέμιερ Λιγκ, απλά δεν βλέπεται και ο Μογιες θα πάει για τον ΟΑΕΔ της Αγγλίας αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις. Συνεπώς, πάμε με τον άσσο, νορμάλ στο 1,66.

1493 2 1,68/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Χιμπέρνιαν παρ' ότι παίζει καλά εν τούτοις δεν παίρνει νίκες. Κάνει φάσεις αλλά έχει πρόβλημα με το εύκολο γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική παρ ότι έπαιζε με 10 απ το 38, πήρε το 0-0 κόντρα στη Ρέιθ, πάλι όμως ήταν καλύτερη. Η Χιμπέρνιαν είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, απ τα μεγάλα φαβορί της ανόδου και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες μετά από 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Ντανφέρμλιν προφανώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά δέχεται σταθερά δύο γκολ ανά παιχνίδι, έχοντας παθητικό 18 γκολ σε 9 αγωνιστικές. Διπλό λοιπόν στο 1,75.



1528 1 2,55/ 2,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Περσι τελευταία αγωνιστική, η Τουλούζ σώθηκε με ανατροπή παρακαλώ στα τελευταία λεπτά σε αυτό το γήπεδο νικώντας την Ανζέ. Μας είχε πληρώσει τότε όπως φυσικά όλη την υφήλιο. Βέβαια θα μου πείτε το δωσε η Ανζέ; Γνώμη μου είναι ότι κάπου χαρίστηκε, δεν έδειξε και κανένα ιδιαίτερο πάθος για το παιχνίδι. Συνεχίζοντας σε αυτό το συλλογισμό δεν ξέρω αν τα δανεικά είναι και αγύριστα. Άλλωστε ακόμα είναι Οκτώβρης. Επίσης έγιναν και κάποιες δηλώσεις λίγο εμπρηστικές απο τον πρόεδρο της Τουλούζ και δεν φαίνεται να κατεβαίνει για να χαριστεί η Τουλούζ και να ανταποδώσει τη χάρη. Κοιτάχτε και στα ίσια να κατέβει η Τουλούζ, η Ανζέ και καλύτερη είναι και σε καλύτερη κατάσταση είναι, οπότε υπό αυτό το πρίσμα ούτως ή άλλως αξίζει ο άσσος.

Τρόπος παιχνιδιού:

3αδα: 
Ντόρτμουντ 2 (1,53) - Γουεστ Χαμ 1 (1,66) - Χιμπέρνιαν 2 (1,75) σε συνολική απόδοση 4,45

μονό:
Ανζε 1 σε απόδοση 2,55

Καλή τύχη