Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Αρκετά καλά κύλησε η χθεσινή μέρα, ναι μεν είχαμε 3 στα 5 στις εκτιμήσεις εν τούτοις έγινε σωστή χημεία έτσι όπως τα έβαλα στον τρόπο παιχνιδιού και η τριάδα με άσσο Λίλ, άσσο Ροζάριο και Χ2 Πανιώνιο πλήρωσε. Αρκετά καλά πήγε και στο live είχαμε 2 στα 3 όπου αμφότερα πέρασαν στις καθυστερήσεις και αναφέρομαι στα επόμενα γκολ για Ινγκολσταντ (2,20) και Μπεσίκτας (1,93).

Γλέντι όμως στήσαμε στην Formula 1, τώρα το πρωί όπου όσοι ακολουθήσατε χτες την πρόταση στο Facebook για νικητή εκτός Χάμιλτον στο 2,90 πληρωθήκατε καλά όπως και στο Live με Ροσμπεργκ στο 2,75. Όμορφο πρωινό!



Γι αυτό μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live
Πάμε στα σημερινά,

783 1 1,65/ 1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Η Σαμπντόρια ξεκίνησε με δύο νίκες το πρωτάθλημα και μετά ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες. Η Σαμπντόρια δεν έχει κακό ρόστερ και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα στρίψει. Η καρέκλα του Τζαμπάολο αρχίζει πάντως και τρίζει επικίνδυνα και αν σήμερα δεν κερδίσει βλέπω να κουνάει μαντήλι. Επί του παρόντος στηρίχθηκε απ τη διοίκηση. Η Παλέρμο απ την άλλη έχει να επιδείξει όλη κι όλη μόλις μία νίκη σε αυτές τις έξι αγωνιστικές. Πάνω κάτω όπως τα αναμέναμε και τα αναλύσαμε απ τον Αυγουστο στο αφιέρωμα, η Παλέρμο φέτος θα μπλέξει. Παραδοσιακά εκτός έδρας εμφανίζει αδυναμίες και ιδού η ευκαιρία για τη Σαμπντόρια να επιστρέψει στις νίκες με τον Μουριέλ τον καλύτερο παίχτη της Σαμπντόρια να δίνει κανονικά το παρών στο σημερινό παιχνίδι μιας και δινόταν ως αμφίβολος αντόιθετα η Παλέρμο θα έχει 3-4 απουσίες. Άσσος λοιπόν στο 1,65.

874 1 1,95/ 2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Ιντερ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Εκεί που λες δε γίνεται να μην κερδίσει χάνει και εκεί που την περιμένεις ότι θα χάσει κερδίζει. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι απ τη μία χάνει απ την Μπεερ Σεβά μέσα στο Μιλάνο και λίγες μέρες μετά κερδίζει τη Γιουβέντους και με καλή εμφάνιση. Στα καπάκια κερδίζει και την Έμπολι, λες έστρωσε. Φέρνει 1-1 με την Μπολόνια μέσα στο Μιλάνο με τραγική εμφάνιση και την Πέμπτη παρά τις αλλαγές νέα τραγική εμφάνιση με τη Σπάρτα Πραγας όπου και έχασε 3-1. Δε ξέρω λοιπόν ποια Ιντερ θα εμφανιστεί απόψε. Σίγουρα όμως αναμένω πολύ καλύτερη τη Ρόμα που προέρχεται απ την ήττα με 3-1 εκτός έδρας απ την Τορίνο, με κακή εμφάνιση. Το κλίμα στους Ρωμαίους είναι οριακό, κρατιούνται λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε Τόττι και Σπαλέττι αλλά η γυναίκα του Τόττι τα έχωσε καλά στον Σπαλέττι. Την Πέμπτη έκανε προπόνηση κόντρα στην Άστρα για το Γιουρόπα Λιγκ και δεν επιδέχεται σχολιασμού. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα κάνει δεύτερη κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα η Ρόμα, πόσο μάλλον εντός έδρας. Θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν η Ιντερ κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Άσσος λοιπόν στο 2,00.

Καλή τύχη.